همون تنظبمات فایل زیلا رو از کجا می شه پیدا کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل زیلا رو نصب که بکنید،یه صفحه باز میشه.نقل قول:
تو تولبارش دو تا عکس کله انسان هست :D یکیش برای درست کردن گروه،یکی دیگه برای درست کردن کاربر(اول باید یه گروه درست کنید)
تنظیماتش هم که Edit > setting . ولی پیشنهاد میشه بدین یکی که وارده براتون تنظیماتشو انجام بده...
نه اون رو که بلدم
منظورم اون قسمتی هست که دوستان می گن تو ساتها می شه ازش استفاده کرد همون شبه وی ای پی
البته من سایت ندارم ولی می خوام بدونم چه چجوری می شه ردیفش کرد
با نرم افزار کلاینتش به سرور وصل شدم و فایلی تستی رو که شره کرده بودم کار می کنه
بیشتر منظورم اون تنظیمات خاص هست که دوستان می کن
نرم افزار سرور رو روی یه سرور مجازی ویندوز نصب می کنی.تنظیم می کنی که کاربرا های بدون یوزر و پسورد (Anonymous) نتونن ازش دانلود کنننقل قول:
نه اون رو که بلدم
منظورم اون قسمتی هست که دوستان می گن تو ساتها می شه ازش استفاده کرد همون شبه وی ای پی
البته من سایت ندارم ولی می خوام بدونم چه چجوری می شه ردیفش کرد
با نرم افزار کلاینتش به سرور وصل شدم و فایلی تستی رو که شره کرده بودم کار می کنه
بیشتر منظورم اون تنظیمات خاص هست که دوستان می کن
یه دایرکتوری هم تنظیم می کنی براشون....که مثلا کسایی که یوزر و پسورد دادی بهشون،فقط بتونن فایل های پوشه Movie رو دانلود کن.یا همه بتونن فایل های پوشه music رو دانلود کنن.
یا هیچکی،چه کاربرا چه بقیه،نتونن فایل های یه پوشه خاص رو دانلود کنن یا توشو ببینن.
میشه از قابلیت پسورد گذاری روی پوشه ی Cpanel هم برای یوزر و پسورد دادن استفاده کرد که به تعداد نامحدود می تونی بوزر و پسورد ایجاد کنی...ولی اکانتینگ نداره...نمیشه تاریخ اتمام و اینا براش تنظیم کرد.با فایل زیلا هم نمیشه...ولی با فایل زیلا میشه براش محدودیت سرعت گذاشت