میشه یه راهنمایی خیلی کوتاهی در این مورد بکنید؟
همین مانیتورینگ performance که موجود هست؟
فقط نمدونم کدام گزینه هست
Data resive rate?
usage?
اگه راهنمایی کنید خیلی سپاس گذار میشوم
نمایش نسخه قابل چاپ
این محدود نمیکنه فقط مانیتور میکنه درست است؟؟
چطور میشه به مثلا 1 ترابایت محدود کردش؟
سلام
برای محدود کردن فک میکنم باید مجازی سازتونرو عوض کنید و از اوپن وی زد به همراه پنل سولوس وی ام استفاده کنید
--
از همون پرفورمانس هست روی هر سروری برید میتوند مصرف لحظه ای رو ببینید با یه سری محاسبه ساده مصرف دقیق وی پی اس رو میشه حساب کرد
پیشهاد میکنم وی سنتر نصب کنید خیلی کاربردای زیادی داره با وی سنتر خیلی کارای مفید دیگه ای هم میشه کرد
محاسبه چگونه انجام میشود؟
دوستان prtg تلورانس بالایی داره همچنین اگر روی وی پی اس طرف رو فایروال پورت اس ام تی پی رو ببنده شما دیگه اون وی پی اس رو نداریدش تا بخواید متوجه بشید دیگه مشخص نمیشه چقد مصرف داشته این کار و قصدی کرده یا نا خواسته بوده
به هر حال من با prtg اصلا تجربه خوبی نداشتم بهترین کار همین خود vmware هست
همیشه یه راه دیگه ای هم هست
من تو بهترین شرایط و تستهایی که گرفتیم تلورانس 30% داره مصرفرو 30% کمتر از حد واقعه ای نشون میده ما الان از وی سنتر مونیتور میکنیم و کاملا هم درست نشون میده شاید prtg رو با لایسنس اصلی نصب کنید این مواردش حل بشه چون نمیشه این نرم افزارو رد کرد دیتاسنترهایی هستند که دارن برای مونیتور شبکه از prtg استفاده میکنن شاید این تلورانسی که داره بخاطر کرک بودنش هست
از همه اینام بگذریم بگیم اون 30% رو هم اصلا میگذریم یا به شکل خود جوش هرچی نشون داد +30% میکنیم اما فایروالرو چیکار میکنید ؟ اگر یک نفر شب تا صب فایروال روشن کرد مصرف بالاش رو انجام داد و بعد صبح همه چیرو برگردوند سر جاش چی ؟ اونوقت شما متوجه مصرفش نمیشد دیگه
میکروتیک گذینه خوبی هست برای محاسبه پهنای باند همچنین محدود کردن پورت.
حتی تیم ما ماژوال نوشته که کاربر در صورت مصرف بیش از حد خودش، پورتش به 128k محدود میشه