پاسخ : آیا پورت اروپا و آمریکامشکل پیدا کرده؟
شاید به دلیل طوفان آمریکا باشه شاید تو backbone ها و پورت های ارتباطی بین دیتاسنتر شما و اروپا مشکل ایجاد کرده..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irank
شاید به دلیل طوفان آمریکا باشه شاید تو backbone ها و پورت های ارتباطی بین دیتاسنتر شما و اروپا مشکل ایجاد کرده..
این هم میتونه باشه..فقط مودنم چرا دوستان دیگر کسی همچین گزارشی نداده..فقط واسه من طوفان خرابش کرده انگار؟!!@-) شایدم کسی نمیخواد بگه سرورش مشکل دار شده!
برای ما هم مشکل داشت حدود 3 ساعت پینگ 1 range آیپی از یکی از سرور ها رفت اما range دیگری پینگ داشت حدود 1 ساعت بعد از این قضیه پینگ range اول هم رفت وقتی پینگ برگشت (4 ساعت بعد ) سرور روشن بود و خاموش نشده بود..
سرعت داناود هم از cachefly حدود 70mb/s هست ..
ولی از redstation دارم دانلود میکنم 5 تا لینک زدم 3تاشون 2byte/s هست و 2تا دیگری 20kb/s !!
درود
سرورهای آمریکای ما دیشب چند ساعتی دچار مشکل پینگ نشدن ایپی شدند که البته سرور در دسترس بود اما پینگ نمیشد, که خوشبختانه بعد از گذشت چند ساعت به طور کامل برطرف شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
با سلام. دیشب مشکلات ما شروع شد.. یک سرور داشتیم که ازروش فایلهامون رو آپلود و دانلود میکردیم..هاست ما از yesup کاناداست و یکی دیگر هم داریم مال رد استیشن انگلیس..سرور ما مال uk2 انگلیس بود.همیشه با سرعت 8 - 10 مگابایت فایلهامون رو منتقل میکردیم رویهر دو هاست..تا اینکه دیشب دیگه سرعت افت کرد.و سرعت انتقال به هاست 34 کیلوبایت رو رد نمیکرد!! فکر کردیم مشکل از هاست هست..اما تست کردیم جایی دیگر دیدیم مشکلی نداره..اما به رد استیشن همچنان با سرعت بالا منتقل میکرد..ناچارا رفتیم از کانادا سرور گرفتیم برای انتقال فایلها..حالا مشکل انتقال به هاست yesup حل شده اما حالا از این سرور کانادا به رداستیشن میخواهین بفرستیم فایلها رو سرعت میره رو هم 34 کیلوبایت!!! انگار کلا بین پورت انگلیس و کانادا مشکل ایجاد شده!! کسی میدونه چه خبره یا مشکل از چیه؟ مال دیگران هم کسی اینطوری شده؟
با سلام
دیتا سنتر yesuphost که در اینباره اطلاع رسانی کرده اند.
**HURRICANE SANDY PREPARATIONS AND PRECAUTIONS**
گفتند بخاطر طوفان سندی امکان اختلال در شبکه وجود دارد و گفتند در صورت رفتن برق تا 10 روز گازوئیل برای روشن کردن ژنراتورهای مبدل برق ذخیره کرده اند.
در کل این طوفان آثار مخرب زیادی داره تو گوگل یک سرچ کنید با اون اوضائی که الان دارند خواهان کیفیت عالی نباشید. کمی صبور باشید
موفق و پیروز باشید
با سلام
من خودم از yesup سرور دارم
لینکی که دادین رو تست کردم بیشتر از 2 مگابایت نداد
از هلندم تست کردم بازم بیشتر از 2 مگابایت نداد
به نظر میرسه مشکل از خود دیتاسنتر کانادا باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooldar
با سلام
من خودم از yesup سرور دارم
لینکی که دادین رو تست کردم بیشتر از 2 مگابایت نداد
از هلندم تست کردم بازم بیشتر از 2 مگابایت نداد
به نظر میرسه مشکل از خود دیتاسنتر کانادا باشه
از دیتاسنتر هلند ، سوییفت 3.4 مگ .
کلا سرعتها خوابیده..شانس بیاریم زودتر اوضاع درست بشه.اوضاع سرورهای خود آمریکا الان چه طوره خدا میدونه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
کلا سرعتها خوابیده..شانس بیاریم زودتر اوضاع درست بشه.اوضاع سرورهای خود آمریکا الان چه طوره خدا میدونه..
امریکا ما که سینگل هوپ دارم مثل شیر داره غرش میکنه و کار میکنه گوش شیطون کر
در این لحضه
http://up.irantrack.com/images/4shkmk8eo8k6dmolgk4.png
کش فلای عجیب غریب سرعت میده روی این سرورها