نیاز به تایید من نیست ولی فعالیت ایشون در این زمینه کاملا تایید میشه و کاملا خوب و حرفه ای کار میکنن.
من که تا این 5 سال با کسی مثل ایشون آشنا نشدم
چه از نظر پشتیبانی چه از نظر برخورد و آفر های مناسب و...
نمایش نسخه قابل چاپ
نیاز به تایید من نیست ولی فعالیت ایشون در این زمینه کاملا تایید میشه و کاملا خوب و حرفه ای کار میکنن.
من که تا این 5 سال با کسی مثل ایشون آشنا نشدم
چه از نظر پشتیبانی چه از نظر برخورد و آفر های مناسب و...
در خوب بودن ovh شکی ندارم آقای قنبری این آفر شما اگر زمان یورو 2500 تومنی بود بی نظیر بود و شخصا نه تنها من بلکه هم به سوی این دیتاسنتر کشیده میشدند
الان با توجه به قیمت ارز یکم برا من سخته در آوردن پولش برای عزیزان با قدمت کاری بیشتر این سرویس ها مناسب هستند
با این حال خیلی خوشحال شدم که بازم آفر از این دیتاسنتر میبینم
من فراموش کردم عرض کنم که حداقل پورت های دیتاسنتر ovh 1 گیگ هستش . بر فرض مثال در سرور SP 32 گیگ که 100 مگ گارانتی شده . پورت 1 گیگ هستش ولی دیتاسنتر برای تضمین کیفیت حداقل پورت رو نوشته . برای اثبات این مورد هم برای دوتستان عکس هایی از تست سرعت براتون تهیه کردم. فکر نکنم واقعا جایی بتونه OVH بشه . مخصصا این لینکها نشان دهنده سرعت هارد ها هم خواهد بود . تستی که گذاشتم از سروی هستش که الان 20 VPS فعال داره .
فایل پیوست 9541فایل پیوست 9542فایل پیوست 9543
برای بزگ نمایی رو عکس ها کلیک کنید
فردا هم برای شما از سرور EG 64 تست خواهم کذاشت
آقای قنبری تایید میشن
قیمت اشتباه نزدین یا درستهنقل قول:
سرور های ssd هم دارن مثل :
Technologie : Sandy Bridge E
CPU : Intel Xeon E5-1620
Cores / Threads : 4 / 8
Fréquence : 3.6GHz / 3.8GHz Turbo Boost
RAM : 64 Go DDR3 ECC
Disque dur : 2x 120Go SSD + 2x 2To SATA3
Bande passante : 200 Mbps garantis
155 یورو خواهیم داد که به ریال میشه : 719000
در مقابل سخت افزاری که میدن خیلی مناسب هستش.
چون توی سایتش زده 159 ایرو
یک سرور دیگه ار دیتاسنتر Swiftway از لوکیشن امریکا با تضمین کیفیت با مشخصات زیر به صورت ویژه و تحویل فوری بفروش میرسد :
Intel Sandybridge Quadcore Xeon E3-1270یک سرور دیگه ار دیتاسنتر FDC از لوکیشن جمهوری چک با تضمین کیفیت با مشخصات زیر و تحویل فوری بفروش میرسد :
IPMI with build in remote reboot, KVM/IP and remote media support
16gigabyte DDR3 ram
2x 1000GB SATAII HDD
61Usable IPs
قیمت ماه اول 500 ت و ماهانه 850 ت میباشد
Intel Core i7-3820 (4 cores x HT x 3.6GHz) - 32GB RAM - 2 x 2TB HDD - 1000Mbps - 30TB Bandwidth - 61 usable IP's included
قابل ارتقا به 4 هارد اضافی دیگر
قیمت ماه اول 700 ت و ماهانه 950 ت میباشد
ایشون تایید میشند
چند ماهی هست که باهاشون کار میکنم :111:
اقای قنبری نیازی به تعریف بنده ندارند اما واقعا کارشون عالی هست و هم دانش فنی بالایی دارند هم قیمت هاشون مناسبتر از جاهایی دیگه است پشتیبانیشون 100 درصده :):)
آقای قنبری، کد انتقال سرور اختصاصی ما در هتزر رو نمیخواید تحویل بدید تا ما سرور رو انتقال بدیم به پنل خودمون ؟!