پاسخ : میخوام سرور بخرم به یک پشتیبان حرفی نیاز دارم
خیلی عجیب، بازیا میگن باید سیپنل یا دیرکتدمین بخری،و بازیا میگن نه نیاز نیست !
فکر کنم بحث رو اینجا مطرح کنم بهتر باشه
من یه هاست دارم از HostDL.com واسهٔ سکرپیت و قالب سایت، تا اینجا مشکلی ندارم
میمونه فضا برای فایلهای مردم که آپلود میکنن
از Leaseweb.com میخوام سرور بگیرم، دقیقا به چچیزی نیاز دارم بعداز خرید ؟ و بشه از سرور به عنوان آپلود فایل استفاده کرد
بازم ممنون از همه
میتونم کمکتون کنیم.
به امضا جهت سرور میتونید مراجعه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
از Leaseweb.com میخوام سرور بگیرم، دقیقا به چچیزی نیاز دارم بعداز خرید ؟ و بشه از سرور به عنوان آپلود فایل استفاده کرد
بازم ممنون از همه
با تشکر از دوستان و همکاران بابت محبتی که دارند و در همه تاپیک های مدیریت و manage سرور و مسایل امنیتی پیش رو ما را پیشنهاد میدهند.
در جواب شما باید عرض شود که یکی از مزیت های کنترل پنل استفاده از محیط گرافیکی برای انجام برخی از کارهای مدیریتی سرور می باشد که پیشنهاد می گردد در ابتدا امر حتما کنترل پنل تهیه نمایید .
و اگر در مورد انتخاب کنترل پنل سوالی دارید می توانید ابتدا تاپیکی که در لینک زیر معرفی می شود به صحبت های این حقیر و دیگر دوستان مراجعه نمایید تا شما را در انتخاب کنترل پنل بهتر راهنمایی کند و در صورتی که موارد ذکر شده در آن تاپیک جواب گوی سوالات شما نبود . سوال خویش را در همین تاپیک مطرح نمایید تا همکاران و دوستان شما را راهنمایی کنند.
http://www.webhostingtalk.ir/f7/61787/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sudo
سلام
در مورد پشتیبانی هم همه موارد رو به جز مسائل تخصصی ویندوز (به جز موارد Tunneling , FTP Server, MAil Server , website panel ) میتوانم پشتیبانیتون کنم.
بابت صداقتی که در ارایه پست به خرج می دهید کمال تشکر را دارم . صداقت شما تحسین برانگیز است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
بازم ممنون از همه
چون فقط برای آپلود میخوای استفاده کنی اصلا کنترل پنل نیازی نیست.
اگه میخوای لینک مستقیم بدی :
فقط ای پچ نصب کن اگه میخوای فایل هاتو سرور به سرور کنی میتونی از wget یا Mc استفاده کنی اگه میخوای خودت آپلود کنی به سرویس اف تی پی هم نیاز داری که میتونی pureftp نصب کنی. برای نصب این ۲ تا دامون هم نیاز نیست کنترل پنل بگیری.
اگه میخوای دانلود ها مدیریت شده باشه باید phpهم نصب کنی.
همه اینارو بدی یکی برات راه بندازه ۳۰ ۴۰ تومن میگیره ازت. خیلی بهتر از اینه که مای ۴۰ ۵۰ تومن پول کنترل پنل بدی.
اگرم خیلی فکر میکنی این کارا سخته چون قرار نیست سرویس میزبانی بدی میتونی از کنترل پنل کلوکسو استفاده کنی که رایگانه.