باشه .. همونايي كه شما ميگي درسته ، قالب فارسي كن ( ترجمه هم كه بلدي ) - البته ما كه نفهميديم بلدي يا نه - بعد بفروش و بقيه ي قضايا ... ما هم رفع زحمت مي كنيم. با اجازه
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه .. همونايي كه شما ميگي درسته ، قالب فارسي كن ( ترجمه هم كه بلدي ) - البته ما كه نفهميديم بلدي يا نه - بعد بفروش و بقيه ي قضايا ... ما هم رفع زحمت مي كنيم. با اجازه
سلام . من مدیر پی سی ول احسان هستم !
قبل از اینکه بیام اینجا و از پی سی ول طرفداری کنم میخوام از پرشین اسکریپت طرفداری کنم !
اول از همه چه فارسی کرده باشه و چه نکرده باشه گروه پرشین اسکریپت برای شما نذاشته واسه فروش شما ها که مدعی هستید برید فارسی کنید ببینم چقدر میتونید این محصولات برای کسایی گذاشته میشه که توانایی انجام کاری مبنی بر مبتنی بر وب را نداشته باشن . پس اگر در خودتون میبینید برید انجام بدید رایگان بذارید واسه دانلود و گروه پرشین اسکریپت هم خودش کار خودشو میکنه و عجرتش رو میگیره !
و از محمد عزیز مدیر پرشین اسکریپت هم تشکر میکنم و از زحماتشون برای جامعه مجازی اینترنت قدر دانی میکنم که به نظر من یکی از ارکان و پایه های نشر وب پارسی هست که روز به روز باعث به وجود آمدن سایت های فارسی میشن !
و اما پی سی ول !؟
آیا ما *** هستیم ؟ پس چرا شما ها فایل های ما را دانلود میکنید ما با اسکریپت فارسی رشد نداشتیم که بخوایم شهرت را از آن خودمون بکنیم ! تا حالا فکر کردید چرا محصولات محسن داوری . حامد . دی مارکت { پور سلطان } و ... را برای دانلود قرار ندادیم !؟
برای اینکه پروژه های این دوستان و دیگر دوستان مختص خودشون هست و خودشون زحمتشون رو کشیدن !
اگر ما *** هستیم چرا از نال های خارجی استفاده میکنید !
ما تنها پروژه هایی را در اختیار مردم میذاریم که یا خارجی بودن فارسی شدن و به اسم خودشون میفروشن با قیمتی بالاتر از سازنده مانند به ایران . مانند سبد خرید و ... ! یا اینکه یک پروژه کوچک و بدرد نخور هست مثل برخی از سیستم های مدیریت ! یا پروژه هایی که برای دیگران هست اما دیگران دارن میفروشن و از اون سوء استفاده میکنند !
نمیدونم چرا سایتی ایرانی خودشو میکشه بالا همه دوست دارن اونو بزنن زمین !
آیا این انصاف هست ؟ تمام اسکریپت های سایت های پرشین اسکریپت و پی سی ول روزانه دانلود و نصب مبشه و تغییر پیدا میکنن به عنوان پروژه جدید آیا این ***ی نیست ! اگر حتی صاحب اثر ویرایش کننده هم باشه با یک نظر از سایت برداشته میشه ! اگر خیلی ناراضی باشه ! کسی که اعتراض نمیکنه یعنی خودش فهمیده چه کاری انجام داده !
جناب آقایان که نوشتید پی سی ول *** پی سی ول هک میکنه !
درسته من خودم به شخصه چند سایت را Deface کردم نمونه بارز سایت peoples.ir میدونید چرا ؟ چون داشت social engine hands shakes را میفروخت و میگفت من فارسی کردم در صورتی که اینطور نیست یا اگر تغییراتی در ظاهر سایت شما ایجاد شد تنها به دلیل اینکه مفهومی داشته باشه که سایت شما از لحاظ برنامه نویسی و سرور دچار مشکل است تا چاره ای اندیشه کنید !
من دیگر بحث را ادامه نمیدهم اما خواهشاً کمی درنگ و تامل کنید و در اندیشه فرو روید !
گروه پی سی ول دارای اشخاصیست تحصیل کرده و متخصص در زمینه وب !
اگر هم کسی گلایه ای داره و ناراحته و کار خاصی داره با من میتونه از طریق یاهو با من تماس داشته باشه تا با هم مذاکره کنیم : ze8ooon
نادانترین آدم ها کسایی هستند که خود را عاقل میدونن اینو یادتون باشه
و اینم بدونید ما امده ايم که با زندگي کردن قيمتي پيدا کنيم. نه اينکه..... به هر قيمتي زندگي کنيم
موفق و پایدار باشید
در پناه حق
بهتره آهسته برید جلو .
