برا سایت کم بازدید میخوای از میهن وب هاست بگیر من داشتم بدک نیست
اما سایت حرفه ایی داری هاست دی ال پیشتنهاد میشه ولی از 30 تومن در ماه شروع میشه :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
برا سایت کم بازدید میخوای از میهن وب هاست بگیر من داشتم بدک نیست
اما سایت حرفه ایی داری هاست دی ال پیشتنهاد میشه ولی از 30 تومن در ماه شروع میشه :دی
به نظر من اول از همه هاست دی ال هست بدش irwebpower هست که هم پشتیبانی و هم آپ تیم خوبی دارند ولی از همه نظر ایران هاست خوب هست فقط تنها بدی که داره این هست که هست هاش همگی بر روی ویندوز هستش
3 ساله مشتری هاست 97 هستم . آپتایم بالا داره و قطعی نداشته تا حالا . در کل من خیلی راضیم . قیمتاش هم عالیه : هاست 97 - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه آنلاین - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه آنلاین هاست 97 – ارائه دهنده خدمات میز
ولی دوستامون راست میگه ; ترین ; نداریم
منم موافقم
اقا من تا حالا 10 بار هزینه بالا دادم ولی کیفیت پایین گرفتم
آشیانه هاست :68:
طلاهاست_آی آر پاور وب
سلام دوست عزیز
سعی کنید در عقیده ـتون تجدید نظر کنید . چون خیلی چیز ها هستند که در قیمت و کیفیت تاثیر میگذارند .
@استارتر : به نظرم شما خودتون باید دیگر سرویس هارو تجربه کنید . اینی که بیاید از یک عده بپرسید کدوم بهتر هست و ... کار اشتباهی هست . چون هرکسی یه انتظار خاصی از سرویس داره .
موفق باشید .
عجب !!!
پس اگر اینجوریه ما هم قیمتامونو ببریم بالا بشیم بهترین .. مثلا هاست 1 گیگ رو بدیم 500 هزار تومان بشم بهترین هاستینگ ایران چون از همه گرونتره قیمتمون پس بهترین هستیم :d
خواهشا گسترده تر فکر کنید !! همه اینا به آگاهی و سطح علمی مشتری در این زمینه بستگی داره قیمت هیچی رو مشخص نمیکنه
یا علی
سلام . با هاستینگهای زیر کار کردم و واقعا عالی و بدون مشکل خاصی (حداقل واسه خودم ) بودن :
هاست دی ال
پارس وی پی اس
پردیس هاستینگ
دوستانم هم از میزبان سایت استفاده میکنند و راضی هستن ولی خودم استفاده نکردم.
فقط هاست دی ال واقعا یه چیزدیگس . پشتیبانی واقعی و بسیار عالی و سریع حتی در مواقعی که خودت هم انتظار پاسخ نداری . دانش و سطح سواد بسیار عالی و درک عالی از اونچه که مثلا من مشتری کم تجربه و بی سواد میگم . مثلا من نوعی آشنایی به سرور و هاست و .. ندارم یه سوال ناشیانه مطرح میکنم که شاید خودم هم نفهمم چی گفتم ولی می بینی هاست دی ال نه تنها اونو متوجه شده بلکه کاملا اونو حل کرده .چندین و چند بار کاری که اصلا وظیفشون نبوده رو واسم انجام دادن اونم کاملا سریع و رایگان.
- سابقه هک سایت را در Zone-H.org - Unrestricted information بررسی کنید تا امنیتش را بسنجید
- نام دامنه را در گوگل جستجو کنید تا اگر تاپیک شکایتی بود ببینید و اون تاپیک رو کامل بررسی کنید تا ببینید آیا واقعا مشکل از سرویس دهنده بود یا مشتری مشکل داشت
- در سایت http://www.webhostingstuff.com سابقه آپتایم را بررسی کنید
- لیست مشتریان را از طریق سایت http://bgp.he.net/ip در بیارید و با پیام خصوصی باهاشون در ارتباط باشید
- سن و سابقه سایت را در بیارید
- اگر شرکت هستند برای صحت این مورد نام شرکت را به فارسی در Iranian Official Journal جستجو کنید