سلام
بله ! اونها که رانت استفاده میکنند دم و شاخ دارند !
عزیز من این حرفا چیه ... اگر شما درست با افراد ارتباط برقرار کنید ، غیر ممکن غیر ممکنه !
از اون حرفا بودا !
نمونه بارزش شهرام جزایری ! دیگه از این ملموستر ؟
موفق باشید !
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بله ! اونها که رانت استفاده میکنند دم و شاخ دارند !
عزیز من این حرفا چیه ... اگر شما درست با افراد ارتباط برقرار کنید ، غیر ممکن غیر ممکنه !
از اون حرفا بودا !
نمونه بارزش شهرام جزایری ! دیگه از این ملموستر ؟
موفق باشید !
خوب چون تا حالا تجربشوو نداشتیم فکر می کتین رانت بازی شاخ و دم می خواد دیگه! مشکل دقیقا همین ارتباط برقرار نکردن. من کسی رو می شناسم که 4 سال پیش باهم تو یه دانشگاه بودیم. به هوای من اومد تو وب الان برای پزشکان سایت طراحی می کنه شرکتشم 5تا کارمند داره الان هفته 3 4تا ذامنه از ما می خره یعنی برای پروژه هاش می گیره دیگه!
دوستان لطفا تاپیک 30 یا 30 نکنید این بحثهام هم فایده نداره
بجایاین بجثها به وضعیت به روز برید جلو که مشکلی پیش نیاد برای کارو یا پرداختهاتون برنامه ریزی داشته باشید میخواد 1 سرور باشه میخواد 100 تا سرورباشه
ببین تامین ارز برا کسی که اینهمه کارِ دولتی میگیره کاری نداره
بعدشم کار دولتی یعنی همین
بگردی پول بیکار پیدا کنی بگیری
دوستانی که کارشون هوشمند سازیه مدارس به طور مثل
سعی میکنن بهمن برن سراغ پروژه که بودجه مدارس ( مخصوصا دولتیا که باید تا اول سال همشو خرج کنن ) ولی یه پول زیادی میمونه اینا میرن سر همون :دی
کار دولتی زبون میخواد و روابطِ کاری و اعتبار ( بند پ میشه پول پارتی پر روئی ( یعنی زبون داشته باشی ))
چنتا آشنا داشته باشی ، جاهای کوچیک شروع کنی کار بگیری روابط کاری پیدا کنی از اون بری پروژه بعدی
ما دقیقا همینجوری شروع کردیم
چن تا پروژه کوچیک برای کسایی که اعتبار داشتن بعد از اونا بعدیا
سعی کن بگردی ببینی گردن کلفت کجا هست :دی
پول خوابیده کجا هست که بتونی راضیشون کنی بزارن برا هاست و سرور
سال 89 یکی از دوستان تو کرج یه پروژه برای فرهنگسرای شعرداری صفادشت جور کرد. تموم شد رفت. الان دارن سیستم و استفاده می کنن. فکر می کردم پشت سرش کارهای دیگه میاد و اونا به فرهنگسراهای دیگه معرفی می کنن ولی انتفاقی نیفتاد