من نمیخوام خیلی مسائل رو بگم ولی بهتر میدونم بگم . هدف شما از هک کردن سایت دوست من چی بوده که فقط نشون بدید بهش که سکیوریتی اش ضعیف هستش
نمیدونم چرا سایتی ایرانی خودشو میکشه بالا همه دوست دارن اونو بزنن زمین ؟
برای اینکه شما دوست دارید از هک کردن سایت ها دیگران مشهور بشید .بارها تو سایتتون دیدم که دیگران را تهدید به هک کردن کردید نمونه اش نگین شاپ ( واقعا وقتی میخوندم خندم میگرفت مدیر یک سایت داره با یک فروشگاه ساز کلکل میکنه درباره هک کردن سایت )
برادرم من این سایتی که شما هک کردید 6 ماهه دیگه ابدیت نمیشد و.... در ضمن سرور هم مال بابای من نیستش یه هاستی بوده از takweb.ir گرفته بودم اگر هم میخواستید چیزی رو نشون بدید بهتر بودش به ایشون ثابت کنید .
ولی واقعا این کارتون رو معنی اش رو نمیدونم .
درباره اسکریپ ها هم بهتره از کسانی که دانلود میکنن از سایت شما بپرسید من شخصا علاقه ای به اسکریپ نال شده ندارم چون دهها باگ داره و هیچ موقع این کار رو انجام نمیدم
http://img4.tinypic.info/viewer.php?...spwu5otba9.jpg
.
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
http://img4.tinypic.info/files/bou7m...tba9_thumb.jpg
اکبر عزیز ! سلام !
من میدونم میخواید چی بگید ! میخواید بگید برای شهرت و کسب درآمد خودمون و تغییرات احتمالی و به عنوان پروژه خودمون معرفی کردن هست ! کاملاً در اشتباهیت ! خیلی از دوستان با اطلاع نال بودن اسکریپت از ما میخرن ! چون کسی که وجه مالی بالایی نداره دوست داره سایتی خوب داشته باشه تا کسب درآمد کنه ! به عنوان مثال حامد عزیز میدونن تموم محصولاتشون توسط من نال شده و ریپ شده اما میدونه نمیفروشم محصولاتشو و برای مشتریای من به جاش کوپن تخفیف صادر میکنه . این وسط به من جز خیر چیزی نمیرسه و با حامد عزیز رابطه خوبی داریم و با هم همکاری هم میکنیم !
ما تک وب را هک کردیم ! اونم خود سایت تک وب نه ... چونکه ایشون تبلیغ داده بودن در سایت ما و بعد ما رو پیچوندن سپس میلاد تمام یوزر ها را هک کرد که از سایت اخراج شد بعد از این قضیه !
خیلی از دوستان میگن علاقه ای به نال ندارم ولی همه این دوستانی که میگن حداقلش 50 درصد این دوستان استفاده میکنن !
من رو تک وب اسکریپتی ندیده بودم که نال نشده باشه همه نال بود !
و در کل پست بالایی تنها روی صحبتم با شما نبود . به خودتون نگیرید من پوزش میخوام اگه واقعاً به کسی برخورده !
روزانه خیلیا پشت سر من صحبت میکنن و خیلیا هم پشت سر محمد ! اما ...
من خواستم سایت را شخصی کنم ! و خیلیا معتر شدن پس این ثابت میکنه نباید تنها با عامه ی جامعه ی معترض نگاه کرد چون درصد بیشتر توافق دارند !
موفق باشید !
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
راستی عکسی که گذاشتید ! منم میتونم همچین عکسی درست کنم ! ;)
به قول محمد قبل از اینکه کاری رو انجام بدید فکر کنید بعد انجام بدید نه اینکه توش بمونید !
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
راستی به نظر شما مطلب شما در وبلاگتون نوعی کلاه برداری نیست ؟
کسب درامد از اینرتنت ماهی 500 دلار :
حالا می پرسید چطوری و چگونه .
برای شروع شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری ندارید و تنها سرمایه شما هزینه روزانه 2 دقیقه وقت در اینترنت هست که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه و شما در هر 30 ثانیه 1 دلار دریافت می کنید
خوب چطوری و چگونه
برای شروع در سایت زیر ثبت نام کنید ( ثبت نام در عرض 30 ثانیه )
Grand PTC : Welcome To Grand PTC!
به قسمت register وارد میشید و شناسه و ایمیل و اینجور چیز ها رو وارد میکنید سپس login رو میزنید و وارد سایت میشید . ثبت نام شما تکمیل شد
اینطور که من دقت کردم با ref id شماست شما اگه دلسوز بودید که ........
موفق باشید
خیلی ببخشید شما اگه مشکلی با تک وب دارید میادید همه سایت های رو سرور رو هک میکنید که چی رو ثابت کنید
در ضمن من دنبال شهرت نیستم . شهرت چی . دوستان منو میشناسن . من فقط برای سرگرمی میام تو سایت که وقتم رو پر کنم تو خیلی از فروم های دیگه هم عضو هستم و روازنه چند ساعت وقتم رو میزارم و به فروم ها سر میزنم .
