پاسخ : چرا اینقدر اختلاف قیمت بین فروشنده های مختلف وجود داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
دوستانی که آفر ما رو اینجا مطرح کردند و به Overcell نصبت داده شدیم قیمیتهای واقعی ما در این لینک موجود هست
سبد خرید - سرور استار
که رم 256 به قیمت 18 تومان ارائه میشه
این آفر سیایت کاری هست و فقط برای تبلیغات هست
تخفیف ویژه ماه اول هست به هیچ وجه اورسل ص.رت نمیگیره ماه اول بدون سود سرور میدیم و درقبال ان هم اعتماد هم مشتری به دست میاریم
اگر قرار باشه اورسل کنیم که مشتری برای ما باقی نخواهد ماند
بنده هم تایید میکنم اگر شخصی هرماه با قیمت پایین سرور بده 100% اورسل شده هستش
همه هم می گن سیاست کاری ...
ولی باور کن به خاطر اون سرورت مشکل پیدا کرد، چیزی نبود واسه تو که بخوای پس بدی، گفتی هاست بخر من پولشو میدم ولی من زودتر از اون تیکت تو خریده بودم، بی خیال، اگه خواستی تمدید این ماه رو واریز کن :d
سلام.
دوست عزیز دو مورد هست
یکی نبود قانون برای فروش.
دومی شفاف نبودن وضعیت سرورها برای مشتری.
شما اگر هم یوزر سرویسها باشید باید در حد یک فروشنده اطلاعات داشته باشید! تا مشکلی براتون پیش نیاد. سرورهای فرانسه یک مشخصات و خاصیتهایی دارن سرورهای انگلیس هم همینطور سرورهای المان و ....
باید خودتون بدونین این افرهایی که ارائه میشه با سرورهای اصلی دیتاسنتر هماهنگی دارن یا نه.
در مورد فروشنده ها هم که بحث مفصله خیلی از مطالب رو هم اجازه نداریم عنوان بکنیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
ولی باور کن به خاطر اون سرورت مشکل پیدا کرد، چیزی نبود واسه تو که بخوای پس بدی، گفتی هاست بخر من پولشو میدم ولی من زودتر از اون تیکت تو خریده بودم، بی خیال، اگه خواستی تمدید این ماه رو واریز کن :d
:d سرور مشکل پیدا نکرد آی پی رو دیتاسنتر بلوک کرده بود که آزاد کرد - تازه بعد از اینه شما رفتی شکر خدا تونستیم یه سرور 8 هسته بگیریم :d
همچنیم میگی پول الان دوستان فک میکنند 200.000 تومان بوده 5000 تومان پول دیگه انقد آه و ناله نداره :d شوخی کردم ناراحت نشو .
آره ماه جدیدو بده من برات تمدید میکنم دیگه چکار کنیم اینکارو میکنم نری بشینی بگی هاست گیگ پوله مارو خورد ! بعد دوستان بپرسند مگه پولت چقدر بوده بعد آبروت بره :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
همه هم می گن سیاست کاری ...
این حرف شما یعنی ما اورسل میکنیم ؟؟ یا بفرماید ثابت کنید از این آفر اورسل صورت میگیره و یا در حضور همه عذزخواهی کنید
احسنت داریم به نتایج خوبی می رسیم
دوستان خواهش کردم به کسی توهین نشه، من فقط چندتا مثال اوردم، که این عزیز هم توضیح داد چرا ارزونه و فقط ماه اوله
از اون تایپیک های بی درو پیکره!...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
دوستان خواهش کردم به کسی توهین نشه، من فقط چندتا مثال اوردم، که این عزیز هم توضیح داد چرا ارزونه و فقط ماه اوله
اگر قراره توهین شده باشه .شما خودت با اون مثال ها توهین کردید دوستان اینجا فقط جواب سوالاتونو دادند . همین !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
اگر قراره توهین شده باشه .شما خودت با اون مثال ها توهین کردید دوستان اینجا فقط جواب سوالاتونو دادند . همین !
اذیت نکن دیگه من سوال پرسیدم و گفتم چرا بعضی ها ارزون میدن و چندتا مثال آوردم، توی پستم هم گفتم هیچ قصد و غرضی ندارم، این عزیزا هم که خودشون میان جواب میدن