پاسخ : فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی
سلام .
نقل قول:
این سرور پورت 1 گیگ هستش دوست من چون پورت 10 باید 1 گیگ دانلود بده دوست من به نظرم اشتباه نوشتی............
سلام .
فقط مبنای دانلود پورت نیست ، Raid و سرعت هارد دیسک هم مهمه . ضمن اینکه کارت شبکه ای که برای سیستم عامل تعریف میشه . اما در کل چون پورت تامین کننده 10 هستش ، در تعداد مجازی سازی بالا ، پورت سرورها افت چندانی نخواهند داشت . همچنین گارانتی پورت همون طور که ذکر شده 500 مگابیت هستش . در کل شما هیچ زمانی شاید نتونید از پورت 10 گیگابیت ، 1.2 گیگابایت دانلود کنید چون بسترش رو ندارید .
پاسخ : فروش وِیژه سرورهای مجازی انگلستان با پورت 10 گیگابیت / منابع کاملا اختصاصی
دوست عزیز چیزی که عوض داره گله نداره که...............
اما کلا اینو بدونید من کاری به دیتاسنتر ندارم چند گیگ نوشته کلا پورت 1 گیگ از هرجا شما بگیرید بین 90 تا 120 مگ دانلود میده
این دیتاسنتر نوشه پورتش 10 گیگ هستش ولی تا 500 مگ ضمانت میده یعنی حتی 1 گیگ هم ضمانت نمیده
ما سرور هایی که ازشون داریم خرید قدیم بوده و همشون 1 گیگ گارانتی داره و حدود 130 دانلود میده
موفق باشید
پس به نظرم باید شفاف سازی بشه این دلیل نمیشه که کارت شبکه 10 هستش ما بیایم بگم 10 گیگ باید شفاف سازی کنیم بگیم گارانتی 500 مگ هستش درضمن رید هارد هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره دوست من سرعت دانلود فقط به کارت شبکه و پورت اون و بستر اینترنت بستگی داره کاربران را گمراه نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
ما سرور هایی که ازشون داریم خرید قدیم بوده و همشون 1 گیگ گارانتی داره و حدود 130 دانلود میده
پورت شما بیشتر از 1 گیگابیت دانلود میده؟
جالبه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanvps
پس به نظرم باید شفاف سازی بشه این دلیل نمیشه که کارت شبکه 10 هستش ما بیایم بگم 10 گیگ باید شفاف سازی کنیم بگیم گارانتی 500 مگ هستش درضمن رید هارد هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره دوست من سرعت دانلود فقط به کارت شبکه و پورت اون و بستر اینترنت بستگی داره کاربران را گمراه نکنید
سلام
اتفاقا به مدل رید و یا صفر و یک بودن آن ربط مستقیم با سرعت پورت دارد
h200 رید رایگان است و باعث نصف شدن سرعت هارد میشود پس با کمی هوش به خرج دادن خواهید فهمید که وقتی سرعت خواندن و نوشتن روی هارد کم شود قاعدتا پورت با سرعت کمتری اطلاعات را دریافت میکند و روی هارد نوشته میشود .
H700 هم طبق اعلام دیتا سنتر و شرکت دل این مشکل را ندارد و کیفیت در حالت مطلوب قرار دارد
موفق وپیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanvps
کار شما شده اسپم لطف کن اسپم نکن شما که مشتری نیستی دفعه بعدی گزارش می کنم
پورت 10 گیگابیت هست و گارانتی پورت هم از پورت 10 ovh بالاتره
ترافیک نامحدود و مشخص که 10 پرمیوم ارائه نمیشه و سرعت دانلود کمی پایین تره
همین سرور روی لینوکس 500 مگ سرعت دانلود میده پس نگید پورت 10 نیست
دیتاسنتر نمیاد خودشو زیر سوال ببره . شما هم لطف کن اسپم نکن و این بحث شیرینتو در بخش دیگه ای ادامه بده جاش توی تاپیک های فروش نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
دوست عزیز چیزی که عوض داره گله نداره که...............
اما کلا اینو بدونید من کاری به دیتاسنتر ندارم چند گیگ نوشته کلا پورت 1 گیگ از هرجا شما بگیرید بین 90 تا 120 مگ دانلود میده
این دیتاسنتر نوشه پورتش 10 گیگ هستش ولی تا 500 مگ ضمانت میده یعنی حتی 1 گیگ هم ضمانت نمیده
موفق باشید
فکر نمیکنم از لحاظ حرفه ای درست باشد در پست فروش همکارمان شما اقدام به طرح چنین مطالبی کنید و شما میتوانید به راحتی یک پست باز کنید و در آنجا به تحلیل بررسی نظریات خود در مورد هر دیتا سنتری بپردازید
موفق وپیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
اتفاقا به مدل رید و یا صفر و یک بودن آن ربط مستقیم با سرعت پورت دارد
h200 رید رایگان است و باعث نصف شدن سرعت هارد میشود پس با کمی هوش به خرج دادن خواهید فهمید که وقتی سرعت خواندن و نوشتن روی هارد کم شود قاعدتا پورت با سرعت کمتری اطلاعات را دریافت میکند و روی هارد نوشته میشود .
H700 هم طبق اعلام دیتا سنتر و شرکت دل این مشکل را ندارد و کیفیت در حالت مطلوب قرار دارد
موفق وپیروز
ممنون بابت توضیحات مفیدتون
پورت وی پی استون 1گیگ هست
از کارت شبکه vmxnet استفاده کنید تا پورت شبکه شما بشه 10 گیگ
دیگه دوستان هم حرقی برای خراب کردن شما ندارند ;-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
پورت شما بیشتر از 1 گیگابیت دانلود میده؟
جالبه !
دوست من توجه نمیکنید
از هر کسی بپرسید بهتون میگه پورت 1 گیگ هتزنر حدود 120 مگ دانلود میده سواد هم خوب چیزیه