سلام
دوستان خودتون خوبید ما رو خوب میبینید
شما هزینه میدید که سرویس بگیرید
موفق باشید و تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان خودتون خوبید ما رو خوب میبینید
شما هزینه میدید که سرویس بگیرید
موفق باشید و تشکر
سرعت دانلودتون که محدوده!!!:-o
دسترسی روت هم نمیدید:-o
والا ما نمیدونیم به چی میگن شرکت؟
تلفن که جواب نمیدن. همش رو پیغام گیره
به همراه هم که زنگ میزنی اطلاعات ندارند. من نمیدونم چطوری شرکت زدن
سلامنقل قول:
سرعت دانلودتون که محدوده!!!:-o
دسترسی روت هم نمیدید:-o
شما میخواید پورت رو اشغال کنید و دیگران رو در نظر نمیگیرید که اگه بخواید با حداکثر سرعت پورت 1گیگابیت دانلود کنید کیفیت سرویس های دیگه رو پایین میارید
شما گفتید پنل ریبوت میخواید نگفتید روت / منظورتون دقیقا از روت چی هست؟ اگه به یوزر روت ندیم پس چی بدیم قربان؟
سلام و امیدوارم که از ما گله مند نباشیدنقل قول:
والا ما نمیدونیم به چی میگن شرکت؟
تلفن که جواب نمیدن. همش رو پیغام گیره
به همراه هم که زنگ میزنی اطلاعات ندارند. من نمیدونم چطوری شرکت زدن
شرکت به چیزی میگن که معتبر باشه نه اینکه فقط تماس های شما رو جواب بده دوست عزیز.
من شخصا چک کردم و فقط 1 بار تماس گرفته بودید / پس نگید همش رو پیغام گیر هست
به همراه هم که زنگ میزنی اطلاعات ندارند؟ این جمله معنی نمیده
شما به شخص بنده تماس گرفتید بنده هم اطلاع دقیق نداشتم که آی پی داریم بهتون ارائه بدیم یا خیر و اینکه گفتید میکروتیک میخواید بنده هم گفتم با شرکت تماس بگیرید که ظاهرا تماس گرفته بودید و همکارای ما چون سرشون شلوغ بوده جواب ندادن / شماره مشتری ها روی تلفن ذخیره شده + نام و نام خانوادگیشون و در بدترین شرایط هم پاسخگو هستیم/ اما شما یوزر شرکت نبودین و نامتون هم ذخیره نشده بود ممکنه در پشتیبانی آنلاین در حال ساپورت کاربر بودن که جواب ندادند که شما به بزرگی خودتون ببخشید / در ضمن اگر که پیغام میگذاشتید پشتیبانی ما خودشون با شما تماس میگرفتند و راهنماییتون میکردن پس نگید جواب ندادیم"جواب ندادن به این معناست که حتی پیغامگیر رو هم خاموش کرده باشیم و شما نتونید مشکلتون رو بگید"
تیکت زده بودید آقای پاشایی ساپورت شیف جواب داده بودن که تا 20 ساعت آینده سفارش پشت سر هم داریم و قادر نیستیم زودتر تحویل بدیم - اینجا چون ما در قبال دیرکرد تحویل خسارت میدیم به شما و یا کاربر مجبوریم حداکثر رو بگیم که ممکنه خیلی زودتر هم تحویل بشه اما بیشتر از حداکثر نمیشه
بعدش هم دیدم که گفته بودن سرور شما رو تا حداکثر 2 شب تحویل میدن "منظورشون 2 بامداد بوده یعنی 5 یا 6 ساعت بعد از اینکه سفارش میدادید"
دوست عزیز فقط شما نیستید که یک نفر رو بشونیم فقط جواب شما رو بده.فقط 78تا یوزر سرور مجازی هست / شرکت برای پشتیبانی هزینه زیادی رو داره میده
اگر توجه میکردید همه تیکت ها زیر 10 دقیقه جواب داده شدن / و اینکه شما پشتیبانی 24 ساعته دارید .شما از ساعت 00:00 تا 23:59 دقیقه تیکت بزنید جواب میگیرید / پشتیبانی اینجا بسته به روز وشب یا ساعت خاصی نیست و عرض کردم این مرکز داره برای پشتیبانی یوزرهاش خیلی هزینه میکنه
تا الان هم تمامی یوزر های ما از پشتیبانی راضی بودن و هر ماه ازشون نظر سنجی میشه.
به هر حال در شرکت ما حرف ، حرف " کاربر" هست و بنده هم از طرف شرکت از شما عذر خواهی میکنم
موفق باشید
آقا محدود اونطوری که شما هم که میگی نیست من سرور دارم از کیفیتشون و پشتیبانیشون راضیم
نسبت به قیمتشون سرویس هاشون عالیه
من خودم از این خواسته هام خبر نداشتم !:dنقل قول:
سلام
شما میخواید پورت رو اشغال کنید و دیگران رو در نظر نمیگیرید که اگه بخواید با حداکثر سرعت پورت 1گیگابیت دانلود کنید کیفیت سرویس های دیگه رو پایین میارید
حالا کی 1 گیگابیت خواست
به هر حال یکی از استفاده های سرور مجازی دانلود/آپلود هست و به سرعت بالا نیاز داره نه 5 مگ !
