نه همشهری!
این کار خوبی نیست!
یهو دیدی تو رو هم بردن کهریزک ها!
اون موقع به خودت n تا فحش میدی غلط کردم هم نمیاردش!
این همه سایت خارجی!
از ما گفتن!
خلاصه خودت خواستی...
نمایش نسخه قابل چاپ
يه نفر قالبتو پيچونده بود بم برخورد 2-3 تا قالب مشتي گذاشتم :d
اين 2 روزه 300 تومن مفت و مجاني ضرر كردم، بايد يه 1 تومني بخورم از اين سايتاي دولتي :d
خواهر زاده ي آقاي موسوي رو ترور كردن، تا چند روز آينده 2-3 نفرو سر ميبرم :d اگه رضايت بدي چند نفري هم برات از سردر wht آويزون ميكنم ;)
بانك سامان !!!
اگه بلا سرم بياد كه هيچ. اگه نياد هم به شما نميگم :d
اگه اهل ريسكي بيا با هم بريسكيم :-p
تا چند نفرو ميتونن ببرن كهريزك ؟
آمار رسيده ظرفيتش پر شده ;)
همشهري عزيز من با خارجيا دشمني ندارم كه :d
بعید میدونم جواب بده
چون فروشنده حسابشو چک میکنه و بعد تایید خرید میکنه و بعد بانک اوکی میده!
علکی نیستش که!
حالا که میبینی الکی شده !
من یادمه یه زمانی با همین تکنیک Tamper Data حتی PayPal هم سوتی میداد .. ( جریان Rapidshare های نصف قیمت فکر کنم یادتون هست ).
Tamper Data كه قديمي شده. رو شتاب هم جواب ميده :d ولي طرف حسابت بانك ـه و كهريزك :-ss
با بانك نميشه شوخي كرد :d
ولي اين طرف حسابت بانك نيست، يه سايته !!!
سيستمش هم اينجوريه:
بار اول كه خريد ميكني ميره درگاه بانك واسه عمليات پرداخت. وقتي برگشت به خود سايت و سرويسو بهت داد، با يه كلك رشتي ميشه دوباره سرويسو Renew كرد بدون اينكه بره از بانك گزارش بگيره :61:
به هر حال رفتی کهریزک سلام ما رو هم به دوستات برسان!
من فکر کنم این آشنا داره کهریزک !!!! هر کی رو ببره زیر مجموعه اش یک سرور اختصاصی میدند بهش :78:
زیاد دلت رو خوش نکن
خیلی از مواقع شده خریدی انجام میدید و این عملیت بیشتر از 48 یا 72 ساعت طول میکشه تا نهایی بشه من چند بار این اتفاق برام افتادش برای ثبت نام ایلتس پرداخت ماللی رو انجام دادم 220 تومن بعدش از حسابم کم نکرد ولی بعد از 72 ساعت از حسابم کم کرد .
سیستم اشتباه زیاد داره ولی نمیشه سرش کلک زدش . زیاد هم فکر نکن هکر بازی در میاری چون ادم های خیلی حرفه ای تو این بانک هستن هستند و تا حالا هیچ کسی نتونسته سیستم رو هک کنه
یه چیز دیگه اینکه پول بعد از تایید بانک بعد از 24 تا 48 ساعت یا بیشتر به حساب فروشده واریز میشه پس این کلک شما نمیگیره
اگه بازم اطلاعات بیشتری خواستی بهم بگو برات توضیح بدم بدونی دقیقا چطوری کار میکنه