پاسخ : فروش ویژه پنل سامانه پیام کوتاه کاربری و نمایندگی با تعرفه ارسال 87 ریال از 4 اپراتور برتر با ماژول های whmcs
پاسخ : فروش ویژه پنل سامانه پیام کوتاه کاربری و نمایندگی با تعرفه ارسال 87 ریال از 4 اپراتور برتر با ماژول های whmcs
فروش ویژه همچنان باقی است.....
عزیزم بجای این پست های تکراری که فروش همچنان باقیست:
قیمتاتو یکم بیار پایین بتونیم بخریم
من پنلتونو دیدم امکانات جانبی زیاد داره
ولی اصل کار همن پیام دادن هست که همه انجام میدن
پس قیمتتو بیارپایین شاید یه نمایندگی ازت خریدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itsecure
عزیزم بجای این پست های تکراری که فروش همچنان باقیست:
قیمتاتو یکم بیار پایین بتونیم بخریم
من پنلتونو دیدم امکانات جانبی زیاد داره
ولی اصل کار همن پیام دادن هست که همه انجام میدن
پس قیمتتو بیارپایین شاید یه نمایندگی ازت خریدم
دوست عزیز و گرامی
قیمت ها فوق العاده عالی هستند نسبت به امکانات و کیفیت ارائه شده
و اینکه این پنل ارزشش بیشتر از این قیمت هاست
اصل قیمت این پنل 400.000 تومان هست و بیشتر شرکت ها هاستینگ که با ما کار می کنند با همین قیمت تهیه کردند
و این قیمت فعلی در فروش وِیژه ارائه می شود و فرصتی مناسب ایجاد کردیم برای دوستانی که بودجهشان کم هست
حالا بودجه شما کم هست به ما ارتباط پیدا نمی کند که ما بخواهیم متناسب با بودجه شما قیمت را کاهش دهیم
شما می توانید بودجه خود را بیشتر کنید تا تهیه بفرمایید
در حال حاضر هم ما مجددا فرصتی ایجاد نمویدم که برخی دوستان با توجه به شرایتشان بصورت اقساطی ارائه می دهیم که شما دوست عزیز و گرامی می توانید از این امکان بهره مند شوید.
برای بهره بردن از کیفیت و خدمات و امکانات باید هزینه کرد!!
این سیستم هزینه های زیادی دارد و ما هزینه های زیادی صرف بروزرسانی و ارتقا کیفیت می پردازیم
موفق و پیروز باشید
نمونه کد استفاده از وب سرویس در c# و asp.ne موجود هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-esm
نمونه کد استفاده از وب سرویس در c# و asp.ne موجود هست ؟
بله
موجود هست
سامانه هوشمند ارسال و دریافت سیگما
User,pass : test
سلام .
هزینه تمدید سال دوم ؟
شماره ای که لطف میکنید چند رقمی هستش ؟
قیمت شماره های مختلفتون ؟
امکان ارسال پیام به خارج کشور هم هست ؟ هزینه هر پیام ؟ ( به آمریکا بر فرض اگر قیمت متفاوته )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
سلام .
هزینه تمدید سال دوم ؟
شماره ای که لطف میکنید چند رقمی هستش ؟
قیمت شماره های مختلفتون ؟
امکان ارسال پیام به خارج کشور هم هست ؟ هزینه هر پیام ؟ ( به آمریکا بر فرض اگر قیمت متفاوته )
هزینه تمدید برای سال های آتی 220.000 تومان
14 رقمی رند با انتخاب دلخواه
قیمت شماره های مختلف داخل سایت موجود هست
http://sigmasms.ir/n/index.php/number-prices.html
بله وجود دارد و اینکه برای ارسال باید خط بین المللی تهیه بفرمایید
تعرفه ارسال پیامک بین المللی :125 تومان با توجه به نرخ ارز متغیر هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
megfa
من نمونه سورس رو دریافت کردم ولی انگار برای کاربران فرا پیامک تهیه شده ؟! ( داخل سورس قسمتی که از وب سرویس استفاده میکنه آدرس فراپیامک قرار داده شده )
آیا خودتون تا به حال تست کردید ؟!
چون من پنل رو برای استفاده از وب سرویس توسط asp نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-esm
من نمونه سورس رو دریافت کردم ولی انگار برای کاربران فرا پیامک تهیه شده ؟! ( داخل سورس قسمتی که از وب سرویس استفاده میکنه آدرس فراپیامک قرار داده شده )
آیا خودتون تا به حال تست کردید ؟!
چون من پنل رو برای استفاده از وب سرویس توسط asp نیاز دارم
بله،
برنامه نویس پنل هستند
مشکلی ندارد
می توانید استفاده بفرمایید
باتشکر