باشه دادش ای هاشون رو برام پیام خصوصی کن ببنم قیمت چند میدند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بنده مدیر سایت اس ام اس مارت پنل ارسال اس ام اس - پیامک انبوه | اس ام اس مارت | ارسال اس ام اس تبلیغاتی هستم
اولا این قالب اختصاصی نوشته شده و هیچ جای دیگه پیدا نمیشه که شما به بقیه میگید نترسید این قالب رو چند جا دیدم !!!
برای طراحی این قالب یا خرید یک نسخه مثل این بهتر بود از طریق فرم ارتباط با ما , ما رو در جریان قرار میدادید
قیمت این قالب اینطور که شما گفتید انقدر هم بالا نیست
واقعا از دوستانی که حقوق صاحب اثر رو محترم میشمرند متشکرم
سلام
بنده مدیر سایت اس ام اس مارت www.smsmart.ir هستم
اولا این قالب اختصاصی نوشته شده و هیچ جای دیگه پیدا نمیشه که شما به بقیه میگید نترسید این قالب رو چند جا دیدم !!!
برای طراحی این قالب یا خرید یک نسخه مثل این بهتر بود از طریق فرم ارتباط با ما , ما رو در جریان قرار میدادید
قیمت این قالب اینطور که شما گفتید انقدر هم بالا نیست
واقعا از دوستانی که حقوق صاحب اثر رو محترم میشمرند متشکرم
با سلام؛
این قالب بصورت ریپ شده در اینترنت پخش شده است...
رایپ کردن مگه کاری داره؟
الآن دیگه 80 درصد از وبمستران بلدند رایپ کنند اما این کار واقعا خیلی بده که بخواهیم همچین کاری بکنیم
واقعا آدم می بینه به این راحتی می خوام قالب یه شخص یه سایت یه بنده خدارو ب د ز د ن آدم خون بالا میاره :105:
اره خیل کار بدی است منم دوست ندارم ولی دیدم در چند سایت معتبر و شرکتی این قالب گذاشتم گفتم منم بزارم اول رفم با طراحان بسیار زیادی صحبت کردم که خدایی قمیت های بسیار بالا دادند دلم ریخت و هر کاری کردم راضی شدند مجبور دم دست بکار بشم بیام اینجا تاپیک ریپ بدم که الان پشیمان شدم میخواهم از خود همن شرکت قالب رو خریدای کنم تا کاملا قانونی کارم پیش بدره از دوزدی بهتره ببخشید دیگه من اطلاع کافی نداشتم از همه معضرت خواهی میکنم