لطفا جزئیات و مبلغ مورد نیاز رو بفرستید
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا جزئیات و مبلغ مورد نیاز رو بفرستید
اگر در زمینه شبکه های اجتماعی نیست برای بنده هم ارسال کنید مشخصات طرح رو .
باتشکر
وقت بخیر
طرح رو برای من هم پ.خ کنید.
گشتم نبود نگرد نیست!!!
به نظر من به هیچ عنوان ایده خودتو به کسی نگو هرجوری هست خودت کارتو ادامه بده و ثبتش کن!
لطفا جزئیات و مبلغ مورد نیاز رو برای من هم بفرستید
سلام ایده رو پ.خ کنید بینیم میصرفه یا نه .....
سلام...ایده رو پ خ کنید...بررسی کنم؛خوب بود همرکاری داشته باشم
دوست عزیز این ایده ثبت شده هست و در داخل و خارج از ایران با علامت انحصاری قابل پیگیری هست. یه نکته ی ظریف که وجود داره اینه که ما تو ایران اصناف متفاوتی داریم ! شما ممکن مثلا دو تا ساندویچ فروشی رو چسبیده به هم تو خیابون ببینی ! اما جفتشون از ۲ تا صنف متفاوت هستن ! صنف ساندویچ فروشان و صنف ساندویچ ویژه و اسنک فروشان ! به همین دلایل ریز ریسک اینکه در دسترس عموم قرارش بدم رو نکردم ! از بابت ارسال اونهم به دوستان خیالم راحته ! تقریبا کار انجام شده است ! ظرف ۱۲-۲۴ ساعت بعد از سرمایه گذاری آماده اجراست ! در ضمن اطلاعات برای بقیه دوستان پ خ شد.
سلام
مبلغ پروژه رو به صورت Public یا Private اعلام کنید .
همچنین در صورت صلاحدید میتونید طرح رو برای بنده هم پ.خ کنید .
جسارت نباشه ،
اما سوال :
چطور بنده به طور مثال X تومان به شما بدم و طرح شما به نتیجه نشینه و تازه بعدش هم 1 سال صبر کنم که پولم بدون سود ( کاری به ربا ندارم ، بازاری هم نه ، بانکی ! ) برگرده بهم ؟ خب با این حساب شما X تومان جمع اوری کنید و طرح نتیجه نگیره برا شما بیشتر منفعت داره تا بگیره که ! حداقل روی پوله کار میکنید ... !
اگر این طرح شما درصد اطمینانش بالا هستش چرا از وام های اختراعات یا قرض الحسنه کم بهره و بانک هایی که 4% تا 12% بهره میگیرن یا بانک های خصوصی با 25% استفاده نمیکنید ؟حداقل به جای اون 50% میتونید سود پول رو بدید بانک ، تمام و کمال کار هم مال شماست !
موفق باشید !
سلام دوست عزیز ! شما جواب خودتون رو دادید یه جورایی ! اولا که متاسفانه اقدام کردم برای وام ! اما همه جا نیاز به سپرده دارن که فعلا دست و بالم خالیه و اینکه باید حد اقل سه ماه پول رو بخوابونم ! از بابت بهره و کارکرد پولتون این رو بگم که شما طرح رو کاملا مطالعه می کنید و به هر حال با نظر شخصی خودتون این سرمایه گذاری رو نجام میدین ! من در نظر داشتم که ۲۵٪ از هزینه اولیه کم کنم و ۷۵٪ باقیمانده رو با بهره ی بازاری به سرمایه گذار برگردونم ! به هر حال هر بیزینسی ریسکی داره و شما می تونین با در نظر گرفتن اینکه مبلغ پایینی سرمایه گذاری می کنید (نه ۱۰-۲۰ میلیون) و مطالعه ی طرح از هر نظر این ریسک رو بکنید که یا پولتون دو برابر میشه یا پولتون بر میگرده ! شما یه جورایی دارید تو این کار شریک میشین و هر کاری ریسک خودشو داره !
من خیلی واضح حرف میزنم و قصد جسارت ندارم البته ! اما واقعا اگه شما می تونین یه وام با این مبلغ در حال حاضر بگیرید اون رو با پرداخت چک و سفته خریداریم ! اینجوری به قول شما ۵۰٪ میره برای قسط وام !!
اطلاعات هم براتون پ خ می کنم الان
ممنون از توجهتون