پاسخ : چهار سوال درباره خرید از ovh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
بعد اگه فروفشنال بگیریم هزینه بالاتری نسبت به بقیه سرورها داره؟!!
روی تمامی پلان های ovh.com / ovh.co.uk میتونید پروفشنال یوز بگیرید که ماهیانه با مالیات 17.94 یورو هستش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cmorgh93
هر پک رو به یه سرور میدن ؟ یا میشه دو تا پک رو وا3 یه سرور هم گرفت ؟
پکیج آی پی که خرید می کنید قابل استفاده بر روی یک سرور اختصاصی هست و میتونید چندین پک آی پی خرید کنید . ( من روی سرور قبلی که پورت 1گیگابیت داشت 4 پکیج 16تایی خریدم مشکلی نداشت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
پکیج آی پی که خرید می کنید قابل استفاده بر روی یک سرور اختصاصی هست و میتونید چندین پک آی پی خرید کنید . ( من روی سرور قبلی که پورت 1گیگابیت داشت 4 پکیج 16تایی خریدم مشکلی نداشت)
درود بر تو و ممنون از این همه اطلاعات مفید.
من جواب همه سوالاتم رو گرفتم فقط دو سوال دیگه:
1.من از سایت فرانسوی بخرم یا اون که انگلیسی هست؟ سایت های ovh.ie و ovh.co.uk انگلیسی هستند ولی برای ثبت نام فقط سه کشور Canada و United States و Ireland وجود دارن.
2.با وجود توضیحاتی که بالاتر داده بودید این Fail Over IP تفاوتی با IP های دیگه نداره؟ من فقط سفارش مثلا 64 تا IP مورد نظر بدم که 2تاش هم کم میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ethan
درود بر تو و ممنون از این همه اطلاعات مفید.
من جواب همه سوالاتم رو گرفتم فقط دو سوال دیگه:
1.من از سایت فرانسوی بخرم یا اون که انگلیسی هست؟ سایت های ovh.ie و ovh.co.uk انگلیسی هستند ولی برای ثبت نام فقط سه کشور Canada و United States و Ireland وجود دارن.
2.با وجود توضیحاتی که بالاتر داده بودید این Fail Over IP تفاوتی با IP های دیگه نداره؟ من فقط سفارش مثلا 64 تا IP مورد نظر بدم که 2تاش هم کم میشه؟
1. شما با هویت ایرانی یا کشور های دیگه فقط میتونید از ovh.com خرید کنید.
2. هیچ فرقی نداره.
متوجه شدم.
یک مشکلی هم بود که من سرور 109 یوروی رو انتخاب می کردم اما آخرش میشد 329 یورو که باید در آخر ماه رو یک ماه میزدم.
سفارش اون بلوک ip بعد از خرید سرور هست؟ و اینکه چطوری بگم سرور مثلا شمال یا شرق فرانسه باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
سلام ؛
چند وقتی هست اگر سیتیزن ایران باشید بهتون سرور نمیدن..
حرف ایشون تایید میشه
کد:
I have received your request and thank you for the trust you place in us.
We don' purchase our offers for Iran customers.
Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).
Cordially, Rachid.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sainaweb
اینو گزاشتی خب طرف اسمشم بزار ببینم کی اینو تایید کره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ma3oud91
ببخشید میشه توضیح بدین اگه پروفشنال بگیریم نباید از ماه بعد پول آی پی بدیم؟فرقش چیه؟
شما با حالت پروفشنال میتونید هر تعداد آی پی که بخواید بگیرید مثلا 512 تا + 15 یورو پروفشنال
شما یک بار هزینه آی پی میدید برای تمدید باید هزینه پروفشنال رو فقط بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ethan
حرف ایشون تایید میشه
کد:
I have received your request and thank you for the trust you place in us.
We don' purchase our offers for Iran customers.
Our legal department refuse systematically because we have a lot of problems with them (hackers, don't paid...).
Cordially, Rachid.
(hackers, don't paid...). واقعا واقعا متاسفیم ! خیلی زشته ! که ببین چقدر خراب کاری کردن بعضی ها
متاسفانه حتی با اصرار هم فایده نداشت.
کد:
Hi,
I have already tried to negociate with them but clearly, we had too much problems with iranians customers and a decision has been taken to refuse all iranians orders.
I'm sorry...
Cordially, Rachid.
میگم کسانی که با این شرکت کار کردند، آیا این شرکت نیاز به تایید هویت داره؟ یا مثلا مثل XLHOST راحت میتونی سرویس بگیری؟