پاسخ : آیا چشم هایمان در خطر هستند؟
نرم افزاری هست که اسمش خاطرم نیست. نصب میشه روی سیستم با تنظیماتی که انجام میدید مثلا هر 1ساعت یکبار سیستم رو در کنترل می گیره و باید به جای دوری خیره بشید(به لپ تاپ نگاه کنین با دوربین لپ تاپ مراقبه تایم استراحت رو بیشتر می کنه!!!!)
تایم کلی استفاده روزانه از سیستمم داره مثلا 4 ساعت که تایم استراحتتون رو محسوب نمی کنه!
توی این سایت های دانلود هست.
مرکز مانیتور باید حدود ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتر پایینتر چشمان شما باشد؛ این وضعیت علاوه بر اینکه باعث میشود پلکها پایینتر قرار گیرند و سطح کمتری از چشم در معرض هوا باشد؛ از خستگی گردن و شانهها نیز میکاهد.
از سایت خبری بود این چند روز قبل خونده بودم:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
هر نیم ساعت 1بار حدود 15 ثانیه چشماتونو ببندید . اینکار هم در خشک نشدن چشم کمک میکنه هم برگشتن پرده حساس به سره جای اول
ما که میشینیم رو کامپیوتر ساعت از دستمون در میره
مثلا میبینیم که از شام دیشب تا نهار امروز رو هنوز نخوردیم
هر نیم ساعت 15 ثانیه؟
امکان ندار که :))
میتونه به تنظیم صحیح رنگ و نور مانیتور هم بستگی داشته باشه .
هر ساعت به مدت 25 ثانیه به یک شیء ریز در 6 متری خودتون خیره بشید تا دچار خشکی چشم نشید آقای مهرداد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
ما که میشینیم رو کامپیوتر ساعت از دستمون در میره
مثلا میبینیم که از شام دیشب تا نهار امروز رو هنوز نخوردیم
هر نیم ساعت 15 ثانیه؟
امکان ندار که :))
TARIMEHR جان شک نکن که تو کور میشی :D
راهی نداره یه نرم افزار نصب کنیم که کامپیوتر پیاز پوست بکنه و هر یک ساعت چند قطره اشک اجباری از چشم در بیاد؟
این روشی که دوستمون گفتن هم خوبه. روی صندلی یه بالشت گذاشتم و از بالا مانیتور رو نگاه میکنم الان چشم ها یکم بسته شدن استراحت تقریبی داره
من که رسما کور شدم رفته
تا سال 74 که رفتم سربازی عینک استفاده نمیکردم از سربازی که امدم رفتم بعدش عینک گرفتم شماره چشمام هم 4.8 تا 5 هست هر کدومش ب
دون عینک صفحه مانتیور با اینکه 22 اینچه بصورتیک صفحه شبح مانندمیبینم :(:(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
من که رسما کور شدم رفته
تا سال 74 که رفتم سربازی عینک استفاده نمیکردم از سربازی که امدم رفتم بعدش عینک گرفتم شماره چشمام هم 4.8 تا 5 هست هر کدومش ب
دون عینک صفحه مانتیور با اینکه 22 اینچه بصورتیک صفحه شبح مانندمیبینم :(:(
سال 74 ??:-o
منم چشمام خیلی ضعیف شده هر دو چشمم 4 شده
با کلی دکتر رفتنام هیچی تغییر نمیکنه
از چشم دریغ نکنین که فقط پشیمونی باتون میمونه
مدر مورد ضعیف شدن چشم ها من هم بسیار می ترسم و فکر کنم ضعیف هستن ولی از ترس اینکه عینک بهم بدن نمی رم معاینه چشم :65:
اگه بعد از مدتی از جلو سیستم پاشم همه جا برام کمی تار هستش . چشمهام که همیشه قرمزن :| (خون جلو چشمامو گرفته ها ) :دی
از این عینک های آنتی رفلکس از کجا میتونم گیر بیارم . زیر دیپلم بگید که ما بی سواد ها هم بفهمیم :-w :دی