بعله اقای بیات تایید میشن در حد لالیگا ! البته یه همکار دارن خیلی خوش قـــــول و خوش اخلاق و با معرفت ..... هستند من بیشتر با ایشون سر و کار دارم :105:
نمایش نسخه قابل چاپ
بعله اقای بیات تایید میشن در حد لالیگا ! البته یه همکار دارن خیلی خوش قـــــول و خوش اخلاق و با معرفت ..... هستند من بیشتر با ایشون سر و کار دارم :105:
با سلام خدمت همه دوستان
سرور جدید از دیتا سنتر خریداری شد .
(CPU : 2 x Hexa Core 2.20Ghz HT (E5-2430
RAM : 96GB DDR3 ECC
Hard : 4 x 3TB SAS
Raid : H710 Raid Controller with BBU
port : 10 Gbit
DataCenter : redstation
قیمت ها همون قیمت هست
فروش همچنان ادامه دارد .
درود
در پی استقبال گسترده شما دوستان عزیز سرور جدید اضاف شد .
مشخصات سرور اصلی
(CPU :2 x Eight Core 2.60Ghz HT Sandy Bridge EP (E5-2670
RAM : 96GB DDR3 ECC
Hard: 2 x 512GB SSD + 2 x 4TB SAS 7,200 RPM
Raid : H710 Raid Controller with BBU
port : 10 Gbit
DataCenter : redstation
با وارد کردن کد kako25 هنگام سفارش از 25 درصد تخفیف برای ماه اول بهره مند شوید .
در صورت وی پی اس با هارد اس اس دی با ما در تماس باشید.
آقای بیات تایید میشن من تا حالا با 3-4 شرکت برای وی پی اس کار کردم اما به جرات میگم سرورهای مجازی ایشون رو هیچ کس توی ایران نمیتونه ارائه بده. بعد از 4 ماه کار با ایشون و داشتن 4 تا سرور مجاری 1 ثانیه هم قعطی نداشتیم.
به دلیل مشکلاتی که بانک ملت پیش اومده امکان پرداخت از درگاه ملت نیست شما میتوایند از طریق شماره حساب و کارت های زیر پرداخت نمایید .
ترجیها به حساب بانک ملت واریز شود .باتشکر
پرداخت به حسابهای بانکی
بمنظور پرداخت صورت حساب خود همچنین میتوانید با استفاده از سیستم بانکداری اینترنتی بانک خود یا با مراجعه به شعب هر یک از بانک های زیر در سراسر کشور نسبت به واریز وجه به حساب های این شرکت اقدام فرمایید:
- بانک ملی: 0322122098005
- بانک ملت: 699787575
به نام: احمد بيات
پرداخت از طریق دستگاههای خودپرداز (کارت به کارت)
با استفاده از دستگاه های خود پرداز (atm) سراسر کشور میتوانید مبلغ صورت حساب خود را با استفاده از تمامی کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب پرداخت نمایید. شماره کارت های این شرکت بمنظور انتقال وجه از طریق دستگاه های خودپرداز بدین شرح است:
- بانک ملی: 6037991127082273
- بانک ملت: 6104337109719672
به نام: احمد بيات
بسیار بسیار عالی
جناب بیات واقعا از بابت این سرویس سپاسگزارم خیلی دلم برای این سرعت تنگ شده بود .
تیم پشتیبانی شما ال حق و ال انصاف باید دستمریضاد گفت بهشون خصوصا جناب kavosi که از این ایشون یک دنیا مننون جهت عملکرد عالیشون و تحویل 1 دقیقه ای سرور و همکاری صد در صد داشتن
واقعا ممنون هستم
دوستان واقعا عالی بود.