برای cron job فقط نیاز به هاست لینوکس هست.
این مورد تاکید شد! اگه فقط برای cron می خواید که مشکلی نیست فقط بگید کنترل پنلتون چیه باستون توضیح بدم ولی برای نوشتن اسکریپت نیاز به پرداخت هزینه (کم) است.
نمایش نسخه قابل چاپ
من بدون هزینه مینویسم فقط لطفا کاملا توضیح بدید چی میخاین (کامل کامل !)
اگه cpanel باشه و مدیر سرور دسترسی داده باشه از پنل میشه کرد
ولی اگر نداده باشه کافیه یه مدیر سرور بگید..
ممنون از همه دوستان
من باقی کد رو مشکلی ندارم
یه کوجولو پی اچ پی بلدم ..
فقط اگه قسمت تایمر رو لطف کنین بدین عالی میشه
پنل هم سیپنل هشت
متشکر
خوب توی cpanel باید یه قسمت با همین نام باشه می تونید اونجا تنظیم کنید که اسکریپت مورد نظر هر چند دقیقه یا چند ساعت یا چند روز یا ... اجرا بشه
ایول پیدا کردم
فقط :
Warning: You need to have a good knowledge of Linux commands before you can use cron jobs effectively. Check your script with your hosting administrator before adding a cron job.
یه کد بدین که فایل a.php که توی روت سایت هست هر یکدقیقه اجرا بشه
مرررررسی
روی استاندارد کلیک کنید و تنظیمات زمان رو خودتون انجام بدید و برای اجرای یه فایل php می تونید از کد زیر استفاده کنید :
به جای [your username] یوزر نیم خودتون رو بنویسید و بقیش هم آدرس فایل php که میخاین اجرا بشه هستکد:php /home/[your username]/public_html/test.php
واقعا ممنونم
دقیقا همونیه که میخواستم
خیلی خیلی مرسی :x
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
ببخشید یه سوال دیگه
اگه تعداد زیادی وقفه داشته باشیم (مثلا ده تا) به سرور فشار میاد ؟
حالا که شما از طریق خود سرور میخوای فایل رو اجرا کنی میتونی بگی مثلا ساعت 3 شروع کن
من یه کد خیلی ساده نوشتم این کد زمان رو از سیستم میگیره و اگه زمان مورد نظر بود یه کاری انجام میده اگه هنوزم بدرد میخوره بزارم
اگه کدتون دم دسته بزارین تا استفاده کنیم
در مورد فشار به سرور هم اگه اطلاعی دارین بگین