من از کار شما ناراحت هستم . خیلی بطور اتفاقی چند روز پیش سایت رو دیدم هک شده چون از نیک ایمیل اومده بود که دامین داره اکسپایر میشه یه دفعه سایت رو دیدم . دیدم شما هک کردید . به دوستم نگ زدم گفت من 6 ماهه اصلا ابدیت نمیکنم و دیگه با سایت کاری ندارم
با تک وب هم اصلا کاری ندارم چون اصلا به من ربطی نداره . حالا اون پول داده یا نداده اصلا به من مرتبط نیست منم دل خوشی از ایشون ندارم دلیل نمیشه برم سایت هاش رو هک کنم . متاسفانه این پول چه کارهایی که نمیکنه .
درباره وبلاگ دربارش تو فروم بحث کردیم میتونید تو قسمت متفرقه تاپیک رو ببنید . کلاه بردای هست یا نیست فکر نمیکنم به موضوع ربطی داشته باشه . من توضیح دادم سایت انگلیسی نوشته تو امریکا هم هستش . مال بابای منم نیستش هر کی دوست داره بره ثبت نام کنه پول میده یا نمیده به من مرتبط نیست . نوشتم هر کسی از طریق این لینک ثبت نام کنه چون من معرف بودم چند دلاری هم بهم میده
لینک رو ببنید . تازه عضو شدید و اطلاعی ندارید درباره این مسله همه دوستان نظر دادند و بحث کردیم
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8...86%D8%AA-5949/
حالا مشکلتون با من هستش یا تک وب یا این سایت امریکایی یا کلاه برداری
گفتم من هک نکردم میلاد هک کرد که بعدش از سایت اخراج شد ما یه اشتباهی کردیم که بهش access دادیم به whm و ایشون هم زد همرو هک کرد ما فقط با خودش کار داشتیم !
ما برای پول هک نکردیم ! برای مزخرفاتی بود که پشت سر ما گفته بود . بطوریکه هیچ هاستینگی حاضر نبود برای مشتریای طراحی سایتم به من هاست بدن . چندی از دوستان من هم در دسترس نبودن برای هاست ! من خودم فوق لیسانس کامپبوتر گرایش نرم افزار طراحی و برنامه نویسی مبتنی بر وب هستم ! البته دانشجوی فوق لیسانس هستم !
و شغل و کار من هم طراحی و برنامه نویسی هست !
من از این بابت شرمنده ام اگر سایت شما هک شد . باعثش من بودم چون من access دادم اما بانیش من نبودم میلاد بود که اخراج شد !
من واقعاً شرمنده ام !
آقاي به اصطلاح Eh3an ... دلم نيومد اينو نگم ، شما كه مدعي هستي چرا پس قالب هاي فروشي پرشين اسكريپت رو گذاشتي براي دانلود ؟ نكنه چون ديدي فراگير شده ؟ ... دست بردار ، بعد از اين همه مدت زرتي ، اونم همين امروز اومدي عضو فروم شدي كه چي بگي ؟ مطمئني شما خودتي ؟ الله اعلم :65:
آقای احسان شما کارتون خوبه ولی بعضی از اسکریپتا واقعاً واسه تخریب ـه !!!
نمونه: اسکریپت صفحه تقلبی و هک کننده اکانت یاهو و جیمیل | P30vel.ir | Nulled Scripts | Clone Scripts | Webmaster Tools | Graphic
اینم از سرچ گوگل به دست اومد: http://www.noyes.ir
بس کنید آقایون
به نظر من هم کار 1eng.ir اشتباه بوده اگر که این قالب رو واقعا پرشین اسکریپت طراحی کرده و برای فروش گذاشته و اگه که پرشین اسکریپت فقط این قالب رو ترجمه کرده باز هم حق فروش اون رو داشته مگر این که این رو از جای دیگه ای بر داشته و واسه فروش گذاشته باشه به هر حال اصلا خوب نیست این طرز صحبت کردن
دوستان تند نرید !!!!!!!!!
اولا آگه پی سی ول و پرشین اسکریپت نبودند که هیچی دیگه ! خیلی سایت ها (----- web ) اسکریپت رو از همین دوتا دانلود میکنن و وب سایت خودشون رو راه میندازن ! انصاف تون کجا رفته نمیدونم !
اقا آحسان هم یه اشتباهی کرده که میلاد سواستفاده کرده!
اگه شما ناراحت هستید که هین قالب پخش شده و مقصرش احسان بوده شما چرا گذاشتی برا دانلود !
منظورم همه ی دوستان نبود ( فقط بعضی ها )