دایرکتی و ریسلرکلوب یکی هستند. ما و اکثر دیگر همکاران اینجا به شما از همین جا دامین ثبت می کنیم و پنل کامل آن را در اختیار شما می گذاریم. همه کنترل تمدید و تنظیم و ... هم دست خودتون خواهد بود در سال آینده باز برای پرداخت در خدمت شما خواهیم بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی از توی پنل خودم پرداخت رو انجام میدین؟ یعنی سال آینده اگر دسترسی ب شما نداشتم، خودم میتونم تمدید کنم؟
ریسلرکلوب به کسی پنل تکی مستقیم نمیده. ریسلر میده که اگر بخواهید 100% برای خودتون باشه باید 99 دلار شارژ اولیه کنید و بعد می توانید به همین مبلغ دامنه ثبت کنید.
اما اگر بخواهید یک دامنه ثبت کنید باید با یکی که نماینده هست همکاری کنید و پنل دامین شما می شود زیرمجموعه آن نماینده. شما اطلاعات پنل را دارید و سال بعد اگر ما هم نبودیم می توانید دامین را به زیرمجموعه یک نماینده دیگر انتقال دهید تا براتون پرداخت انجام بدهند.
یا می تونید در آینده نزدیک باز 99 دلار بدهید و پنل مستقل خود را بگیرید و دامنه خود را نیز به آن منتقل نمایید.
سلام
شما اول با اطلاعات دامینی که دادند و با آدرس ورود و یوزر و پسوردی که دادن وارد پنل می شید در قسمت dns باید dns یی را بنویسید که در ایمیل دریافت کرده اید.که بعد از ثبت شدن ممکن است تا 72 ساعت طول بکشد تا انجام شود.بعد بسته به اینکه هاست سی پنل گرفتید یا دایرکت ادمین آدرس ورود فرق می کند.برای سی پنل به این شکل معمولا هست که جلوی آدرس ip که دادند اول یک : می گذارید بعد می نویسید 2082 تا صفحه لوگین بیاید.برای دایرکت ادمین بعد از نوشتن ip جلوی آن : گذاشته بع دمی نویسید 2222 و اینتر می زنید.صفحه لوگین باز می شود.با مشخصات ایمیل هاست وارد می شوید.بعد می مونه نحوه نصب یک سیستم مثل ورد پرس که دوستان لینک آموزش گذاشتند
برای ثبت دامین به سایتی که ازش هاست می گیرید می توانید پول بدهید خودشان براتون ثبت می کنند.که به نظر من این روش برای شما بهتر هست
عذر خواهم که اینقدر سوال میکنم.
من این برام مهم هست که حق امتیاز دامنه همیشه و صرفنظر از شرکت ها، دست خودم باشه. یعنی حق امتیاز 100 درصد. تنظیمات قفل کردن دامین و کد انتقال و دی ان اس های دامین میخوام دست خودم باشه.
این کار برای شما عملی هست؟
بله ir بهتر هست.در ضمن هر جا می خواهید ثبت کنید چه ir چه غیر ir با فروشنده صحبت کنید که دست خودتون هست یا نه
متاسفانه دات کام میخوام. من فقط میخوام خودم بتونم تمدیدش کنم با پی پال مثلا. و نیازی ب شرکتی چیزی نباشه. منظورم فقط دامنه هست نه هاست.
قدم بعد اینه که ازش استفاده کنید
باید یه سیستم مدیریت محتوا نصب کنید که یکی از اون ها و ساده ترین و راحت ترین وردپرس هست
و بعد مشغول به تغییرات برای زیبا سازی اون بشوید
پیروز باشید