پاسخ : نماد اعتماد الکترونیکی رو چگونه دور بزنیم ؟
خب آدرس سوری بزنید که متوجه نمیشن شما میتونید یه خط تلفن ثببت نام کنی 50 تومن میشه 48 ساعته هم برات وصل میکنن اونو بزنی توی سایتت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrPC
بچه ها میدونید که اگه مشتری روی آیکون نماد توی سایت فروشنده کلیک کنه آدرس و تلفن ثابت نشون داده میشه و خیلی از ما ها در خونه مشغول فعالیت هستیم
بچه ها راهی سراغ دارید این مشکل رو با نماد حل کنیم ؟ یا آدرس سوری قرار بدیم ؟
درست نیست مشتری آدرس خونه طرف رو داشته باشه
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم
ولی هر چی بهشون گفتم مگه حالیشون شد
آخرم شماره تلفن خونه رو زدن، الان در هفته تقریبا سه چهارتا تماس با خونه هست
خیلی رو اعصابم راه می ره.
خیلی کاره زشتی هست که مشتری به خونه زنگ بزنه
نمیشه اجاره نامه سوری داد ؟ بعدا چک می کنند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrPC
ما شرکت نیستیم و در خونه فعال هستیم اما شما فرض کن فقط هفته ای 1 نفر بخواد به خونه تماس بگیره یا بخواد بیاد آدرس رو پیدا کنه ! خوب این درست نیست آدم کارش با خانواده یکی بشه
شما میرید از مغازه دار جنسی می خرید، آیا آدرس منزل فروشنده هم دارید ؟
ما بابت دادن آدرس صحیح به نماد مشکل نداریم، مشکل ما قرار گرفتن آدرس در دید عموم است
دوست عزیز
شما چی روبا چی مقایسه می کنی؟ فروش هاست در خونه رو هم ردیف یک مغازه که نیاز به کسب جواز و استشهاد محلی بابت عدم سوء سابقه و وجود یک مکان و آدرس و شماره ثابت برای فروش جنس می دونی؟
مشتری حق داره بدونه که اگر حقش ادا نشده باید چه کنه و سراغ کی بره. هیچ کسی با صرف دونستن خونه من با وجود کیفیت بالا و عدم وجود مشکل پا نمیشه بیاد خونه!
شما چرا با من دعوا داری ؟
من میگم مشتری لزومی نداره آدرس طرف رو داشته باشه، اگه ما بد بودیم و مشکل داشتیم پلیس فتا کشور موجود است
یه اسپم بدم
راستی از کجا این نماد اعتماد الکترونیکی رو بگیریم برای بازی انلاین هم میدن
مشکلی نیست اعتماد تو اینترنت حرف اول رو میزنه مشتری تا وقتی نشناسه که مشتری نمیشه اینترنت بیکران حقشو خوردن باید پیکری کنه به نظرم این خوبه
از کجا میتونم اطلاعات بیشتری بگیرم ( گوگل ما رو لفتیر کردن نمیشه جستجو کرد تبریز- هماراسیستم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdrive
دوست عزیز
شما چی روبا چی مقایسه می کنی؟ فروش هاست در خونه رو هم ردیف یک مغازه که نیاز به کسب جواز و استشهاد محلی بابت عدم سوء سابقه و وجود یک مکان و آدرس و شماره ثابت برای فروش جنس می دونی؟
مشتری حق داره بدونه که اگر حقش ادا نشده باید چه کنه و سراغ کی بره. هیچ کسی با صرف دونستن خونه من با وجود کیفیت بالا و عدم وجود مشکل پا نمیشه بیاد خونه!
بنده با قرار دادن آدرس مشکلی ندارم ولی تلفن منزل چرا
شما خودتون رو بذارید جای شخصی که در منزل کار می کنه (علاوه بر تلفن اقوام و آشنایان، تلفن مشتری ها هم هست)
خوب همیشه که تلفن رو یک نفر پاسخ نمی ده، مشکل این هست که شماره تلفن ثابت یا همون منزل فقط دست خوده نماد باشه ولی شماره موبایل (که شماره شخصی اون فرد هست) رو در سایت جهت عموم قرار بده.
هرچند اینجا هرچی بحث بشه گوش شنوایی نیست که بخواد عمل بشه یا حداقل بیان بگن علت اینکه شماره ثابت رو می ذارن چی هست :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrPC
شما چرا با من دعوا داری ؟
من میگم مشتری لزومی نداره آدرس طرف رو داشته باشه، اگه ما بد بودیم و مشکل داشتیم پلیس فتا کشور موجود است
عزیز من بنده دعوا چرا داشته باشم.:d
والا فقط نظرم رو گفتم اگه بد گفتم ببخشید مرا!
در ضمن اصلا بنده اهانتی نکردم که شما بدید یا مشکل دارید خطاب به اون مشکل دارها بود نه شما عزیز.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
بنده با قرار دادن آدرس مشکلی ندارم ولی تلفن منزل چرا
شما خودتون رو بذارید جای شخصی که در منزل کار می کنه (علاوه بر تلفن اقوام و آشنایان، تلفن مشتری ها هم هست)
خوب همیشه که تلفن رو یک نفر پاسخ نمی ده، مشکل این هست که شماره تلفن ثابت یا همون منزل فقط دست خوده نماد باشه ولی شماره موبایل (که شماره شخصی اون فرد هست) رو در سایت جهت عموم قرار بده.
هرچند اینجا هرچی بحث بشه گوش شنوایی نیست که بخواد عمل بشه یا حداقل بیان بگن علت اینکه شماره ثابت رو می ذارن چی هست :|
خوب دلار به این گرونی و هزینه سرور ها و سایر هزینه های سنگین رو که تحمل می کنید. یک خط تلفن ثابت ناقابل هم بکشید دیگه راحت بشین. مستقلا برای شما و کار شما هروقت هم نخواستید جواب کسی رو بدید از پریز بکشید تلفن رو!!!!!
حالا انقدر بگید آدرس سوری ، اجاره نامه سوری ، تلفن سوری ، دور زدن نماد و غیره که تو این اوضاع ... اینترنت قوانین این نماد هم تغییر بکنه اونوقت همه مجبور بشیم تعطیل کنیم کار و کاسبی رو ،
خب عزیز من شما که تو خونه کار میکنی نماد میخوای چیکار ؟! اگه فروشگاهی که حتما محل فیزیکی برای کسب و کار داری ، اگه نماد برات مهمه و نیازت ضروری هست خب یک خط ثابت بخر دایورت کن روی موبایلت ، اینم بدون که آدرس غیر واقعی بدی نمادت تایید نمیشه چون معرفی نامه سوء پیشینه و قرارداد و تعهد نامه رو برات پست میکنم اینجوری باید ...
در کل نماد فقط برای گرفتن درگاه بانکی ضروری شده وگرنه هیچ اجباری درش نیست
یک نکته رو هم در نظر بگیریم ، این حق مشتری شماست که حقیقت رو بدونه ، اینکه شما در منزل کار میکنی و یا شرکت داری ، اینکه آدرس شرکت و یا منزل شما کجاست ، این دیگه به دانش و تجربه شما بستگی داره که چه مشتری هایی بگیری که نصف شب بلند نشه بیاد در خونه شما !