پاسخ : درخواست هاست برای نصب ویبولیتن با تعداد یوزر بالا .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LionHeart
با تشکر از شما
مقایسه کامل هاست ایران با هاست خارجی در همین مقاله انجام شد ،ولی ممکن است این سوال در ذهن شما بوجود بیاید که دلیل بالا بودن قیمت هاست ایران چیست ؟ هاست ایران بر روی سرورهای هاستینگ ایرانی در دیتاسنتر ایران انجام میشود و اگر کلیه امکانات امنیتی و نرم افزار ها و سخت افزارهای سرور خارجی را در ایران داشته باشیم ، قیمت هاست ایرانی چند برابر میشود از این رو شرکت های هاستینگ ایرانی برای بصرفه بودن و رقابت قیمت هاستینگ خود از ارائه برخی امکانات نرم افزاری و سخت افزاری خودداری میکنند که برای خریداران هاستینگ قابل مشاهده نیست ولی در حین دریافت خدمات این امکانات دسترسی دائمی و سرعت بالای هاستینگ و حتی در برخی موارد امنیت نگهداری اطلاعات هاستینگ را فراهم میاورد .
یعنی امینت هاست های ایرانی پایین تر هست ؟
خیر عزیز پایین نیست بستگی به کانفیگ داره .. ولی خداراشکر ما تا الان مشکل امنیتی نداشتیم و در کنار این ما از سایت های کاربرامون به صورت روزانه و هفتگی بک آپ بر میداریم
بله گفته شهاب عزیز درست است بستگی به کانفیگ دارد . هاست ایران به درد کسانی می خوره که می خواهند سایتشون سرعت لود بالای داشته باشه و مشکلی نداشته باشه . بنده هم تا الان مشکلی نداشتم.;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
بله گفته شهاب عزیز درست است بستگی به کانفیگ دارد . هاست ایران به درد کسانی می خوره که می خواهند سایتشون سرعت لود بالای داشته باشه و مشکلی نداشته باشه . بنده هم تا الان مشکلی نداشتم.;)
تشکر از شما .
بله به جراًت میشه گفت سرعت لود سایت ها روی هاست ایران بین 4 تا 6 برابر بیشتر از هاست های خارج کشور است
و این سرعت زیاد برای کسانی که می خواهند سایتی با لود بالا مثل سایت شرکت ها و .... باشد مناسب است .
در عوض هاست ایران پهنای باندی که داره اگر بخوایم اختصاصی در نظر بگیریم در حد 1 الی 2 مگ هست.
نمی دونم چرا اغلب فروشندگان واقعیت رو به کاربران نمی گند.
هزینه 1 مگ اینترنت در ایران حداقل 120 هزار تومان هست که معادل 300 گیگ ترافیک هست ، یک سرور گران قیمت ایران به صورت پیش فرض 300 الی 600 گیگ ترافیک داره که معادل 1 الی 2 مگ پهنای باند هست که فقط برای شرکت هایی مناسب هست که روزی 4 -5 بازدید کننده دارند. موارد دیگه هم هستند که فعلا درباره اش صحبت نمی کنیم.
سرعت هاست ایران 4 برابر هاست های خارج است
و اصلا تحریم ندارد:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
در عوض هاست ایران پهنای باندی که داره اگر بخوایم اختصاصی در نظر بگیریم در حد 1 الی 2 مگ هست.
هزینه 1 مگ اینترنت در ایران حداقل 120 هزار تومان هست که معادل 300 گیگ ترافیک هست ، یک سرور گران قیمت ایران به صورت پیش فرض 300 الی 600 گیگ ترافیک داره که معادل 1 الی 2 مگ پهنای باند هست که فقط برای شرکت هایی مناسب هست که روزی 4 -5 بازدید کننده دارند. موارد دیگه هم هستند که فعلا درباره اش صحبت نمی کنیم.
روزی 4-5 بازدید کننده :d عجب !
پیشنهاد میکنم مطالعتونو در این زمینه بیشتر کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
روزی 4-5 بازدید کننده :d عجب !
پیشنهاد میکنم مطالعتونو در این زمینه بیشتر کنید
دوست عزیز من خیلی بیشتر از شما از هاست ایران خبر دارم
الان در دیتاسنتر پارس آنلاین پورت 1 گیگ دارند و سرعت عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
دوست عزیز اگر میشه یکمی بیشتر توضیح دهید
با تشکر از شما .....
یک سوال دیگر
الان من روی یک هاست داغون وی بی دارم که
اندازه بسته MySQL برابر با 1مگابایت بود که هیچ کاری نمیشد بکنی
در صورتی که روی یک هاست خوب که وی بی داشتم روی 128 بود میخواستم ببینم که روی هاست های ایران این مقدار چند هست ؟