پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال
اخرين باري كه در خواست واريز دادم 2 روز طول كشيد كه عادي هم بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
قطعا در جريان تعطيلات هستيد.
تا جائی که من از مدير مسئول پروژه پيگيری کردم به ساير تيکت ها جواب داده شده.
به نظر ميرسه عده از دوستان در تلاش برای تخريب زرين پال از هر روش ممکنی هستند. چون قطعا زمانی که به ساير تيکت ها داره پاسخ داده ميشه و دوستان در جريان تعطيلات هستند دليلی برای باز کردن تاپيک وجود نداره.
مگر اينکه هدف چيز ديگه ای بوده باشه.
در پايان هم توجه شما رو به جدول مقایسه برترین سرویس های پرداخت الکترونیک ایران جلب ميکنم:
به زودی
این جدول که کلی غلط داره. کی گفته پی لاین آدرس فیزیکی و شماره تماس ثابت نداره؟؟ دارای مجوز هم که هست .
نوشته تصویه حساب روزانه نداره؟؟؟؟؟؟ من خودم درخواست میدم نهایت 3 ساعت بعد پول تو حسابمه.
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
این جدول که کلی غلط داره. کی گفته پی لاین آدرس فیزیکی و شماره تماس ثابت نداره؟؟ دارای مجوز هم که هست .
نوشته تصویه حساب روزانه نداره؟؟؟؟؟؟ من خودم درخواست میدم نهایت 3 ساعت بعد پول تو حسابمه.
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزيزی که برای تبليغ سايت خودتون از روش تخريب اقدام ميکنيد.
بهتر هستش سعی کنيد با رقابت به اهداف خودتون برسيد. نه با تلاش برای تخريب سايت های ديگه و ساخت يوزر های مختلف و متعدد.
رويه کار شما از ابتدا تا الان همين بوده که چند بار هم پيشنهاد شده تغيير رويه بديد. ظاهرا قصد تغيير رويه رو نداريد.
در مورد جدول هم بهتره از خود سايت شاپکيپر پيگيری کنيد. اين جدول دقيقا توسط همون دوستانی تهيه شده که چند هفته قبل جشنواره برترين سرويس پرداخت رو برگزار کرده بودن و تبليغات زيادی هم توسط شما انجام شد برای اين جشنواره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
جالبه که اصلا شما يکبار هم با زرين پال کار نکرديد و اين موضوع از صحبت شما مشخص هستش.
کاربرانی که با زرين پال کار کردن ميدونن کارمزد زرين پال برای ارقام بالاتر از 400 هزار تومان 1.9% هستش. يعنی برای 800 هزار تومان شما 15200 تومان کارمزد پرداخت ميکنيد نه 20 هزار تومان. :-p
آی دی من توی زرین پال : zp.24366
بیشتر از یک سال هم هست که ثبت نام کردم.اونموقع انقدر کم می کرد الان نمی دونم. البته فکر نمیکنم شما یادت بیاد:))
شما هم آی دیت رو بزار تا ببینیم شما اصلا آی دی داری یا نه:-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
دوست عزيزی که برای تبليغ سايت خودتون از روش تخريب اقدام ميکنيد.
بهتر هستش سعی کنيد با رقابت به اهداف خودتون برسيد. نه با تلاش برای تخريب سايت های ديگه و ساخت يوزر های مختلف و متعدد.
رويه کار شما از ابتدا تا الان همين بوده که چند بار هم پيشنهاد شده تغيير رويه بديد. ظاهرا قصد تغيير رويه رو نداريد.
در مورد جدول هم بهتره از خود سايت شاپکيپر پيگيری کنيد. اين جدول دقيقا توسط همون دوستانی تهيه شده که چند هفته قبل جشنواره برترين سرويس پرداخت رو برگزار کرده بودن و تبليغات زيادی هم توسط شما انجام شد برای اين جشنواره.