من کی گفتم پنل ریبوت؟نقل قول:
شما گفتید پنل ریبوت میخواید نگفتید روت / منظورتون دقیقا از روت چی هست؟ اگه به یوزر روت ندیم پس چی بدیم قربان؟
من در مورد دسترسی vmware از پشتیبانیتون پرسیدم که گفتند ارائه نمیشه
با سلام
حداقل و حداکثر سرعت دانلود با نرم افزارهای دانلود منیجر روی سرور های شما چقدر است؟؟
دوست عزیز شما اگه نگفتید پنل ریبوت پس چی گفتید؟نقل قول:
من کی گفتم پنل ریبوت؟
من در مورد دسترسی vmware از پشتیبانیتون پرسیدم که گفتند ارائه نمیشه
سرور که به شما تحویل میشه دیگه تمام دسترسی هم بهتون داده میشه اما دسترسی وی ام ویر نمیدیم به دلایلی / اما درخواست ریبوت بدید یا ریست حداکثر 10 دقیقه ریست میکنیم
موفق باشید
سلامنقل قول:
با سلام
حداقل و حداکثر سرعت دانلود با نرم افزارهای دانلود منیجر روی سرور های شما چقدر است؟؟
شما میتونید تا 5مگابایت به صورت ثابت دانلود داشته باشید / اگر وی پی ات میدین هم هیچ محدودیتی برای کاربرانتون نیست و میتونن تا هر سرعتی که isp بهشون میده دانلود کنن.
حداکثر دانلود بدون محدودیت در سرور روی 12 هست / دانلود و آپلود در ساعات کم مصرفی سرور تا 9 مگابایت مجاز هستید که افزایش بدید
این موارد رو که عرض کردم به نفع تمام یوزر ها هست و طبق آمار و نتایجی که به دست آوردیم یوزر ها با این محدودیت از کیفیت و رضایت بهتری برخوردارن / در این شرکت ما چیزی به عنوان دان شدن سرور یا عدم ارتباط نداریم و پشتیبانی هم که همیشه و در تمام ساعات در دسترس شماست
موفق باشید
من در مورد دسترسی vmware از پشتیبانیتون پرسیدم که گفتند ارائه نمیشهنقل قول:
دوست عزیز شما اگه نگفتید پنل ریبوت پس چی گفتید؟
شما به ریموت دسکتاپ میگید همه دسترسی؟!نقل قول:
سرور که به شما تحویل میشه دیگه تمام دسترسی هم بهتون داده میشه اما دسترسی وی ام ویر نمیدیم به دلایلی
مگه برای سرور ویندوز به جز ریموت دسترسی دیگری هم وجود دارد؟
"دلایلی" ؟
همتون اولش همین رو میگید :d:53::53::53:نقل قول:
اما درخواست ریبوت بدید یا ریست حداکثر 10 دقیقه ریست میکنیم
لطفا تاپیک رو مشغول نکنید / شما مگه سرویس دارید قربان که انجام نشده باشه و دارید از خودتون قضاوت میکنید؟نقل قول:
شما به ریموت دسکتاپ میگید همه دسترسی؟!
مگه برای سرور ویندوز به جز ریموت دسترسی دیگری هم وجود دارد؟
"دلایلی" ؟
اما درخواست ریبوت بدید یا ریست حداکثر 10 دقیقه ریست میکنیم
همتون اولش همین رو میگید :d:53::53::53:
دنبال سرویس خوب با قیمت پایین هستید که غیرممکنه پیدا بشه / خودتون روی سرور قبلیتون دارید انتقاد میکنید / در صورتی که کاربرای ما هیچ گله و شکایتی از سرویس هاشون ندارن و هر ماه به تعدادشون افزوده میشه
متاسفانه بعضی از شرکت ها با کم کاری هاشون دید همه رو بد کردن / نه اینجا همونطور که عرض کردم حتی برای تاخیر در تحویل سرویس خسارت پرداخت میشه
شما هم لطف کنید تاپیک رو مشغول نکنید جناب محترم / شما هر وقت سرویس گرفتید حق انتقاد دارید / ما قبل از تحویل سرویس به کاربر همه گفتنی ها رو میگیم که بعد مشکلی پیش نیاد
ما اگه به شما دروغ میگفتیم اونوقت دیگه شما گله نمیکردید / این تاپیک هم برای کسانی هست که
1 - قصد خرید سرویس دارن و سوال دارن
2 - کسانی که از ما سرویس دارن و انتقاد یا پیشنهاد دارن
نه کسانی که سرویس ندارن ولی انتقاد میکنن
به هر حال امیدواریم که سرویس مورد نظرتون رو پیدا کنید / موفق باشید