پاسخ : آیا با یک خط تلفن میشه از دو ای دی اس ال استفاده کرد؟
دو مودم باهم نمیشه و دلیلش هم مربوط به پورت نمیشه
بلکه مربوط به نویز های ایجاد شده هست
چون فرکانس کاری هردو باهم برابر هست نمیتونن باهم هم زمان کار کنن روی یک لاین!
اما ما تو شرکت یک سری مودم های خاصی داریم که میتونیم این مورد رو به راحتی برای شما حل کنیم!
یعنی با یک خط تلفن با چندین اکانت کانکت بشین!
اما قیمت مودم کمی بالاست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
خط تلفن شما در مخابرات وصل شده به یک پورت دستگاه dslma
هر شرکتی در محلی که مخابرات تعیین کرده یه دونه از این دستگاه ها گذاشته و مثلا روش 100 تا پورت است حالا خط شما به یکی از این پورتها وصله و به اصطلاح خط رانژه شده
نمیشه که خط شما به دو تا dslma وصل بشه
به نظر من از مخابرات سرویس بگیر که کلا نامحدود است
شاتل،پارس آنلاین و... شبانه رایگان دارن ولی شبا سرعت مناسبی نیست همه دارن دانلود می کنند شاتل یه سیاستی داره که من بهش میگم روباه مکار شبای شاتل خیلی خوبه ولی شبش هم یه محدودیتی داره مثلا پشت سرهم متوالی دانلود کنی جلوت رو می گیره و محدودت می کنه چون نمی خواد سایر مشترکینش افت سرعت داشته باشن به نظر من کلا تو ایران دانلود کردن فایده نداره و شرکتی چیزی نیست واقعا بخواهی دانلود کنی با سرعت بالا همون از مخابرات بگیر سیستمو مجهز به خنک کننده خوب مثل کولر و یه چند تا فن نصب کن روش بذا دانلود کنه 24 ساعت شبانه روز 7 روز هفته
DSLAM رو میفرمایید دیگه؟
dslma نداریم که همشهری :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
مبین نت رو نمی دونم ولی ایرانسل واقعا اصلا وضعیت پایداری ندارد به هیچ عنوان.
ایرانسل 2 مگابایت داشتیم
حداقل سرعت دانود ما = 1بیت بوده.
حداکثر سرعت دانلود = 240 کیلوبایت.
میانگین سرعتی که همیشه تقریبا همیشه داشتیم توسط نرم افزار در طول 24 ساعت 60 کیوبایت بوده.
این شد کیفیت !
الان یک مگابایت هست
حداقل = قطع
حداکثر 105 کیلوبایت
اوریج 24 ساعته 35 کیلوبایت.
نتیجه ایرانسل به شخصه من که اینجا ساکن هستم توصیه نمی کنم شاید شهر های دیگه وضعیت فرق کند.
صبانت توصیه میشه سرعت واقعا لذت بخش 400-500 کیلوبایت راحت دانلود داریم نسبت.
حرف ایشون درسته هر شهری فرق داره.من از شرکت شاتل ADSL 2مگ گرفتم روز با سرعت 300 تا 320 دانلود می کردم و شب با سرعت 260 تا 270 .الان رفتم 128 گرفتم روز با سرعت 260-270 دانلود می کنم شب با سرعت 70.فقط بدی این شرکت هایی مثل شاتل اینکه که اگه شما خط 2مگ گرفتی اگه شب ها که مجانی میشه زیاد دانلود کنی share میشی دقیقا کاری که با من شد:d.اما الان 128 دارم شبی 1گیگ هم دانلود کنم افت سرعت ندارم و share نمی کنن:-|
درود
دوست عزیز نیاز به خرید هیچ نوع مودم و یا پرداختی به هیچ کسی نیست!
در پرشین تولز جستجو کنید حتما جواب می گیرید. اتصال یکی به usb و یکی با LAN.
امکان راه اندازی دو adsl از دو شرکت متفاوت بر روی یک خط وجود نداره. ولی می تونید کلا محل خرید سرویستون رو جابجا کنید و از جایی که ترافیک شبانه رایگان داره Adsl تهیه کنید. و یا یک خط تلفن دیگه تهیه کنید و براش از جای دیگری adsl بگیرید که فکر نمیکنم خیلی بصرفه باشه چون در این حالت علاوه بر آبونمان خط جدید باید دوجا adsl شارژکنید.
اگر هم منظورتون این بود که در طبقه بالا هم اینترنت میخواید ساده ترین راه تهیه یک مودم wireless هست
بسیار ممنون از همه ی دوستان
جواب دوستان:
از یک شرکت می خوام دو تا بگیرم
این شرکت سرویسی که الان دارم شبانه رایگان نداره به خاطر سرعتش نمیتونم اینو عوض کنم اینو واسه وبگردی اینا می خوام
یکی دیگه می خوام از همین شرکت بگیرم که شبانش رایگانه و اونو واسه دانلود بگیرم(مشکل فقط طبقه بالا نیست که مودم وایرلش بگیرم)
وایمکس نه مبین نت نه ایرانسل اینجا نداریم و نمیتونیم استفاده کنیم
اگر دو سرویس از یک شرکت میخواید بگیرید فکر میکنم میشه. چون یک لینک از اون شرکت کافیه و فقط باید مشخصات سرویس جدید رو زمانی که میخواید استفاده کنید داخل مودمتون ست کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mmzznn
اگر دو سرویس از یک شرکت میخواید بگیرید فکر میکنم میشه. چون یک لینک از اون شرکت کافیه و فقط باید مشخصات سرویس جدید رو زمانی که میخواید استفاده کنید داخل مودمتون ست کنید.
مودم وایرلسی نیست که دیگه نیاز به ست کردنو اینا نباشه و یه سوئیچی چیزی داشته باشه؟
بله دوست خوبمون درست میگه اگه دو اشتراک رو از یک شرکت میخواین بگیرین مشکلی نداره چون خط رانژه شده اون شرکته.مودم هم فقط یک سوئیچ بگیرین کافیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
بله دوست خوبمون درست میگه اگه دو اشتراک رو از یک شرکت میخواین بگیرین مشکلی نداره چون خط رانژه شده اون شرکته.مودم هم فقط یک سوئیچ بگیرین کافیه
منظورتون مودم هم یک سوییچ بگیرم چی بود؟ دستگاه جدا هست برای سوییچ بگیرم؟ بعد به طبقه بالا چیجوری اوکی کنم؟ :d