وضعیت واقعا سخت شده. بهترین راه کار تغییر واحد پول مبادلات هست که تا حدودی می تونه موثر باشه
به هر حال اگر شرکتی قصد واگذاری داشته باشه حاضریم با شرایط مناسب خریداری کنیم ازش
نمایش نسخه قابل چاپ
وضعیت واقعا سخت شده. بهترین راه کار تغییر واحد پول مبادلات هست که تا حدودی می تونه موثر باشه
به هر حال اگر شرکتی قصد واگذاری داشته باشه حاضریم با شرایط مناسب خریداری کنیم ازش
بیشتر هدف من تعداد و شرکت های که جمع کردن از زمان تحول بزرگ بالارفتن ارز چندین تا و چه کسانی هستن
میزان تفاوت هزینه های ماه قبل به ماه جدید میلادی = 90 هزار تومان
میزان تفاوت هزینه های دو قبل نسبت به ماه جدید = 170 تمان
میزان تفاوت هزینه های سه قبل نسبت به ماه جدید = 300 تمان
میزان افزایش قیمت سرویس ها : 10 درصد که اونم کلی سرو صدا و داد و بیداد مشتری رو همراه داشته
تازه تو این گرونی اومدیم لایت اسپیدم گرفتیم زدیم تو گوشش تا مشتریا حال کنن !
حالا سود ما از سه ماه پیش تا الان یکی بوده و منتظر هستیم بحمدله سود صفر بشه چون دلاره اینطور که معلومه داره بالاتر میره...
تقریبا یه سری افراد خدازده بدبخت با چنگ و دندون دارند حفظ میکنند که خدا همشون رو حفظ کنه.
منم یکی دوتا رو میشناسم که کارشون رو تموم کردند...واقعا متاسفم برای اینکه ایران ما شده یک تیکه خاک گندیده بی ارزش
من واقعا شرایط ساخت تر از این رادیده بودم در انجمن های دیگه میدیدم تعدادی از مدیران هاستینگ اقدام به فروش سایت های خودشون کردند و حالا وقتی مدیر هاست قیمت ها را به دلیل افزاش نرخ دلار زیاد میکنه کاربر فکر میکنه داره دغل بازی در میاره یکی از دوستان در همین انجمن در پای امضاش یه جمله قشنگ نوشته بود :
افزایش دلار بر روی تخمه مرغ تاثیر گذاشته والی روی سرور ها تاثیر نذاشته
نداشتن سرمایه و از اون مهمتر نبود تجربه ای که بخواد سرمایه رو به سمت سود دهی سوق بده همیشه 2 عامل بزرگ در شکست کسانی است که اولین گام روبه شوق رسیدن به سود برمیدارند و از سختی های این بین بی خبرند!
شرکت های بزرگ هاستینگ در ایران هنوز پابرجا هستند و میمونند در حالی که دلار برای اونها هم همین نرخ هست. قدم اول وقتی محکم برداشته بشه جایی برای شکست نمی مونه حتی در سخت ترین شرایط. کسی به امید میزبانی 1000 وبسایت با 500 تومن وارد کار میشه و با خرید ریسلر هاست و دامنه میاد شرکت هاستینگ راه میندازه! معلومه که راه به ناکجا بردنه و باید با این گرونی جمع کنه. حالا خودش که هیچ اون مشتری های بی گناه رو به تباهی می کشونه.
خوب شما هم گرون کنید سرویس ها رو.. مثل اکثرجاها ... چاره ای نیست
باید قعلا فقط بتونیم اعتباری که براش خیلی زحمت کشیدیم حفظ کنیم تا یه فرجی بشه قیمت بیاد پایین