پست اول ویرایش شد !
در این هاست ، آرشیو فایل ، نصب لیچ ، نصب آپلود سنتر مجاز است !@-)
نمایش نسخه قابل چاپ
پست اول ویرایش شد !
در این هاست ، آرشیو فایل ، نصب لیچ ، نصب آپلود سنتر مجاز است !@-)
محدودیت فضا وجود ندارد و شما به اندازه پهنای باندی که دارید می توانید از هاست استفاده کنید .نقل قول:
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید این نامحدود چقدر نامحدود هست ؟
قیمت ها عالی هستن
پشتیبان گیری به چه صورت است ؟
معمولا در شرکت های خارجی ، چون هم هاست و هم پهنای باند نامحدود هست ، هر زمانی می توانند سایت شما را به اسم استفاده بیش از حد ، مسدود کنند . اما در سرویس های هاست اسپیس ، پهنای باند مجاز تعریف شده هست که در پنل هم می توانید مشاهده کنید و هر زمانی که پهنای باند بیشتری نیاز داشتید ، می توانید درخواست دهید تا بلافاصله پهنای باند هاست و یا ریسلر شما افزایش پیدا کند.
پشتیبان گیزی هم به صورت هفتگی است و یک نسخه از پشتیبان هم به سروری دیگر ارسال خواهد شد.
ممنون از شما ببخشید پهنای باند جدا باید خریداری بشه ؟نقل قول:
- پهنای باند 1 گیگ الی 1 ترابایت
پهنای باند اولیه 1 گیگ هست . در هر زمانی که پهنای باند بیشتری احتیاج داشتید می تونید خریداری کنید .
سلام و خسته نباشید.
برای حصول اطمینان از اینکه خدایی نکرده مثل برخی دوستان بگن مشکلاتی رو با دیتا سنتر داشتن و اطلاعات دوستان از دست رفته و مشکلاتی که خدایی نکرده منجر به از دست رفتن سایت و اطلاعات دوستان بشه و یا امثال این موارد اگر چند سایت که بر روی سرور های شما قرار دارن و یا سابقه ای و یا نماد الکترونیکی ویا هر چیزی که بیشتر بتونه اعتماد دوستانی که سایتی دارن و میخوان انتقال بدهند رو جلب کنه ارائه بدید به نظرم خیلی بهتره .
من خودم شخصا سایتی دارم که فضای 10 گیگی رو اشغال کرده اما در هر ماه فقط 7 گیگ پهنای باند استفاده دارم که اتفاقا به دنبال همچین سرویسی بودم .
درود بر دوستان
چند سایت نمونه :
شرکت میبد سرام
میبد سرام
آموزشگاه دریایی قشم:
Iranian Marine Technology Diving Institute
شرکت معدن کاران طبس
معدن کاران مهرنگار طبس
تخفیفکده زبان :
تخفیفکده زبان
فایل باز
دانلود فیلم , موزیک , آهنگ , موسیقی
شرکت نعیم کارتن منطقه آزاد انزلی
شرکت نعیم کارتن منطقه آزاد انزلی » تولید کننده انواع کاغذ ، ورق ، جعبه ، کارتن و محصولات سلولزی
خدمتتون عرض کنم که حدود 1 سال هست داریم فعالیت می کنیم . یک گروه 3 نفره هستیم و کارهای فنی و پشتیبانی هم به عهده من هست و 2 نفر دیگه ، بیشتر بازاریاب و پشتیبان مالی هستن . تو این یک سال فقط با شرکت های خصوصی کار می کردیم و برای شرکت ها پروژه انجام می دادیم و میزبانی می کردیم . اما حدود 1 هفته هست که به نظر 2 نفر دیگه اعضای گروه ، تصمیم به فروش عمومی گرفتیم . هم اکنون در شهر رشت دفتر داریم و کارهای ثبت شرکت ما هم در حال انجامه و همچنین برای نماد اعتماد هم اقدام کردیم .نقل قول:
یا امثال این موارد اگر چند سایت که بر روی سرور های شما قرار دارن و یا سابقه ای و یا نماد الکترونیکی ویا هر چیزی که بیشتر بتونه اعتماد دوستانی که سایتی دارن و میخوان انتقال بدهند رو جلب کنه ارائه بدید به نظرم خیلی بهتره .
در حال حاظر حدود 7 ریسلر و 60 سایت را بر روی دو سرور ایران از دیتاسنتر افرانت میزبانی می کنیم .
هدف ما گسترش سرویس میزبانی در داخل ایران هست و سرویس های ما ، اعم از هاست و ریسلر و در آینده سرور اختصاصی و مجازی ، فقط از ایران ارائه داده می شود .
با سلام
میشه از این برای ایمیل مارکینگ هم استفاده کرد
مثلا 100 هزار عو داره انجمن سایتم میخوام به اونا ایمیل بفرستم
با تشکر
درودنقل قول:
با سلام
میشه از این برای ایمیل مارکینگ هم استفاده کرد
مثلا 100 هزار عو داره انجمن سایتم میخوام به اونا ایمیل بفرستم
با تشکر
متاسفانه این امکان وجود نداره
ایمیل و تورنت روی این هاست ها غیر مجازه .
ممنونم از راهنمایی تون