حتما شما با وب سایت یا زبان آن آشنایی ندارید
می دونید چقدر زحمت همچین سایتی کشیده شده ؟!!!
به هر حال ممنون :79:;)
نمایش نسخه قابل چاپ
ie6 مرد
پیشرفت کن دوست من :)) IE6 خود بیل گیتس هم کار نمی کنه
هنوز 98 هستی آره ؟
به هر حال ممنون
به نام کاربری من نگاه کن، می دونی کی در برابر شماست؟ مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کمان! :78:
مرسی از این پستت، کمی شوخی کردم، خواستم جو عوض شه.
بنده طراح این قالب آفلاین بودم.
در مورد سئو سعی کرم تا حد ممکن مشکلی ایجاد نشه و همه ی div ها پیش از لود موجود باشند تا از هنگام کرول حذف نشند و یه سری نکات دیگه. ولی خوب این یه اصله: وب انیمیشن ها حداقل 10% سئوی ضعیف تری نسبت به سایر صفحات دارند. البته آقای شمیمی هم درست گفتند، این قالب آفلاین هست و فعلا محتوای آنچنانی نداره.
در مورد سادگی بله، سعی کردم ساده باشه، به نمادی از این که ما به آرمان هامون هم پایبند هستیم: Keep It Simple Stupid (گوگل کنید) دلیل دوم هم این بود که می خواستم قالب از صفر به 100 برسه و این یه مقدار کار رو ساده تر می کرد.
در مورد لودینگ یه tricks خاصی با css و جاوا اسکریپت به ذهنم اومد و تازه اضافه کردم که باعث میشه قبل از لود چیزی رو نمایش نده.
در هر صورت به نظر شخصی خودم یه قالب ساده ولی متفاوت بود. سعی می کنم توی کارهای بعدی بهترش کنم و صد در صد جا برای کار داره.
پیروز باشید
بله درسته دوستان
سهیل نوین فرد این مرد بزرگ که تنها ایرانی هست که اسمش در جوملا joomla.com می باشد به عنوان یکی از اعضای تیمش
من افتخار اینو دارم که در کنار سهیل د دیگر گروه هستیم و تیمی قدرتمند را برای ایران به امغان آوردیم
امید است که پیشرفت عالی برای خودمان و ایران داشته باشیم