پاسخ : ران کردن یک سایت با دور نمای بازدید بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
بله سروری که خوب کانفیگ شده باشه تا وقتی که سخت افزار درست کار می کنه و ترافیک تغییری نکرده خوب کار خواهد کرد و نیاز به کانفیگ مجدد نخواهد داشت. مگر اینکه اتفاقات نادری بیفته ;i مثلا اپلیکشن شما ورژن آینده php رو ساپورت نکنه (حالتی که مثلا بین جوملا 1 و php 5.3 افتاد)
برای استفاده بهینه از منابع سرورتون ایده آل اینه که هیچ کنترل پنلی نصب نکنید. اگر کمی تجربه داشته باشید لزومی هم به نصب کنترل پنل نخواهید داشت چون فقط یک کانفیگ یک بار برای یک سرور قراره انجام بشه. یک vps با رم یک گیگ که خوب کانفیگ شده و حداقل یک و ترجیحا دو هسته cpu داره باید بتونه جوابگوی یک اپلیکشن با 10K پیج ویو باشه که کوروی هاش خیلی افتضاح نیست. با توجه به اینکه قراره فقط یک سایت روی vps نصب بشه واقعا نیازی به کنترل پنل ندارید. فقط لازمه وب سرور مناسب نصب کنید و دیتابیس رو ایمپورت کنید و احتمالا ایمیل سرور تعریف کنید. البته این کارها هم تجربه یا آزمایش لازم داره و اگر خودتان وارد نیستید خوبه از یک آدم وارد بخواهید که این کار رو بکنه و ازش بخواهید که حتما از nginx استفاده کنه دست کم برای سرور کردن فایل های استاتیک. به علاوه هر چی کش بیشتر، بهتر. مثلا اگر رم اجازه بده و varnish و memcached هم نصب کنید با یک کانفیگ بهینه کلی از رم رو صرفه جویی می کنید و رسپونس خیلی خوبی برای بازدیدکنند ها خواهید داشت.
کد:
به غیر از هزینه سرور ، چقدر دیگه هزینه داره ؟
اگر از لینوکس و نرم افزارهای رایجش استفاده کنید، هیچی.
نه. دامین تولز مخشصات دامنه و دارنده اش و دی ان اس سرورهاش رو مشخص می کنه اما نمی گه که آن دامنه روی روی vps است یا سرور اختصاصی
والا به نظر اگه کنترل پنل نصب نشه دردسترش بیشتره ، چون باید همه چیو تک تک کنار هم چیند و در آخر بازم یک سری مشکلات برای مدیریت پیش میاد
یعنی شما فکر میکنید این کار بهتر از نصب کلوکسو هستش ؟
--
در مورد دامین تولز هم منظورم اینجاست که فلش زدم
سایت حتما باید روی یک سرور اختصاصی باشه یا روی یک vps اختصاصی هم باشه همینو مینویسه ؟
http://www.myup.ir/images/09190708108500427831.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
من میخوام یه سرور اختصاصی جدید بگیرم میتونید به اندازه مصرفتون با من شریک شید. پشتیبانی و نگهداری هم به عهده بنده هست.
ممنون از شما دوست عزیز
ولی هنوز 1 ماه مونده تا سایت بالا بیاد ، فعلا دارم شرایط رو میسنجم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shadow
من الان برای یک سایت روی یک vps تست کردم که در واقع روی اون vps بیش از یک سایت هم سرو می شه اما چون هر دامنه آی پی اختصاصی داره هوایزتولز اینطور نشون می ده که: is hosted on a dedicated server.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dude
من الان برای یک سایت روی یک vps تست کردم که در واقع روی اون vps بیش از یک سایت هم سرو می شه اما چون هر دامنه آی پی اختصاصی داره هوایزتولز اینطور نشون می ده که: is hosted on a dedicated server.
بنظرتون اگه ی رسلر بگیرم که فقط یک دونه سایت روش باشه با آی پی اختصاصی هم همینو مینویسه رفیق ؟؟
اگر آی پی اختصاصی داشته باشید قاعدتا باید همین نتیجه رو بگیرید اما من تست نکرده ام برای همی نمی توانم جواب قطعی بدهم.