سرور مجازی برای شما مناسب تر و بصرفه تر هست
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور مجازی برای شما مناسب تر و بصرفه تر هست
موفق باشید
من هم هاست دانلود داشتم هم سرور مجازی پیشنهاد میکنم سرور مجازی بگیری
ببخشید من هی سوال میپرسم
یعنی به اندازه حجم فایل ، در انتقال به سرور از حجم اینترنت کلاینت کم میشه ؟
فرض کنید من 1 فایل 1 گیگ رو میخوام از یک سایتی به سرور مجازی خودم منتقل کنم . چقدر از حجم اینترنت من برای این انتقال کم میشه ؟
شاید من مفهوم سرور مجازی رو خوب نمیدونم . در سرور مجازی ، کامپیوتر ما ( کلاینت تبدیل به سرور میشه ) ؟
اگه میشه در این مورد هم بیشتر توضیح بدید ممنون میشمنقل قول:
اقتصادی بودن از لحاظ اینکه وقتی دانلود / آپلود از طریق vps می کنید از پهنای باند شما کم نمیشه
مطمئن هستید سرور مجازی گرونتره؟ در واقعیت بله اما تو ایران و این انجمن سرورهای مجازی رو مفت میتونید تهیه کنید!! نمونش سرور رداستیشن! 500 گیگ هارد رو با 3 گیگ رم و پهنای باند نامحدود یا کم کم 10 ترابایت.. میدن ماهانه 80 هزار تومان!! حالا هاست دانلود رو 500 گیگ رو کی میده 80 هزار تومان؟
این برای کدوم شرکت هست ؟نقل قول:
سرور رداستیشن! 500 گیگ هارد رو با 3 گیگ رم و پهنای باند نامحدود یا کم کم 10 ترابایت.. میدن ماهانه 80 هزار تومان
سلام
افر 500 گیگ تمام شد مگر وی پی اس بگیرین با اون قیمت
وی پی اس رو شما اینطور فرض کن کار با سیستم خوت داری انجاممیدی اما با سرعت دانلود بالا در خارج از کشور
اموزش کار با سرور هم پره تو نت یا نه بلد نباشی ارائه دهنده وی پی اس برات انجاممیده چند تا کاره ساده هست در حد 10 دقیقه
برای میزان مصرف حجم اینترنت هم 2 ساعت کار مداوم با وی پی اس حجم 50 مگ مصرف میکنه اگر مداوم باشه کارتون
پیشنهاد برای ما ایرانی جماعت ویپی اس ویندوز جون هزینه های اضافی نداره و ....
لینک سایت سرور خوب، کیفیت خوب، قیمت خوب،