گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه
نمایش نسخه قابل چاپ
DataCenter VersaWeb
آفر MB 512
حافظه رم : 512 مگابایت
هارد : 30 گیگ
پهنای باند : 700 گیگ
پرت ارتباطی : 1000 MB/S
سی پی یو : 700 مگا هرتز
تعداد هسته : 1
قیمت : 14000 تومان
ORDER
با سلام
از xlhost با رم 256
ایدی یاهو داخل امضا
فروش ویژه سرور U.Kگادسرور نامی آشنا و مطمئن
CPU : 2 x Quad Core 2.40Ghz E5620
RAM : 256MB
HDD : 20 G
Port : 1000 G
قیمت : 18000تومان
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 512MB
قیمت : 24000تومان
فروش ویژه سرور U.K
RAM : 1024MB
قیمت : 32000تومان
هر100G هارد 15000 تومان به فاکتور اضافه می شود
بازگشت وجه در صورت نارضایتی شما تا 24 ساعت
اگه خواستین کد تخفیف 20% براتون می زنم
درود
از انگلستان در خدمتتون هستم
Yahoo ID : hostsepehr
آقایون ، دوستان ، عزیزان دل ، اسپمر های محترم ، شما چرا بهتون بر خورده وقتی که خودتون دارید به قیمت فضایی میدید یکی درخواست قیمت پایین بده مبتدی و مارگزیدس ؟ اصلا دوست دارم کیفیت پایین بخرم به کسی چه ربطی داره ؟ این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده :| :|
من سرور مورد نظرمو با کیفیت بالا و قیمت نسبتا مناسب پیدا کردم و خریدم و دیگه در این تاپیک کاری ندارم فقط قابل توجه اسپمر های عزیز بنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم و هرکی پیشنهاد داده تا الان تاریخچشو در آوردم پس لطفا این سخنان گهربارتون رو بزارید در کوزه آبشو بخورید =))
فقط میتونم بگم برا یه عده مثل شما که مدام اسپم میدید متاسفم (;
از تمامی عزیزانی که پیشنهاد دادن تشکر میکنم یکی از عزیزان انتخاب شده که به زودی باهاشون هماهنگ میشه :x
اول شما درست صحبت کنید عزیز .
قیمت فضایی ؟ گمونم اصلاً تو باغ نیستید شما .
تاریخ عضویت خودتون رو نگاه کنید بعد به تاریخ عضویت به اصطلاح ما اسپمر ها نگاه کنید .نقل قول:
این انجمن تا چند وقت پیش یه اسپمرم نداشت اما ظاهرا اسپمر ها هم هاستینگ زدن و اینجا پیداشون شده
همون بحث مار گزیدهنقل قول:
بنده به اندازی موی سرتون هاستینگ عوض کردم
شما طوری حرف میزنید انگاه ماهیانه 300 تومان به ما سود میرسوندین حالا که نشد خیلی نارحتیم . 12 تومان ؟ عزیز winstonelight پاکتی 4800 شده با پولی که شما قرار بدی در ماه 3 بسته هم نمیشه خرید .