و اینکه ما مجوز isdp داریم و کلیه پهنای باند رو از زیر ساخت میگیریم و باسرعت بالا دریافت میگردد .
نمایش نسخه قابل چاپ
و اینکه ما مجوز isdp داریم و کلیه پهنای باند رو از زیر ساخت میگیریم و باسرعت بالا دریافت میگردد .
ارزون ترین پهنای باند در حال حاضر STM1 هست که به مبلغ حدود 36 میلیون ماهانه به شرکت های PAP داده میشه ! STM1 حدود 155 مگابیت هست.
یه مقداری جور در نمیا با هم.
ای کاش میگذاشتید کامل انجام یشه بعد اطلاع رسانی می کردید که حرف و حدیثی توش نباشه.
در مورد واژه دیتاسنتر هم هر فضای فیزیکی که در اون rack و سایر امکانات گذاشته بشه نمیشه گفت دیتاسنتر. استاندارد ترین دیتاسنتر در ایران از لحاظ certificateهای کسب شده افرانت هست که باز هم اسم دیتا سنتر نمیشه روش گذاشت !
انشالله همه مراحل کار به خوبی براتون پیش بره.
موفق باشید.
مرسی از پاسختون .
اما میشه ریزتر توضیح بدید و احیاناً به سوالاتم پاسخ ریزتری بدید ؟
مرکز ؟ کدوم مرکز ؟نقل قول:
ما مجور کامل رو از مرکز داریم
چه مجوزهایی ؟
صحیح . 2.5 گیگابیت یا بایت ؟!نقل قول:
این پرت اختصاصی هست و دقیقا 2.5 گیگ
احیاناً اینترانت که نیست ؟!
من مشتاقم با قیمت 80 ملیون هر دو رو بخرم ! هر کدوم که نمیخواد باشه !
واقعاً اهواز ایران ؟! پورت 2.5 گیگابایت میدن ؟ به خدا خارجه اونجاااا ! :|
یعنی 24 متر از اهواز خارج بشیم میرسیم دیتاسنتر ؟! :| آدرس سر راست تر نبود ؟!نقل قول:
مکان هم در 24 متری اهواز واقع شده است
ارزون ترین پهنای باند در حال حاضر stm1 هست که به مبلغ حدود 36 میلیون ماهانه به شرکت های pap داده میشه ! Stm1 حدود 155 مگابیت هست.
دولت حتی خودش قادر نیست برای شبکه های جدیدش سرمایه بده و بیشتر میفروشه و میاره ! در حالی که زیرساخت هوای isdp رو هم نداره !
خیلی جالبه ما همچین چیزهای یتوی ایران داشتیم و خبر نداشتیم :|
تشکر .
من نمیدونم شما چرا انقدر سوال میپرسید ولی به شما این قول رو میدم که تمام حرف های که زدم راست بوده و به همه عمل خواهیم کرد فقط کمی زمان میبرد که این دیتاسنتر درست بشه و تمامی مراحل انجام بشه که از 1 تا 100 انجام بشه فقط خواستیم خبر بدیم ولی در کل بگم ما برای اینترنت پرسرعت زدیم که گفتیم در کنارش خدمات سرور و پهنای باند هم انجام گردد این رو بگم تمامی این ها انجام میشود .
دوستی سوال پرسیدند : بودجتون چقدره ؟
شما مگه مشغول ساختن دیتاسنتر نیستید؟ چطور نمی دونید از کجا مجوز گرفتید ؟!!نقل قول:
در مورد مجوز ها من نمیتونم چیزی بگم چون به من اطلاعاتی در این مورد ندادن
جالبه :D :D :d :d
میدونین به این میگن کک تو تومون ملت انداختن؟
شما اصلا اطلاع دارین کل ایران خودش رو بکشه نصف این هم نمیتوانه جور کنه؟