پاسخ : ریسلر لینوکس + whmcs رایگان + ماژول ثبت فیش بانکی برای whmcs ، رایگان + فارسی ساز و قالب فارسی ، رایگان + درگاه پرداخت آنلاین ، رایگان + پنل ث
تاپیک یک سال و 20 روز پیش رو برای فروش میارید بالا روش بحث هم میکنید؟؟!!!
پاسخ : ریسلر لینوکس + whmcs رایگان + ماژول ثبت فیش بانکی برای whmcs ، رایگان + فارسی ساز و قالب فارسی ، رایگان + درگاه پرداخت آنلاین ، رایگان + پنل ث
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezase
تاپیک یک سال و 20 روز پیش رو برای فروش میارید بالا روش بحث هم میکنید؟؟!!!
من میگم خدایا این تاپیک برام آشناست !پس بگو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshidabediny
با سلام،
شرکت فراسو سامانه پاسارگاد اولین نماینده رسمی WHMCS در ایران مفتخر به ارائه سرویس های میزبانی نمایندگی فروش با سرویس های رایگان و بسته های زیر می باشد :
سرویس های ارائه شده رایگان برای تمامی بسته های نمایندگی
- لایسنس رایگان WHMCS
- لایسنس رایگان ماژول ثبت فیش بانکی برای WHMCS
- فارسی ساز و قالب فارسی سیستم WHMCS
- لایسنس رایگان درگاه های پرداختی برای WHMCS
- نصب، راه اندازی و پیکربندی سیستم WHMCS ، ماژول ها، قالب ها و فارسی ساز سیستم به صورت رایگان برای نماینده
- پنل رایگان میزبانی ثبت دامنه از Resellerclub
- پشتیبانی رایگان نماینده و مشتری نماینده
- نام سرور اختصاصی برای نماینده
سرویس های فوق با ارزشی بالغ بر 2.000.000 ريال به صورت رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار خواهد گرفت.
دوست عزیز در این باره چیزی در سایتتون نبود !!!!
تخفیف نداره ؟
سلام . خسته نباشید . یک ماهه ؟!؟!؟
دو ماهه؟؟؟ سه ماهه ! شش ماهه... یکساله ... دو ساله... مادام العمر!
خوب هستین البته من خودم سرویس های فراسو رو خریدارید کردم . اما واقعیت اینه که کی میخواد یک ماه دامنه بفروشه یا یه ماه به یه ماه بیاد تمدید کنه که میخوام بفروشم !
این لایسنس ها رو یکساله کنید بعد یک سال هم نرم افزار ها رو بگذارید روی هاست ما بمونه و فعال باشه . اینطوری میارزه یه سال فعالیت کرد و حتی از پنلتون استفاده کرد
این تاپیک قدیمی است نیارش بالا بچه جان :-b
عمو جون حالت خوبه
یه بوس بده به عمو:-*