یه انتقال دامین که 4 روزه تیکیت خورده چند روز دیگه باید بمونه ...:39:
نمایش نسخه قابل چاپ
یه انتقال دامین که 4 روزه تیکیت خورده چند روز دیگه باید بمونه ...:39:
اگه مشکلتون واسه اینه که یه تیکت یا تلفن رو از ظهر تا الان جواب نمیدن کار اشتباهی میکنید اینطور تاپیک باز میکنید...ولی خب با این توصیفات که چند روزه بررسی نکردند برمیگرده به مسئولینش که چرا پیگیری نکردند.
پیشنهاد میکنم دوستانی که در گرگان هستند و دفتر ایشون رو میدونند یه سری بزنند تا خیال این بنده خداها هم راحت بشه
بنده باز هم عرض میکنم. من فقط از ایشون شماره موبایل خواستم که تکلیفم مشخص بشه. وگرنه قصد انتقاد ندارم. اگر داشتم باید تو بخش خودش تاپیک میزدم.
خودم شخصا پستهای غیر مرتبط رو پاک میکنم که یه موقع ایشون سوء برداشت نکنند. از دوستان هم خواهش میکنم این کارو بکنن.
با سلام
یعنی ایشون از ظهر که تلفن رو جواب تدادن همه نگران هستند ؟/ من درست متوجه شدم ؟؟
یعنی واقعا کسی تو کل این انجمن شماره موبایل ایشون رو نداره؟
نمیخواد به ما بدید. خودتون باهاشون تماس بگیرید بپرسید سرور ما سالمه؟ سر جاشه؟ ما داریم سکته میکنیم به خدا
سلام من از ایشون میخواستم دو ماه پیش سرور بخرم دیدم هر یورو را 4800 حساب میکنه در حالیکه رنک بازار در همین سایت داشت 4100 حساب می کرد تا اینجاش بازم گفتم طوری نیست بعد دیدم میگه 4 یورو هم به عنوان دستمزد میگیرم !!!! خدایی شما خودتون قضاوت کنید هم داره رو یورو میکشه هم 4 یورو هم کارمزد !!!! حالا هم که وضعیت پشتیبانیشون اینطور هست والا چی بگم یاد فرانتورک افتادم ... انشالله مشکلتون حل بشه
شاید گرفتنشون ! یا رفتن مسافرت !
منم امیدوارم مورد دومی باشه
سرور ما بیش از 30 ساعت که قطع شده!!
نه جواب تیکت میدن نه تلفن.. فکر کنم دیگه باید بیخیال بشیم !! 30 ساعت سرور دان باشه؟! واقعا قابل قبوله ؟ هر چی ایشون و همکاراشون آدمهای خوبی باشند این قابل قبول نیست !!
منم کم کم دارم نگرانشون میشم
حالا من فقط چند تا وی پی اس ازشون دارم که 30 ساعته باز نمیشن و نمیتونیم سایت رو آپدیت کنیم بدون وی پی اس