کیه که بده :d
نمایش نسخه قابل چاپ
کیه که بده :d
بابا دلار زده 1200 تومن به خدا 1200 هست برو نگاه کن تو بانکا زده 1200
نمی بینی خوب خلوص نیت نداری چون نداری 3500 هم از سرت زیاده
و این نشون می ده کل مردم ایران خلوص نیت ندارن آفر خلوص نیت بزاریت لااقل بخریم
قیمت صرافی در سایت قیمت همین طوری هست وقتی تماس بگیرین میکن نداریم.
برید اونجا میگن قیمت 3600 یا بالاتر هست 90% میگن نداریم! موندم یک سرافی دم دستم هستم هر موقع میخوام برم سر کار صبح یه سر میزنم بشون میگم خانوم فلانی دلار مزنه چنده میگه دلار نداریم الان 5 بار در 2 هفته اخیر رفتم یا واقعا دلار دارن نمی فروشن یا دلار می خوان بالا بفروشن ترس از کنترل کننده بازار فقط به خودی میدن یا می خوان تعطیل کنن دارن اول طی یه پروسه مشتری پرانی می کنن!!!!
امروز ما 3850 خرید داشتیم
مشکل ما اینه یه چیزی که 2 تومن بوده بعد شد 4 تومن راضیم اگر بشه 3 تومن راضی میشم اگر بشه 2500 کلاه هم میندازیم هوا اگر 3000 پیدا کنیم
بحمدالله با هوش و درایت برادران گمنام امام زمان امروز اقای ه چ ر =))بزرگترین دلال دلار و عامل اصلی افزایش قیمت دلار از 1200 به 3500 دستگیر شدند
فردا قیمت میشه1200 امروز خودم بازار بودم بعد از این خبر صرافی ها هرچی دلار داشتند ریخته بودند در مغازه تا فروش بره =))
خوب مدیر مثقال را که گرفتن اون بهایی ها=))را هم که گرفتن ه چ ر هم که گرفتن فردا دلار میشه 1200
ولی جدا از حرفها ، بعضی از دوستان در صنف خودمونم، چپاق/غل می کنند ...
همه جای دنیا قیمت دلار و طلا عکس هم عمل میکنه تو کشور ما برعکسه، هر دو با هم بالا میرن!!! الان با این وضعیت که برای برخی بیماریها دارو نداریم و طرف از نداری میمیره افرادی با ارز دولتی دارن ماشین خارجی میخرن 50 میلیون بدون گمرک میارن داخل میفروشن 300 میلیون