پاسخ : کمک در خرید لپ تاپ
کیفیت و لذت= ایسوس
بهترین برند در انتخاب لپ تاپ هست چون می دونی برای اسمش پول نمیده برای کیفیتش هست که هزینه می کنی.
دوستان من اینی که میگید ایسوس وقتی میگید ایسوس حتما منطور همون بدنه ایسوس رو مد نظر هست دیکه ؟ ایشلا شرکت دیگری نداریم که cpu core i تولید کنه ؟
امیدوارم منظورمو فهمیده باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
کیفیت و لذت= ایسوس
بهترین برند در انتخاب لپ تاپ هست چون می دونی برای اسمش پول نمیده برای کیفیتش هست که هزینه می کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
من ایسوس دارم سری n واقعا لذت میبره آدم استفاده میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
k45vm asus
واقعا عالی هست...
من هم AsusK53sv دارم سی پی یو I7 - رم 8 گیگ - کارت گرافیکی 2 گیگ جیفورس - یه کارت یدکی اینتل 3000 هم داره - هارد 750 گیگ واقعا عالی هست حرف نداره - بدنه آلومینیوم قهوه ای سوخته زد خش -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
من هم AsusK53sv دارم سی پی یو I7 - رم 8 گیگ - کارت گرافیکی 2 گیگ جیفورس - یه کارت یدکی اینتل 3000 هم داره - هارد 750 گیگ واقعا عالی هست حرف نداره - بدنه آلومینیوم قهوه ای سوخته زد خش -
ممکن هست مدل دقیق لپ تاپ را بگید من برای پشتیبانی از این لپ تاپ استفاده میکنم به مدت طولانی روشن باشه که داغ نمیکنه
از همه دوستان تشکر میکنم که به بنده کمک کردند من همین لپ تاپ دوست عزیز dertgtr را خریداری میکنم از نظر ساخت افزار مناسب هست
مبارکه .
من هم همین مدل رو دارم دارم . رمش 4 بود که یه 4 هم انداختم 8 شد . الان واقعا عالی کار میکنه . راستی چند خریدی؟ من 8 ماه پیش 1.4 خریده بودم . اینم بگم که اصلا داغ نمیکنه من حتی کول پد هم ندارم . بیشتر وقت ها هم روشنه که داغ نکرده تا حالا
من سوئد هستم قسطی گرفتم ماهی ۴۵۰ کرون که میشه حدود ۴۵ یورو
من راضی هستم از نظر زیبایی ،کارایی و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
من سوئد هستم قسطی گرفتم ماهی ۴۵۰ کرون که میشه حدود ۴۵ یورو
من راضی هستم از نظر زیبایی ،کارایی و ...
آخری سوئدید یا تهران ؟؟؟ تا 2 هفته پیش یادمه تو یکی از این تاپیکا زده بودید تهرانم تو پروفایلتونم زدید تهران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
آخری سوئدید یا تهران ؟؟؟ تا 2 هفته پیش یادمه تو یکی از این تاپیکا زده بودید تهرانم تو پروفایلتونم زدید تهران
خیلی ها به خاطر این که در ایران نیستم و دستم به دادگاه و ... نمیرسه قصد کلاه برداری داشتند و من هم به همین دلیل در پروفایل خودم زدم تهران تا جلوگیری بشه
apple بگیر دیگه غمی نداشته باشی