کیه که جوان سرور رو تایید نکنه!!!
مشکل خودتون رو گردن بقیه نندازید
ایشون کاملا شناخته شده هستند!
نمایش نسخه قابل چاپ
:))
واقعا نمیدونم ! چون پنل نمیدیم ، هیچ کاری هم نمیکنیم کلاه برداریم :)))))))) =))
چه چیزها که آدم نمیشنوه!
باز دوباره ما یه فروش ویژه سرور مجازی و اختصاصی راه انداختیم ، برخی افراد چشم تنگ ، چشم ندارند فروش رو ببینند!
یکی میاد از اسم ما سوء استفاده میکنه! یکی میگه چون قیمت یورو اینقدر میدی ، باعث افزایش نرخ ارز در بازار میشی :| این هم از ایشون! جمع کنید این مسخره بازی ها رو!
واسه تک تک هاستینگ ما مشتری به اندازه کافی هست. تخریب و 4تا مشتری ***ین یا پروندن جز اینکه در آمد حرام داشته باشید و تجارتتون بی رونق بشه ، هیچ چیز دیگه ای نداره.
هر بار هم تاپیک ما چه منفی چه مثبت اپدیت شد ، تعداد سفارش ها افزایش یافت. پس الکی وقت خودتون رو نگیرید.
موفق باشید.
چه روزگاریه بحشون تحمت زدین بعد دوست دارید بیان بگن ممنونم ؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
اینم از طرز صحبتشون ..... من فکر کنم شما اگر چند تا پست دیگه بزنید دیگه واقعا شخصیت واقیعتون رو نشون خواهید داد...
دوست من اگر مدرکی دارید تاپیک بزنید اگر نه برای تخریب دنبال راه بهتر باشید!!!
ایشون امتحانشون رو پس دادن
سلام .
با اجازه از استارتر عزیز ،
نقل قول:
بله توی کلاه برداری تایید میشن ....
دوستان ، متاسفانه این تاپیک جایی برای تایید و تکذیب نیست . روال درست این هستش که کاربر از طریق درج Review اقدام به توضیح شرکت بکنه ، هم ظاهر بهتری داره هم مورد تایید هستش .نقل قول:
تایید میشن.
اینجا تاپیک درخواست سرویس هستش و آفرها توضیح داده میشن .
البته رول به این صورت بوده که تایید رو چشم پوشی و تشکر و تکذیب ناخوشایند هست که کاری نداریم . در کل چنین پست هایی ( بخصوص تکذیب که بدون مدرک صحیح ، فقط مخرب هست ) فقط جنجالی میتونه باشه .
دوست عزیز ، اصول و منطق حرفه ای اجازه نوشتن چنین کلماتی رو نمیده در جایی که دوستان اکثراً دارای تحصیلات عالیه هستند و این ادبیات مورد نکوهش هستش ! بهتره در انتخاب کلمات دقت کنیم .نقل قول:
:| مرد درست و حسابی با دهنش حرف میزنه
متاسفانه اینجا جای این صحبت ها نیست همون طور که در بالا عرض شد .نقل قول:
زمانی که بیان و اکانت شما رو پاک کنن مدارکی هم باقی می مونه؟؟؟؟؟!!!
آقای مسعودی مورد تایید خیلی از دوستان و همکاران ازجمله خود بنده هستند و استاد ما . در چند مورد هم که بنده معرف ایشون به شخصی بودم تا الان مشکلی نداشتند و راضی بودند از سرویس دهی ایشون !
پس بهتره اگر احیاناً مشکلی هم وجود داره از طریق روش صحیح پیگیری بشه تا بشه روی صحبت شما مانور داد و حق دفاع برای ایشون محفوط باشه .
در حال حاظر اجازه راپورت خیلی از پست ها من جمله پست من وجود داره . بهتره پست های اضافه حذف یشه .
با تشکر از وقت انجمن .
والا بنده شخصا به عنوان عضو کوچکی از wht آقای مسعودی رو تایید می کنم
بنده 426000 تومان 1 ماه و نیم پیش به حساب ایشون ریختم اون زمان مشکلاتی برای خرید از ovh وجود داشت که ایشون در 5 دقیقه پول من رو برگردوندند
این نشان از مشتری مداری داره نه کلاه برداری دوست عزیز
سلام از افر دوستان ممنونم از کسانی که نظر دادن هم ممنونم اما واقعا یک درخواست این همه باید کش داده بشه و این داستان ها ؟