پاسخ : ويروس جديد js ولي اين بار جدي تر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranihost
وا ا ا ا ا ا ی ی ی
اینجا هم ویروس گرفته !!
آنتی ویروس نمیزاره سایت باز بشه !
نه اينجا ويروسي نشده ، براي كدي هست كه من قرار دادم. ويروسي در اين سايت در كار نيست. :115:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
این که بیشتر از چند ماه هست جدید نیست که !!
یه جایی خوندم متاسفانه به گفته اونها راهی به جز بک آپ نیست و باید همه فایل ها پاک بشن
البته چیزی هست که همونجا خوندم شاید تا الان راه حل درستی پیدا کرده باشن براش
نه. اين اون قبليه نيست. اول صحبتم گفتم كه اون يه چيز ديگه بود و راه نفوذش هم مشكلي بود از FTP ولي اين بدون اينكه تغييري در كانفيگ سرور داده بشه اينجور شد.!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
آره.متاسفانه باید تمام فایلها پاک بشه چون هر فایلی رو پاک کنی بازم کپی میزنه.باید فایلها پاک بشه و بک آپ! خوشبختانه خوبیش اینه که دیتابیس رو آلوده نمیکنه و فقط فایلها رو آلوده میکنه..
من تو يكي از سايت ها ديدم كه براش يه اسكريپت نوشتن كه پاكش ميكنه ولي آنتي ويروس من (Nod32) به اون هم گير داد و حتي بعد از ران كردنش در يكي از سايت ها ارور 500 داد فكر كنم. احتمالا فانكشني كه احتياج داره بستس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
البته شاید بشه روش کار کرد یه اسکریپتی نوشت که خودش دنبال یه کد خاصی بگرده و فقط اون کد رو پاک کنه (همون متدی که آنتی ویروس ها ازش برای ترمیم فایلها استفاده میکنن)
شما بک آپ نداری ؟
بله نوشته شده ولي در بالا گفتم كه مشكلش چيه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
نه ، من كه ويروسي نميبينم. هنوز سايت اصلي ويروسي نشده ولي احتمالا تا آخر شب ويروس محترم ترتيب سايت اصلي رو هم خواهد داد :-ss
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
دوستان نكته جالب اينجاست كه وقتي رفتم تو سرور بك آپ با يه چيز جالب روبرو شدم.
پشتيبان به صورت روزانس و پشتيباني كه امروز از سايت ها گرفته شده به صورت عجيبي حجمش 1 گيگ از شب هاي قبل كمتر هستش! معلوم نيست ويروسه چي ها رو چي كار كرده
:39:
یکی از سایتهای آلوده رو لطف میکنین آدرسش منظورمه
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
من منظورم این بود که خودت یه اسکریپت بنویسی براش فقط باید سطح دسترسی خوبی داشته باشه
بعدشم تو این مواقع این اسکریپتهای آماده اصلا قابل اعتماد نیستن لااقل به نظر من (معلوم نیست چه بلایی سر سرور و دیتا بیاد)
شما خودتون یه اسکریپتی بنویسین مشکل حل شه خسارت نبینین
الان من كل سايت ها رو بك آپ روز قبل فايل ها (نه ديتابيس!) رو برگردوندم و الان هيچ گزارشي در مورد آلوده بودن از يوزرها دريافت نشده.
در كل كدي كه در صفحه قبل قرار دادم رو ميندازه انتهاي فايل هاي js
اون فایل جاوا رو اگه میشه آپلود کنین خود فایل رو میخوام با پسوند rar اگه باشه خیلی خوبه
اسم ویروس JS:Illredir هست !
و آوست هم شناسایی میکنه !!
تو سايت هاي ديگه خوندم كه اولين آنتي ويروسي كه شناساييش كرد nod32 بود و اون هم به خاطر هوش مصنوعي فوق العاده اين آنتي ويروس هستش
کاسپر و نود میشناسن آوست هم که دوستمون گفته میشناسه .