PDO MySQL فعال هست.
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب
نمایش نسخه قابل چاپ
PDO MySQL فعال هست.
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب
با سلام
خوشحال میشیم طبق اطلاعاتی که در پست زیر آورد شده میزبان شما بصورت رایگان در 2 هفته ابتدایی باشیم
http://www.webhostingtalk.ir/f20/63167/
میتونید اسکریپت رو نصب و تست کنید
PHP_MYSQL و SQL PDOِ Driver نصب هست
پشتیبانی که خوب رسانگاره !
اپتایم هم که باز رسانگاره !
دیتاسنتر هم Redstation انگلستان هست
یک چیزی که جایی نیست اینکه هارد ها 100 درصد SSD هستن
پرداخت هم که بصورت ماهیانه هست
به امید پیوستن شما به جمع کاربران رسانگار
یا حق
باسلام،
اگر میزبانی در ایران و دایرکت ادمین پاسخگوی نیازشما هست
در خدمتتون هستیم.
Mysql نه mssql
سلام
در خدمتیم
آفر لایت اسپید با سرعت لود بالا
بازگشت وجه نقد تا 7 روز کاری
فروش ما از 100 مگابایت شروع میشه
و این یکی از آفر هاست
فضای میزبانی : 1000 مگابایت یا 1 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
تمامی امکانات نا محدود
کنترل پنل : Cpanel
وب سرور : لایت اسپید
نوع سرور : کلود لینوکس
قیمت ماهانه : 5000
قیمت سالانه : 35500 تومان
البته این قیمت ها فقط و فقط تا آخر آبان ماه به این شکل باقی می ماند
و به نا بر تصمیم هیئت مدیره شرکت افزایش قیمت برای آفر های لایت اسپید پیش بینی شده است
می تونید باقیش رو در لینک زیر مشاهده کنید
پارس سرور - سبد خرید
برخی از مشتریان توی سایت هست می تونید مشاهده کنید
شرکت داده پردازن پارس نگار اولین شرکت در استان گلستان با موضوع ارائه خدمات میزبانی وب است
آدرس : استان گلستان - شهرستان گالیکش - خ امام خمینی (ره) - خ شهید محمد باقر خسروی - خ خسروی 1 نبش فرعی اول
تلفن شرکت : 01745835779
فکس : 01745833486
همراه : 09335576384
یا علی
با سلام و درود بیکران
پیام خصوصی که داده بودید و این تاپیک رو خواسته بودید بررسی کنیم , جواب ما در تمام مواردی که خواستید به جز ماهانه بودن مثبت است.
موفق و موید باشید.
بخش کاربری ما: http://clients.pasargadservices.com
در جواب دوستانی که من میگم mssql اونها میگند MySql یا میان و میگند mssql ماله ویندوزه، و یا دوستانی که میگند PDO my sql .
دوستان عزیز من، Mysql که یه چیز عادیه، همیشه فعاله، کدوم هاستینگی هست که mysqlش فعال نباشه.
من واقعا نمیدونم این اشخاصی که میان و میگند ماژول mssql وجود نداره و اون mysql هستش، نمیدونم که بازاریاب اون شرکت مربوطه هستند، یا مدیر و پشتیبان فنی و یا صاحب اون هاستینگ ؟
اگر که فقط بازاریاب اون شرکتید که هیچ، حق دارید، چون شما فقط بازاریابید و برای بازاریابی نیازی نیست که همه چیز رو بدونید، اما اگر مدیر/پشتیبان فنی، یا صاحب اون هاستینگ هستید، پس وای به داد مشترکانتون که از وجود همچین ماژولی در PHP خبر ندارید و با اطمینان هم میاید و میگید که اون Mysqlهستش یا اینکه mssql ماله ویندوزه، من واقعا به خودم امیدوار شدم که بیام هاستینگ بزنم، تا حالا هم که نزده بودم فکر میکردم علمش رو ندارم.
شما wamp server رو روش یه کلیک بکنید، همون علامتی که کنار ساعت ویندوزتونه، از گزینه PHP لیست ماژول ها رو نگاه کنید، درست زیر یا بالای ماژول PHP_mysql یه ماژول به اسم PHP_mssql میبینید و قبل و یا بعد از آن، ماژول PHP_msql ( یک S کمتر دارد ).
اگر هم wamp server ندارید، فایل PHP.ini رو توی Note Pad باز کنید، ctrl + F یا Find رو بزنید، با استفاده از Find کلمه mssql رو سرچ کنید، ماژولش رو براتون پیدا میکنه، حالا اگه قبل اسم ماژول PHP_mssql سمی کالن ";" باشه، اون ماژول غیر فعاله، اگه نباشه، فعاله.
آدرس ماژول رو هم که بهتون دادم، پس لطفا دوستان باز تکرار نکنند که اون Mysql هستش نه mssql. من هم برنامه نویسم، فرق mysql رو با mssql میدونم.
یه اسکریپت اکانتینگ نوشتم که وصل میشه به NTtac، دیتابیس NT هم mssql هستش، با mysql که نمیشه بهش وصل شد.
.
.
.
اما باز هم میگم، وای به حال مشترکین کسایی که از همچین چیزهای بدیهی خبر ندارند، و بطبع بنده هم از این اشخاص سرویسی خریداری نخواهم کرد، چون اعطبار علمیشون زیر سوال رفت.
با تشکر از دوستان و همچنین دوستانی که خواستند مرا از اشتباه در بیاورند.
لطفا کسانی که از وجود همچین ماژولی در php سرورشون، و فعال بودنش خبر دارند، لطف کنند آفر بدند، تا اینجای کار که به نتیجه ای نرسیدیم.
کسانی هم که اعلام آمادگی کردند، با توضیحات پست بالا، اگر هنوز هم میدانند که این ماژول بر روی سرورشون فعال هست یا خیر، بهم پ.خ بدند.
ما می توانیم در خدمت باشیم تمامی مواردی که گفتید ما ارائه می دهیم.
رویال نتورکـــــــــ - سبد خرید