تو اجرای جاوا اسکزیپت amd من رو بروزر ها کم میاره
amd turion x2 ultra 64 zm-81 مال لپتاپ
ولی amd کامپیوتر خونگیم مشکلی با جاوااسکریپت ندارهamd 4000
در مورد عمر مفید هم اییم یه سیستم Athlon داره که 8 سالیه آخ نگفته بچه هاش هم همش بازی می کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
تو اجرای جاوا اسکزیپت amd من رو بروزر ها کم میاره
amd turion x2 ultra 64 zm-81 مال لپتاپ
ولی amd کامپیوتر خونگیم مشکلی با جاوااسکریپت ندارهamd 4000
در مورد عمر مفید هم اییم یه سیستم Athlon داره که 8 سالیه آخ نگفته بچه هاش هم همش بازی می کنن
کارایی : intel > amd
طول عمر : intel > amd
قیمت : intel > amd
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
خوب از قدیم گفتن : " هر که بامش بیش برفش بیشتر " ، هر چقدر بیشتر پول بدید سی پی بو بهتری خواهید داشت
یه مثال می زنم برات ... وقتی ولوم تلویزیون تا 100 میره چرا همه همیشه روی 15 تا 25 ازش استفاده میکنند ؟ (البته ما اینجوریم دیگه بقیه را نمیدونم :) ) حالا فرض اصلا به جای 100 تا 1000 هم صداش بلندتر می شد ... برای من چه فرقی میکنه ؟ رنج کاری من حداکثر تا 30 هست
الان هم همینطوره ... 99 درصد آدم های با سطح کاری من بیشترین فشاری که از سی پی یو می کشند یا توی بازی هست یا توی فتوشاپ ... که با یک amd هم با قیمت 70 تومن براحتی این کار رو برات انجام میده (توی بازی که هیچ مشکلی نخواهی داشت ... توی فتوشاپ فقط ممکن چند ثانیه زودتر کارت انجام بشه .. همین !) .. حالا من بیام یه اینتل 120 یا 200 تومنی بگیرم ... آخرش فرقی به حال نمیکنه ... فقط باید دلخوش به قدرتش باشم :) ... نمونه زیاد هست ... مثلا موبایل و ....
دلیل کم آوردن تو جاوااسکریپت برام عجیبه
رو لپتاپم خیلی فنش کار میکنه ولی خونگیم فنش خیلیآروم میچرخه
حالا دلیل اینکه کمتر سروری amd داره چیه ؟؟؟
سلام.
اتقاقاً سوال جالبی پرسیدید.
ما حدوداً 1/4 سرور های Intel موجود در دیتاسنتر، سرور های AMD داریم.
باورتون میشه از این تعداد (حدوداً 2000 تا سرور) به سختی پیش میاد چیزی Available باشه ؟
سروری داریم که Dual AMD 2300 Series هست و 32 گیگابایت RAM داره با 2 ترابایت هارد قابل مصرف تحت RAID 10 و اتصال گیگابیت و مقدار 6 ترابایت پهنای باند و جوری داره کار می کنه (فکر کنم شرکتی که این سرور رو از ما گرفتن دارن کار مجازی سازی باهاش انجام میدن به احتمال قوی) که بعضی وقتا خودمون شک می کنیم که این واقعاً AMD هست ؟
آخرین بررسی که انجام شد توسط سیستم مانیتورینگ، دیدیم که 7 ماه هست هنوز Restart هم نشده ...!
AMD رو دست کم نگیرید، در موارد سرور به شدت قدرتمند هست و من شخصاً این مورد رو به چشم دیدم در موارد زیاد و اصلاً شک ندارم به قدرت و پایداری *عالی* این CPU ها.
با تشکر.
وحید بهم گفت تجربه amd دارم
خوب جواب نداده
لپتلپم رو جاوااسکزیپت کم میاره ولی خونگیم نه
چرا لپتاپم اینقدر داغ میکنه خونگیم نه
اگه amd خوب کار میده چرا کمتر استفاده میشه
سیاسی هست ؟
چون شنیدم 70% سهام شرکت advance micro devices مال مالزیه
؟؟؟؟!؟!؟!؟!!!!!