پاسخ : نیاز به یک طراح سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pedramsistani
به نظر من وردپرس بهتره
از نظر راحتی کار صد در صد بهتره اما جواب دهی movabletype واقعا بیشتره من روی تجربه اینو میگم حالا شاید به خاطر صفحات static که 3 امتیاز مثبت داره برای seo یا موارد کاری من بوده چون اصول seo رو توی برنامه نویسی رعایت میکردم از قبیل valid بودن سایت و مواردی مثل keyword ها tag ها و غیره که خیلی مفصل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiDd#N
سایت با موبل تایپ براتون طراحی میکنیم کمتر کسایی کار موبل میکنن ولی بنده انجام میدم فقط قیمتش بالاست ..از سایت هایی که با موبل کار میکنن میشه سایت های معروفی مثل mihandownload و p30download رو نام برد
سلام
بنده یه سفارش دارم اگر ممکنه شماره تماس با ای دی تون و برام پ.خ کنید.
وردپرس
گروه طراحی و توسعه سیبا وب
سفارش و مشاوره : 09130303085
با هر كدوم از سيستم ها خواستي براون طراحي مي كنيم
آي دي : sazwebcom
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam1366
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یک سایت فیلم و موسیقی بزنم حالا بین اینا موندم که با کدوم بزنم phpnuke - joomla - wordpress و میخوام بدونم که تو کدوم یکی از اینا قدرت مانور برای طراحی قالب سایت بیشترهست دوستان راهنمایی کننن لطفا و نمنونه کاری اگه دارن در زمینه فیلم و موزیک واسه من بفرستن و قیمت طراحی قالب رو بهم بگن منتظر نظرات دوستان عزیز هستم
با سلام
بنده هم با جوملاکار کردم هم با ورد پرس
کنترلی که بر روی سایت دارید در جوملا بسیار بسیار بسیار بیشتر از ورد پرس هست.
جوملا را یک شهر بزرگ فرض کنید و ورد پرس را یک روستا!!!!! اصل ورد پرس به درد وبلاگ نویسی میخوره و اصلا برای این کار طراحی شده.
اما برای کار با جوملا سختی زیادتری خواهید کشید. (برای پیدا کردن قالب و استفاده از قالب )
اما به نظر من اگر جستجو کنید وردپرس را ترجیح بدید:65: :65: