سلام
دو سرور مجازی از ایشان تهیه شد و فقط توی یک جمله بگم که تابحال از شرکت ایرانی چنین پشتیبانی رو دریافت نکردم !!! واقعا سورپرایز شدم ;)
موفق باشید و پایدار
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دو سرور مجازی از ایشان تهیه شد و فقط توی یک جمله بگم که تابحال از شرکت ایرانی چنین پشتیبانی رو دریافت نکردم !!! واقعا سورپرایز شدم ;)
موفق باشید و پایدار
سلام کارشون حرف نداره سرور مجازی دارم راضی هستم پشتیبانی هم عالی همیشه پاسخگو
اقا این المان بهتره یا امریکا؟
واسه نمایندگی هاست دانلود؟
با سلام،
قطعا آلمان !
شما باید سروری مجازی تهیه کنید که روی سرور اختصاصی آن فقط یک الی دو نفر باشند، چرا که برای استفاده از سرور مجازی به منظور هاست دانلود، باید پرت سرور شما بسیار عالی باشد.
ما برای شما یک آفر داریم :
نخست تصویر تست سرعت سرور مجازی را مشاهده نمایید :
http://www.speedtest.net/result/2603437057.png
آفر پیشنهادی ما به شما :
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه : 105 هزار تومان
با سلام به همگی
من قبلا از چند جاسرور خریده بودم که متاسفانه ...........
اما تصمیمی که گرفتم از یه جای معتبر سرور تهیه کنم که انتخاب من هزار نویس بود
دیشب از ایشون یه سرور المان 500 گیگ گرفتم باور کنید این کیفیت و تا به حال رو هیچ سروری ندیده بودم کارشون حرف نداره و به مشتری اهمیت میدن چه قبل از خرید و چه بعدش
در کل میشه گفت بهترین هستند شک نکنید
ما هم سرور زیر:
Hetz-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-2600 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
رو سفارش دادیم زود هم تحویل دادن
هم کار انتقال هم نصب و تنضیمات رو هم برامون انجام دادن و پشتیبانی هم عالی و آنلاین.. قیمت هم مناسب...
با سلام خدمت شما
ای دی یاهو لطف می کنید
در سایت اصلی، سمت راست بالای سایت، پشتیبانی معمولا آنلاین هست. در خدمت شما هستیم.
http://www.hezarnevis.com/
باسلام
فقط میتونم تو یک کلام بگم سرویسشون عالی هست ، بیشتر از سه سال هست که از فروشنده های این فروم دارم سرویس میگیرم ، تا الان از هرکی سرویس گرفته بودم اوایل خوب بود ، ولی بعد از مدتی یا اورسل میشه سروراشون و یا پشتیبانی پاسخگو نیست و اگرم هست خیلی دیر پاسخ میدن ، امیدوارم "هزار نویس" همینجور عالی سرویس بدن و افت کییفیت نداشته باشن ، هرچند که امروز که با جناب علی آقا گل صحبت میکردم این تضمین دادن .
/:)