:-o:-o:-oنقل قول:
ما انزلی هستیم.
یعنی یک همشهری دیگه به غیر سیاوش من تو wht داشتم خبر نداشتم :-*:-*:-*
خودایش خوشحال شدم ، من خیابون سپه ساکنم ، همون وسطش :65:
شما کجایی ؟:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
:-o:-o:-oنقل قول:
ما انزلی هستیم.
یعنی یک همشهری دیگه به غیر سیاوش من تو wht داشتم خبر نداشتم :-*:-*:-*
خودایش خوشحال شدم ، من خیابون سپه ساکنم ، همون وسطش :65:
شما کجایی ؟:53:
آره.منم همشهری مجید هستم.. میشناسیش که rap3da رو میگم:)) ما غازیانیم..نزدیکای میدان گاز.ما هم از زیارتتون خوشحالیم.. خوشبحالت.سپه تلفناهش کارش درسته این مال ماست که هر چی بدبختی و خرابی هست مال ماست. یک زنگ باید فردا به اندیشه بزنم ببینم مشکل چیه و از کجاست
مجید که رفیق وهمکلاسی قدیمیمه
مجید که جزو wht ها نمیشه ، خودتو عشقست :)
حتما بگومی خوام با حقگو صحبت کنم ، ما بققیشون اسکلا بجز حسین زاده یا حسین نژاد بود دقیق یادم نیست اینم خیلی بارشه
من هر دفعه زنگ می زنم می گم: موذنی هستم گوشی رو وصل کنید به آقای حق گو :o)
منشیه می گیه از کدوم اداره تماس گرفتین :))
کدوم منشی رو میگی؟ دختره؟ جدیدا یک دختره آورند آخر میخ:d میگم سرعت 512 دارید؟ میگه نه. میگم پس چیه تو سایت گزاشتید؟ میگه آره چیز جالیه!! :)) باشه ببینم چی میشه.حق گو معمولا نیست یکی دیگه شده همه کاره.فکر کنم مسئول جدیدشه. تاپیک هم شد تریپ همشهری بازار.. دوستان شرمنده:d
الان دارید بحث میکنید که ببینید پیشگامان رایگان میده یا نه ؟ درسته ؟
توی تاپیک مردم رعایت کنید. اگه تاپیک خودتون بود هزار تا گزارش ارسال کرده بودید تا الان !
چی بود ، چی شد ! >:)
راحت باشید بابا حال کنید
پارس انلاین هم این خدمات رو میده
برای اطلاع رسانی دوستان
به پاس قدردانی از انتخاب و همراهی شما کاربران محترم، شرکت پارس آنلاين در نظر دارد به منظور افزايش سطح خدمت رساني و جلب رضايت بيش از پيش شما، از ابتداي دي ماه سال 1388، سرويسهاي adsl2+ را بين ساعات 1 نيمه شب لغايت 6 بامداد، بدون محدوديت ترافيک حجمي و به صورت رايگان ارائه نمايد.