ارسال شد
نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال شد
سلام اگر میشه شماره موبایل و ایدی یاهوتون رو برای من هم پ.خ کنید
ارسال شد
شما چطور اینا رو میگیرید اشنا دارید :)) ؟!!! چرا به ما نمیدن :63:
مخابرات هر استان یک سیاست کاری داره برا خودش ! توی خوزستان مخابرات 2 مگابیت رو که تا 300 کا دانلود میده به صورت نا محدود 79 هزار تومان داره ارائه میده ! که اگر یک آشنا توی ادمین هاشون داشته باشید خیلی راحت پورتتون رو وا میذارند و میتونید تا 800 900 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشید ! همین. چیز زیاد شاخی هم نیست !
ما که تهران هستیم چه جوری باید سفارشامون رو بگیریم ؟
تماس بگیرید با شماره موبال بنده
شما قرار بود 4ماه پیش واسه من فیلم هایی که لینک مستقیم دادم رو بفرستی ولی دانلود کردی و خبری هم نشد فقط 40گبگ ترافبک vps رو مصرف کردی! مرسی...
یک حرفی میزنید درست شرح بدید مردم هم بدونند ! شما ابتدا قرار بود یک مبلغی رو واریز کنید ! لینک هارو هم از روی سرور مجازیتون به من دادید. هیچ مبلغی واریز نکردید و حتی مبلغی هم که خودم گفته بودم رو واریز هم نکردید ! حالا اینا همه به کنار. من شاید دوست نداشتم برای شما کاری انجام بدم و به خود بنده مربوط هستش ! سرویس خودم هست. از شما هم هیچ هزینه ای نگرفتم . دوستم ندارم کاری براتون انجام بدم. ! موفق باشید ! ضمنا. 40 گیگابایت به هیچ جای دنیا بر نمیخوره
لاید پول رو هم میریختم میگفتی اصلا دوست ندارم بفرستم 40 تومن هم به هیج جای دنیا بر نمیخوره!!