پاسخ : ماژوال ثبت دامنه tk برای whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bamba
ممنون
فقط یه مشکلی دارم
تو whmcs در قسمت Domain Pricing بعد از معرفی پسوند .TK در Domains/TLDS گزینه ای با عنوان Open Pricing فعال میشه که باید برای ثبت و تمدید دامنه قیمتی تعیین کنیم، که اگر تعرفه رو صفر قرار بدیم کلا ثبت این دامنه غیر فعال میشه چطور میتونیم ثبت این دامین رو رایگان برای کاربران ارائه کنیم در حالی که باید حتما برای ثبت دامنه تعرفه ای غیر از صفر تعیین کنیم؟
دقیقا همین مشکل رو دارم
یکی جواب بده
ممنون
منم مشکل فعال سازی در whmcs دارم
یه مشکلی دارم
تو whmcs در قسمت Domain Pricing بعد از معرفی پسوند .TK در Domains/TLDS گزینه ای با عنوان Open Pricing فعال میشه که باید برای ثبت و تمدید دامنه قیمتی تعیین کنیم، که اگر تعرفه رو صفر قرار بدیم کلا ثبت این دامنه غیر فعال میشه چطور میتونیم ثبت این دامین رو رایگان برای کاربران ارائه کنیم در حالی که باید حتما برای ثبت دامنه تعرفه ای غیر از صفر تعیین کنیم؟
می تونید تعرفه رو بذارید 10 ریال ، به نظرم ...
باز اگر کسی راه حلی داره بگه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh3nia
درود
اینم از ماژوال ثبت دامنه tk برای کسایی که نیاز داشتن.
نحوه فعال سازی ماژوال:
اول در
اینجا عضو بشید
بعد از دانلود ماژوال تنها کافیه که پوشه tkshare رو در modules/registrars آپلود کنید و بعد در قسمت تنظیمات مدیریت whmcs به قسمت Domain Registrars در قسمت Setting برید و از منوی کشویی، Tkshare رو انتخاب کنید و بعد نام کاربری و رمز عبورتون در سایت tk که مربوط به بخش Domainshare هست رو وارد کنید.
*با این ماژوال دیگه کاربر فقط در سایت شما عضو میشه و تنظیمات دی ان اس رو در سایت شما انجام میده و دیگه نیازی به ثبت نام مجدد در tk نداره
*بعد از ثبت دامنه و تایید شدنش توسط شما همون ایمیل فعال سازی همیشگی دامنه tk برای ایمیل کاربر ارسال میشه و کاربر باید همون کد فعال سازی دامنه رو در فیلدی که در لینک فعال سازی هست رو وارد کنه
*کاربرفقط برای یکسال میتونه دامنه ثبت کنه و بعد از اون باید به شما مجددا درخواست تمدید بده که این کار به راحتی انجام میشه و مثل سایت های دیگه( co.cc ) باج گرفته نمیشه!
نویسنده:
Ahmad Mukoshy
دانلود
این ماژوال رو خودم قبلا
تست کردم
در این قسمت ، امکان ثبت نام موجود نیست
Dot TK !!
فقط از این مکان امکان عضویت وجود دارد، تفاوتی ندارد ؟
Dot TK - Free Domains for All
به پاسخ سوالم شخصا رسیدم .
سلام
من تست کردم اما ثبت نمیکنه و ارور میده :
يک خطا به وجود آمده است!
Not authorized, contact support.
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟ خیلی احتیاج دارم یا حداقل یه روش و افزونه دیگه برای ثبت بگید ممنون میشم