پاسخ : جوملا یا وردپرس برای سایت دانلود
برای کنترل پنل چطور؟ استفاده از دایرکت مشکلی نداره؟
زیاد توی کار هاست نیستم باید یک نفر را برای همین کار پذیرش کنم، کسی هست که به وردپرس نسبتا وارد باشه مبلغی به ایشون داده میشود که کلا سایت را کامل راه اندازی مانند معرفی به موتور جستجو و آموزش های لازم در رابطه با وردپرس بدهند
خیر هیچ مشکلی در استفاده از دایرکت ادمین نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
زیاد توی کار هاست نیستم باید یک نفر را برای همین کار پذیرش کنم، کسی هست که به وردپرس نسبتا وارد باشه مبلغی به ایشون داده میشود که کلا سایت را کامل راه اندازی مانند معرفی به موتور جستجو و آموزش های لازم در رابطه با وردپرس بدهند
اصلا کاری نداره شما در گوگل بزنید دانلود آموزش وردپرس
با کنترل پنل cpanel و directadmin من که کار کردم مشکلی نداشت
برای فایل های دانلود چطور؟ xampp مناسب نیست؟ بهتره از چی استفاده شود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بله اگه خواستید بنده براتون انجام میدم
البته باید در نظر داشته باشید که وردپرس مصرف منابع بالایی داره و در آینده یک هاست قوی میخوایند که هزینه بالایی میگیره
از سرور مجازی با منابع بالا استفاده میشود که در اینده در صورت موفقیت به سرور اختصاصی انتقال خواهم داد
هارد مورد نیاز برای شروع چه مقدار کافی میباشد؟ فایل ها در سرور دیگری قرار میگیرند فقط برای یک وردپرس و تعداد زیادی پست و عکس تنها روی سرور اصلی قرار خواهد گرفت
بدرود
خدمت شما عرض کنم حداقل 4 سال با وردپرس در حال کار هستم عالی هر ماژولی بخواهید موجود هست
ولی باید خدمت دوستان عزیزی که بین این 2 سیستم مدیریت محتوا وردپرس از نظر سئو برتر شمردن اشتباه هست تفاوت آنچنانی نیست بشه برتری آنچنان بر شمرد.
http://www.wordpressvsjoomla.com/category/comparison
WordPress v Joomla: The Winner - SitePoint
ولی به خاطر درد سر های زیادی که جوملا دارد من هم وردپرس رو ترجیح میدم چون جوملا واقعا اذیت می کنه تا متخصص شوید.
مدتی پیش به سمت جوملا آمدم و دقیقا 1 هفته کارم نصب و پاک کردن این سیستم بود یا تغییر جزئی در سطح دست رسی های فولدر ها ورود به ادمن قطع می شود!
به خاموش کردن 1 تا از پلاگین سیستمی برای این که ببینیم کجا تاثیر دارد دست رسی به مدیریت قطع می شود و دیگه درست بشو هم با حتی آموزش های خود جوملا هم نبود!
این یک هفته کار روی این سیستم تنها سودی که داشت فارسی کردن فالب های این سیستم مدیریت محتوا به خوبی یاد گرفتم!
من مدت ها هست كه دارم با جوملا كار مي كنم رك بگم كار باهاش كار هر كسي نيست و ادم حوصله دار ميخواد .محيط فوق العاده حرفه اي هست !!!
اگر دقت كرده باشيد خيلي از سايت هاي كشورمون هم با جوملا ساخته شدن (پورتال هاي دانشگاهي )
و لي براي كار شما بهتره با ورد پرس شروع كنيد دليلشم اينه شما چند ماه بايد بشينيد و جوملا ياد بگيريد به صورت حرفه اي اونوقت هزينه هاتون ميره بالا ولي هرچند وقتي سمت جوملا رفتيد ديگه هيچ سيستمي رو قبول نداريد غير از جوملا :)
جوملا امکانات زیاد و عالی و سئو پایین(باید روی سئو جوملا کار کنید)
وردپرس امکانات مناسب ولی سیستم بلاگی و سئو بالا
ترجیح من جوملا است