پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
دوست عزیز حالا چرا اینقدر پست زدید؟! :)
توی همون تاپیک اول هر روز ویرایش میکردید. هرچند که این هم نیاز نبود. حالا انشاءاله که مشتریت دلارای پیپالتون بشیم. :55:سورس رو هم بفرمایید.
قیمت، شماره تماس، سایت، شرکت و این چیز ها رو هم بفرمایید سپاسگزار میشم. با همون ID ایمیل بفرستم رسیدگی میکنید یعنی: sh63_gold@yahoo.com چون خودم یاهو استفاده نمی کنم.
پاسخ : فروش دلار PayPal/پرداخت اینویس/خرید اینترنتی (سریع ترین زمان - مناسب ترین قیمت)
سلام
شرمنده دوست گرامی...چون ما یوزر جدید هستیم اینجا لازم هست که دوستان بیشتر با ما آشنا شوند بنابراین تاپیک رو باید بیاریم بالا در غیر این صورت با ویرایش کردن تاپیک آپدیت نمیشه :">
تمام اطلاعات رو ازطریق PM در همین انجمن یا در یاهو براتون میفرستم.
سورس پولمون هم کاملا مطمئن هست.
وبسایت شخصی فعلا نداریم اما در آینده ای نزدیک حتما این مورد هم اکی خواهیم کرد.
در ضمن همون طور که در پست اول اشاره کردم ما یکی از پرداخت کننده های با سابقه دلار پیپال در وبسایت پرشین تولز هستیم...این لینک ما هست جهت اطلاع دوستان:
PersianTools Forums
از هر کدام از کاربرها هم اگر دوست داشتید حتما در مورد سرویس دهی و خدمات ما سوال کنید...فکر نمیکنم سندی بهتر از این 79 فیدبک مثبت بشه پیدا کرد :)
برای این دوستان هم در همین فروم پرداخت داشتم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
ایشون شاید بنده رو نشناسن :)
ولی ایشون تایید میشند
جهت اطلاع.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
برای من 20$ انتقال دادند بدون هیچ مشکلی و خیلی سریع
تایید میشوند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dani010
ایشون 30 دلار پیپال رو واسه بنده پرداخت کردند واقعا کارشون درسته هم سریع و هم با قیمت مناسب واسم انجام دادند ایشون کاملا تایید میشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
سلام
پرداخت بنده توسط ایشان در چند لحظه انجام شد
البته سابقه ایشان در نت بیانگر اعتبار ایشان است
با تشکر
جناب novinvps.com و pishtazweb ظاهرا بنده رو از پرشین تولز میشناختن و لطف داشتن نسبت به بنده...به هر حال کمال تشکر رو دارم از همه دوستان :53:
ایمیل: sh63_gold@yahoo.co.uk
آیدی یاهو: sh63_gold
سپاس
150 دلار خریداری شد ، سریع و خوب
متاسفانه به دلیل اینکه من تا حالا با پیپالم پول دریافت نکرده بودم قبول نکردن با من کار کنن و نگران بودن که ممکنه مشکلی برای حساب پیش بیاد.
اگر دوستان کسی دیگه رو میشناسید لطفا به من معرفی کنید. پیپال خودم Verify شده هست اما کردیت کارت قبلیم بعد از تشدید تحریم ها بلاک شده ولی هنوز تاریخ انقضاش نرسیده
سلام
لطفا قیمت هر دلار رو بفرمایید 2 تا پرداخت لایسنس دارم یکی 49 دلار و یکی 190
237.70دلار از ایشون خریداری شد خیلی سریع انجام دادن.
سلام مقداري دلار خرداري كردم از جناب راد
سريع و بدون مشكل
يا علي
سلام
ببخشید لطفا بفرمایید که از Paypal به Paypal هم حواله می دهید یا اینکه فقط واریز وجه انجام می دهید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nivdata.com
سلام
ببخشید لطفا بفرمایید که از Paypal به Paypal هم حواله می دهید یا اینکه فقط واریز وجه انجام می دهید
سلام
بله. منتها قبلش باید از سلامت حسابتون اطمینان حاصل بشه.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pedramdead
سلام مقداري دلار خرداري كردم از جناب راد
سريع و بدون مشكل
يا علي
سپاسگزارم :53: