پاسخ : مدیریت جی پال - سپهر ممیز عادل
خیلی تابلو هست که حرکت جنبه تبلیغاتی داره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
آقای سپهر عادل عزیز .
فایل پیوستی رو براتون گذاشتم که بدونید هر کاری که تونستید نباید بکنید . آدمی نیستم که کسی رو اذیت کنم و دلم براتون سوخت چون خیلی کودکانه رفتار میکنید . . . .
این رو هم بدون پسر خوب , همیشه دست بالای دست بسیار است
=)) دمت گرم
من فکر میکنم میبینم دوستان درست میگن اصلا داد و بیداد میکنه خوب شما ایمیل میدید برای کمک به ما چرا مینویسید مدیر جای پال؟:-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaei1374
اتفاقا امروز داشت یکی درباره سیستم شما صحبت میکرد
میگفت اصلا سیستمتون امنیت نداره
حالا من نمیگم ولی شما بهتر نیست روی امنیت سیستم خودتون کار کنید
تا تخریب رقیا!
با سلام خدمت شما
تا به حال کسی سیستم ما رو هک نکرده و حتی گزارشی هم به ما ارسال نکرده
به همین دلیل است که اعلام می کنیم مشکل امنیتی نداریم!
ما بر روی سیسم خودمون هم کار می کنیم...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
جناب ممیر عادل اول از همه این که دخالت شما در این امر ممکنه مال باختگان رو از هدف دورتر کنه
تا قبل از این اقدام مدیریت این سیستم متهم بوده اما با این کار شما ممکنه داستان تا حدی تغییر کنه و ایشون بابت سیاست اطلاعاتی مشتریان و سوء استفاده از سیستم در دادگاه اعتراض کنه که این امر پیگیری مشکل مال باختگان رو سخت خواهد کرد
و شک نکنید اگر پای مدیریت این سیستم به دادگاه باز بشه ایشون هم جهت بازی دادن و به تاخیر انداختن پیگیری ها موضوع شما رو مطرح خواهند کرد که شک نکنید ماجرا کش دار خواهد شد و کار رو برای مال باختگان سخت تر
شما اگر خیلی مدعی حقوق دیگران بودید بهتر بود دست به این اقدام نمی زدید
در ضمن:
شمایی که مدعی برنامه نویسی تسویه حساب و ... هستید بهتره اول به فکر سایت خودتون باشید که تسویه حساب رو از سیستم شبا بین 3 الی 4روز و جدیدا یک روز کم کردید 3 روز انجام میدین!!!!!!!!!!!!!!
همه درگاه ها دارن از شبا استفاده می کنند اما نمیدونم چطوره که همه حتی وقتی 9شب درخواست میدی 7صبح در حساب هست اما درخواست واریز وجه شما 3روز بعد به زور در مانده حساب بانکی ما میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علاوه بر این مورد هم که برنامه نویسی سایت شما و کاربر پسندی به هیچ وجه جالب نیست شما حتی توی سیستم خودتون بخش تیکت ندارید!!!!!!!!! هنگام درخواست واریز وجه آدم متوجه نمیشه درخواست وجه ثبت شده یا نشده!!!!!!!!!!
شما اول خودت رو کامل کن بعد دنبال اشکالات دیگران باش
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
حرف شما درسته ، هک کردن جرمه
ولی حالا مدیریت سایت شتاب در حال واریز کزدن است و ما هم بخیل نیستیم و ازشون تشکر می کنیم
در رابطه با شبا و شتاب هم ، قانون کاری ما به این شکل و به این صورت است که پس از 1 روز کاری شتاب و پس از 2 روز کاری شبا رو واریز می کنیم
برنامه نویسی که موردی ندارد ، اما از نظر ظاهری ، کمی تغییر خواهیم کرد
سیستم تیکتینگ هم ، هنوز ایمن و تکمیل نشده ، به همین دلیل در دسترس عموم قرار نگرفته
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سپهر خان ، بخش ثبت نام سایتتون ، اصلاً کپچا نداره .
به نظرتون خوبه به جای اینکه بهتون بگم یه کپچا بذارید ، یه اسپمر بنویسم هر یک ساعت 500 تا یوزر ثبت کنم ؟؟؟!
یه وی پی اس کوچولو تا صبح کار کنه ، سیستمون میشه چند تا کاربر؟ :-*
بهتره به فکر سازدگی باشید نه تخریب .
اگر سیستم ایشون مشکل داشته بهتر بود با روشهای معقول کمکشون کنید نه اینکه نفوذ کنید و تخریب و ...
همچنین ادعایی که میکنید در جهت حفظ منافع کاربر ، میشه گفت تا حدی صادق هست چون این سایت با شما رقیب است !
یه ضرب المثل هم هست که میگه
گربه برای رضای خدا موش نمیگیره .
شب به خیر
با سلام خدمت شما
در رابطه با ثبت نام ، فعلا نیاز نبوده کپچا قرار داده شود
حالا اگر اسپمر بیاد و یزر بسازه ، باز هم خوب همه چیز مشخصه
ما هر روز داریم روی سیستممون مانور میریم ، اگر نیاز باشه ، چیزی اضافه می کنیم ، اگر نیاز باشه ، کم می کنیم
در مرحله قبلی ، بنده در این زمینه با آقای ملت صحبت کرده بودم...
حالا برداشت شما به این صورت بود ، بنده هم نمیتونم چیزی بگم
شاد باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
آقای سپهر عادل عزیز .
فایل پیوستی رو براتون گذاشتم که بدونید هر کاری که تونستید نباید بکنید . آدمی نیستم که کسی رو اذیت کنم و دلم براتون سوخت چون خیلی کودکانه رفتار میکنید . . . .
این رو هم بدون پسر خوب , همیشه دست بالای دست بسیار است
با سلام خدت مشا و با تشکر از انتشار بخشی از بک آپ سایت ما
در این رابطه ، لازمه اعلام کنم ، مشکل از سمت ما نبوده
بزرگترین مشکل ، انتخاب شرکت سرویس دهنده نا معتبر و مدیر سرورغیر قابل اعتماد هست
سورسی که شما قرار دادید ، مربوط به سرور قبلی ما ، یعنی همان سروری که مدیر سرور آن برای ما دردسر های متعدد پیش آورد می باشد
پس من شما رو به چشم یک هکر نمی بینم ، شما فقط مصرف کننده اید!
به تمامی دوستان نصیحت می کنم ، از هر جایی سرور و سرور مجازی و هاست تهیه نکنید...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadm2
من فکر میکنم میبینم دوستان درست میگن اصلا داد و بیداد میکنه خوب شما ایمیل میدید برای کمک به ما چرا مینویسید مدیر جای پال؟:-|
دوست عزیز
چون شما فکر می کنید تبلیغات بوده ، بنده از شما و کسانی که اینطور فکر می کنند معذرت می خوام
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
دوست عزیز
چون شما فکر می کنید تبلیغات بوده <<<<<
موفق باشید
من فکر نمیکنم تبلیغات بوده و 100% تبلیغات بوده مثل این میمونه زرین پال بره پارس پال رو هک کنه بگه امنیت نداره با تشکر مدیریت زرین پال مگه میشه!!!!!
من این دوتا سایت رو مثال زدم چون حرفه ای عمل میکنند کار شما یکم غیر اخلاقی بود
و یا میهن وب هاست بره پردیس هاستینگ رو هک کنه و یا بر عکس
من که باره اولمه هچین چیزی دیدم شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==========
چرا شما سعی میکنید کار خودتون رو درست جلوه بدید؟
ما از شما ممنونیم ایمیل رو ارسال کردید ولی وقتی مینویسید
مدیریت جای پال یعنی تبلیغات اولین بار هم یک ایمیل ارسال کرده بودید
سلام این سایت امنیت نداره و... با تشکر مدیریت جای پال و اسم بعضی از افراد هم نوشته بودید
من چند تا از دوستانم بعد از این ایمیل شتاب رو بیخیال شدن و اومدن جای پال پس تبلیغات بوده :)
امید وارم ناراحت نشده باشید :-*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjadm2
من فکر نمیکنم تبلیغات بوده و 100% تبلیغات بوده مثل این میمونه زرین پال بره پارس پال رو هک کنه بگه امنیت نداره با تشکر مدیریت زرین پال مگه میشه!!!!!
من این دوتا سایت رو مثال زدم چون حرفه ای عمل میکنند کار شما یکم غیر اخلاقی بود
و یا میهن وب هاست بره پردیس هاستینگ رو هک کنه و یا بر عکس
من که باره اولمه هچین چیزی دیدم شما چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==========
چرا شما سعی میکنید کار خودتون رو درست جلوه بدید؟
ما از شما ممنونیم ایمیل رو ارسال کردید ولی وقتی مینویسید
مدیریت جای پال یعنی تبلیغات اولین بار هم یک ایمیل ارسال کرده بودید
سلام این سایت امنیت نداره و... با تشکر مدیریت جای پال و اسم بعضی از افراد هم نوشته بودید
من چند تا از دوستانم بعد از این ایمیل شتاب رو بیخیال شدن و اومدن جای پال پس تبلیغات بوده :)
امید وارم ناراحت نشده باشید :-*
پس بنده از شما عذرخواهی می کنم