پاسخ : نيازمند سرور پورت 10 گيگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
شما انتظار دارید که یک سرور 10 گیگ با هزینه حدود 3میلیون در ماه رو بیان 30عدد وی پی اس بسازن اون هم وی پی اسی که کاربر ایرانی پسند باشه! یعنی رم 1گیگ و ... ماهی 15هزارتومان بعد بیان به شما بدن برای ... !!
مقصر شما نیستید یه سری از این فروشنده ها شما رو بدعادت کردند و سر یک ماه نشده سرورشون خاموش شده ...
موافقم
والا من نميدونم ميخوان چيكار كنند كه 50-60 مگ دانلود هنوزم كمشونه !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
داریم روی هلند
ممنون قيمت هم مناسبه باهاتون مذاكره ميكنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
پـ نــ پـــ : میخواید اختصاصی پورت 10 گیگ ببندن رو سرور مجازی شما ؟
اين معلومه كه شما هيچ اطلاعاتي راجه به سرور نداريد و اين پست فقط اسپمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
شما انتظار دارید که یک سرور 10 گیگ با هزینه حدود 3میلیون در ماه رو بیان 30عدد وی پی اس بسازن اون هم وی پی اسی که کاربر ایرانی پسند باشه! یعنی رم 1گیگ و ... ماهی 15هزارتومان بعد بیان به شما بدن برای ... !!
مقصر شما نیستید یه سری از این فروشنده ها شما رو بدعادت کردند و سر یک ماه نشده سرورشون خاموش شده ...
اولا شما كه مديري توجه كن كه من راجع به قيمتش حرفي زدم؟!
دوما شما مطمئني سرور 10 گيگ در ماه 3 ميليون پولشه و چه كانفيگي بخواي هم مهم نيست ؟( يه سري به بخش فروش سرور اختصاصي هم بزنيد)
سوما ريپورت دادن براي پست مدير ارشد جالبه يا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
موافقم
والا من نميدونم ميخوان چيكار كنند كه 50-60 مگ دانلود هنوزم كمشونه !!!!!
ميخوايم با بچه يه موشك هست دور هم بديمش هوا بلكه مقبول حق واقع بشه
دوست عزيز من ، من نيازم رو گفتم شما اگر ميتوني برآورد كني كه پست ميدي اگر نه اين پست هاي تهاجمي چيه كه ميديد؟!
اين رو هم بگم كه شما چجور پورت 10 گيگي داري ميدي كه سرعتش فوقش ميشه 50 مگ ؟!! اگر پورت 10 گيگ بود حداقل سرعت دانلود روي 130-40 بود پس با اين اوصاف نتيجه ميگيريم كه اون پورت 10 نيست همون 1 هست كه دچار بازي هاي تبليغاتي شده و اين سوء استفاده از بي اطلاعي يوزرهاي آماتوره و شرعي هم حسابش كنيم حرامه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
دوست عزيز من ، من نيازم رو گفتم شما اگر ميتوني برآورد كني كه پست ميدي اگر نه اين پست هاي تهاجمي چيه كه ميديد؟!
اين رو هم بگم كه شما چجور پورت 10 گيگي داري ميدي كه سرعتش فوقش ميشه 50 مگ ؟!! اگر پورت 10 گيگ بود حداقل سرعت دانلود روي 130-40 بود پس با اين اوصاف نتيجه ميگيريم كه اون پورت 10 نيست همون 1 هست كه دچار بازي هاي تبليغاتي شده و اين سوء استفاده از بي اطلاعي يوزرهاي آماتوره و شرعي هم حسابش كنيم حرامه
شما خيلي باحال هستين كاكو :65:
يكم اطلاعاتتونو بيشتر بكنيد بد نيست
من از شما و همه عذر خواهي ميكنم كه اومدم تو پست شما دخالت كردم .
اما يكم تجربه كني بد نيست
اما وقتي كه تجربه هاتون تموم شد دوباره سرويس با كيفيت خواستين در خدمتتون هستيم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
با سلام
شما یا توهم زدید با مطمئنن توهم زدید
ببنید سرعت پرت 100مگ در حالت بسیار عالی 12مگ باید بده
سرعت پرت 1گیگ در حالت عالی 120 مگ
و سرعت پرت 10گیگ در حالت عالی 1200 مگ
البته بنده پرت 10 گیگ رو کامل تست نکردم اینو با توجه به سرعت معمول 1 گیگ و 100 مگ گفتم
خوب شما میخواید پرت 10 گیگ که بهتون میدن حتما" 120مگ سرعت بده ؟ تا موشکتون کاملا" بره هوا ؟
اگه خواستید بنده همین رو بهتون میدم سرعت پرت حداقل 100مگ با 1 گیگ رم ولی ازتون ماهی 400 هزار پول میگیرم عزیز خواستید اطلاع بدید چون قیمت پرت 10 گیگ با 150ترابایت پهنای باند در ردستیشن £245 یعنی همین خودش بیش از 1.200 خرح داره پس وقتی کسی پورت 10 گیگ از شما میگیره بخاطر اینکه بتونه پول سرورش رو دربیاره حداقل باید 40-50 نفر روی سرورش باشن بازم خواستید با همون قیمت خدمتتون میدم اگرم نخواستید بهتره مارو بازی گر تبلیغاتی بدونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
سلام سرور رم 512 با پورت 10 گيگ لازم دارم
- لينك آپتايم بالاي 99.97% رو ميخوام بديد
- فروشنده معتبر باشه
- قيمت مناسب باشه
- سرعت خوب
- كنسول وي ام وير و كنسول تحت وب هم بده
تمامی موارد موجود میباشد.
Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
سبد خرید - هزارنویس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
سلام
کاکو هاست کاملا تایید میشن اصلا هم مشکل پورت تا الان نداشتن ! و امید وارم همین جوری بمونه
من با توجه به هزینه ایکه میدم از سرویس توقع دارم و در حال حاضر از کاکو عزیز هم راضیم و سرویس شون خوبه
اگه مشکلی سر قیمت ندارید خیلی راحت می تونید از دوستان سرویس بگیرید و هزینه پورت رو جدا بدید مثل دوست خوبمون babelirani که پیشنهاد دادن .
در این صورت خیلی راحت 100MB دانلود دارید .
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sheitonakshirazi
شما خيلي باحال هستين كاكو :65:
يكم اطلاعاتتونو بيشتر بكنيد بد نيست
من از شما و همه عذر خواهي ميكنم كه اومدم تو پست شما دخالت كردم .
اما يكم تجربه كني بد نيست
اما وقتي كه تجربه هاتون تموم شد دوباره سرويس با كيفيت خواستين در خدمتتون هستيم .
نميخوام پي اين موضوع رو بگيرم آخرش تايپيك خراب شه ولي باشه شما سعي كن دنبال مودم 10 گيگ باشه نه 1 گيگ كه تقسيم كني
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
شما یا توهم زدید با مطمئنن توهم زدید
ببنید سرعت پرت 100مگ در حالت بسیار عالی 12مگ باید بده
سرعت پرت 1گیگ در حالت عالی 120 مگ
و سرعت پرت 10گیگ در حالت عالی 1200 مگ
البته بنده پرت 10 گیگ رو کامل تست نکردم اینو با توجه به سرعت معمول 1 گیگ و 100 مگ گفتم
خوب شما میخواید پرت 10 گیگ که بهتون میدن حتما" 120مگ سرعت بده ؟ تا موشکتون کاملا" بره هوا ؟
اگه خواستید بنده همین رو بهتون میدم سرعت پرت حداقل 100مگ با 1 گیگ رم ولی ازتون ماهی 400 هزار پول میگیرم عزیز خواستید اطلاع بدید چون قیمت پرت 10 گیگ با 150ترابایت پهنای باند در ردستیشن £245 یعنی همین خودش بیش از 1.200 خرح داره پس وقتی کسی پورت 10 گیگ از شما میگیره بخاطر اینکه بتونه پول سرورش رو دربیاره حداقل باید 40-50 نفر روی سرورش باشن بازم خواستید با همون قیمت خدمتتون میدم اگرم نخواستید بهتره مارو بازی گر تبلیغاتی بدونید
من نميدونم چرا بايد به همه من بحث كنم ! عزيزم من همچين سروري داشتم كه ميگم ! اي بابا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
تمامی موارد موجود میباشد.
Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® Processor E3-1230 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | HDD : SAS - Raid-1 | OS : Custom
سبد خرید - هزارنویس
پورت 10 گيگ ميخوام!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Clark
سلام
کاکو هاست کاملا تایید میشن اصلا هم مشکل پورت تا الان نداشتن ! و امید وارم همین جوری بمونه
من با توجه به هزینه ایکه میدم از سرویس توقع دارم و در حال حاضر از کاکو عزیز هم راضیم و سرویس شون خوبه
اگه مشکلی سر قیمت ندارید خیلی راحت می تونید از دوستان سرویس بگیرید و هزینه پورت رو جدا بدید مثل دوست خوبمون
babelirani که پیشنهاد دادن .
در این صورت خیلی راحت 100MB دانلود دارید .
موفق باشید.
در مورد كيفيت ايشون از نظر من هم تاييد ميشن و كسي اگر سوال كنه شفاف سازي هم ميكنند ولي من اون سرويس رو نميخوام
خوب میتونم بپرسم از کجا داشتید چون بنده برای تست میخوام ازش استفاده کنم ادرس بدید لطفا"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
خوب میتونم بپرسم از کجا داشتید چون بنده برای تست میخوام ازش استفاده کنم ادرس بدید لطفا"
اگر الان هم سرويس ميداد كه من اينجا درخواست ميزدم؟ يكي 2 نفر آفر بهم دادن اگر توافق كردم باهاشون و خريد كردم نمونه سرعت دانلود رو ميزارم حداقل بعضيا از اين فروشنده هاي باحال مطلع بشن هي با من يكي به دو نكنن