پاسخ : در خواست راهنمایی در مورد خرید سرور با امنیت بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
ممنون بابت راهنمایی....
دوست عزیز باور کنید منم دوست ندارم برای چند تا سایت الکی یک سرور برای خودم بخرم و کلی هزینه و دردسر برای خودم بیارم... ولی از هاستینگ ها خسته شدم.... چی کار کنم که مدیر انجمن نمی زاره اسم ببرم مگر نه حرف دلم زیاد البته با اثبات...
مشکلم حل شد و اطلاعات مناسبی در مورد سرور به دست اومد
حالا نمی دونم چطوری با دیتاسنتر ارتباط برقرار کنم؟ پرداخت و. ....
سلام
اگر خودتون کریت کارت یا پی پال دارید میتونید مستقیم خرید کنید از دیتاسنتر بدون هیچ واسطه ای اما اگر مشکل پرداخت دارید میتونید از نمایندگی دیتاسنتر ها در ایران است سرور خود را بگیرید و مشکلی با پرداخت نخواهید داشت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghaee
دوست عزیز باور کنید منم دوست ندارم برای چند تا سایت الکی یک سرور برای خودم بخرم و کلی هزینه و دردسر برای خودم بیارم... ولی از هاستینگ ها خسته شدم.... چی کار کنم که مدیر انجمن نمی زاره اسم ببرم مگر نه حرف دلم زیاد البته با اثبات...
به نظر من وارد کاری که اطلاعاتی در موردش نداری الان نشی بهتره.
یا لاقل کم کم شروع کن.
باز هم ميل خودت هستش.
سعی کن باز هم اطلاعات کسب کنی.
اين پيشنهاد من بود. با توجه به سوالايي که پرسيدی گفتم.
اره شما راست میگین نباید سراغ چیزی برم که سر رشته ندارم...
درسته آشنایی ندارم ولی می تونم بگم که مجبور هستم
چون همین الانش 2 تا از سایت هام حدود 2 روز هست که بالا نمی آید و مشکل از هارد سرور شرکت هاستینگ هست......... شاید اطلاعات سایتم بپره
و از یک شرکت هاستینگ دیگه که هست دارم هفته پیش شب سایت قطع بود تا فرداش ظهر حل شد.. به نظر شما با این وضع آپ تایم چقدر میشه؟
بهرته با خرید سک سرور و کسب اطلاعات و دانش کافی کار خودمو راحتر کنم... اینطوری همه چیز دست خودم هست... دیگه چیزی تحدید نمی کنه
ممنون