من تغییر رویه بدم؟؟ اصلا به من چه ربطی داره من فقط نظر خودم رو گفتم. این اصلا سایت من نیست. تازه اشتباهات توی اون لیست مربوط به پی لاین رو گفتم نه اینکه بدیهای زرین پال توی اون لیست رو!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
آی دی من توی زرین پال : zp.24366
بیشتر از یک سال هم هست که ثبت نام کردم.اونموقع انقدر کم می کرد الان نمی دونم. البته فکر نمیکنم شما یادت بیاد:))
شما هم آی دیت رو بزار تا ببینیم شما اصلا آی دی داری یا نه:-p
شما درخواست بالاتر از 400 هزار تومان داشتيد اصلا ؟
کافی هستش از منوی بالای سايت قسمت کيف پول های من گردش حسابتون رو چک کنيد و ببينيد برای تراکنش های بالاتر از 400 هزار تومان (البته اگر داشتيد) چقدر کارمزد کسر شده.
اگر بيشتر از 1.9% کسر شده بود شروع کنيد به تخريب. در غير اينصورت بی دليل اقدام به جو سازی نکنيد. البته ماهيت شما مشخص هستش و دوستان در جريان روش های تخريبی شما هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
من تغییر رویه بدم؟؟ اصلا به من چه ربطی داره من فقط نظر خودم رو گفتم. این اصلا سایت من نیست. تازه اشتباهات توی اون لیست مربوط به پی لاین رو گفتم نه اینکه بدیهای زرین پال توی اون لیست رو!!!!
دقيقا شما.
چون فکر ميکنم هر کسی متوجه بشه يک يوزری که 20 تا پست هم نداره کی هستش و هدفش از ساخت يوزر های مختلف چی هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
دقيقا شما.
چون فکر ميکنم هر کسی متوجه بشه يک يوزری که 20 تا پست هم نداره کی هستش و هدفش از ساخت يوزر های مختلف چی هستش.
خوب هدفم چی هست؟؟ شما الان خیلی معتبری؟؟؟ این هر کسی ها کی هستند؟؟؟ یوزرهای مختلف من چی هست حالا؟؟ شما چی کاره این سایت هستید؟؟ چی نوشتم که الان داری توهین می کنی؟؟ میخوام ببینم من به شما توهین کردم یا اینکه شما به من دارید توهین می کنید؟؟ یعنی رویه سایت وب هاستینگ تاک این هستش که هرکسی جدید بود باید بهش توهین بشه؟
کسی به شما توهين نکرد.
هدف شما برای دوستان شرح داده شد.
فکر ميکنم فعاليت تخريبی تون رو به اندازه کافی انجام داديد. دليلی برای ادامه تاپيک توسط شما وجود نداره. شما هم اگر قصدتون معرفی سايت های ديگه هستش بهتره يک تاپيک جدا باز کنيد و سايت مورد نظر و مطلوبتون رو معرفی کنيد.
انشالا موفق باشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
کسی به شما توهين نکرد.
هدف شما برای دوستان شرح داده شد.
فکر ميکنم فعاليت تخريبی تون رو به اندازه کافی انجام داديد. دليلی برای ادامه تاپيک توسط شما وجود نداره. شما هم اگر قصدتون معرفی سايت های ديگه هستش بهتره يک تاپيک جدا باز کنيد و سايت مورد نظر و مطلوبتون رو معرفی کنيد.
انشالا موفق باشيد.
یعنی اگه من فکر کنم که شما د.ز.د هستید و توی خیابون داد بزنم بگم آی د.ز.د و شما رو نشون بدم شما هم ازم توضیح بخواید که چرا آبروتون رو بردم و من بگم که فقط می خواستم مردم بدونند که هدف شما از اینکه اینجا دارید راه میرید چی هست شما رو راضی می کنه؟؟ توهین نیست به شما؟؟ پس توهین چی هست؟؟؟ این دوستان شما اینجا کی هستند؟؟ چون بچه هایی که توی این تاپیک پست دادند هیچ کدوم توی لیست دوستان شما نیستند!!! فکر می کنید به شما ارتباطی داره که من توی کدوم تاپیک پست می زارم؟؟