پاسخ : دعوت به همکاری (اسکریپت مدیریت هاستینگ)
نقل قول:
ایشون یکی از ماهرترین افراد از لحاظ شناخت و تجربه تئوری و عملی سی ام اس ها و همچنین برنامه نویسی هستن
منظورتون چیه؟ طعنه میزنی عزیز؟ فکر میکنی سیستمی که توسط یه نفر نوشته میشه امنیتش بیشتر از سیستمی هست که هزاران نفر روش کار میکنن و توسعش میدن؟#-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jgvr
منظورتون چیه؟ طعنه میزنی عزیز؟ فکر میکنی سیستمی که توسط یه نفر نوشته میشه امنیتش بیشتر از سیستمی هست که هزاران نفر روش کار میکنن و توسعش میدن؟#-o
یعنی چی... طعنه واسه چی؟شما گفتی چرا جوملا ایراد داره منم گفتم ایشون از روی تجربه میگن. همون سیستمی که میگی توسط هزاران نفر روش کار شده هزاران نفر هکر هم روش کار کردن چون سورس کاملش رو دارن این کجاش خوبه؟؟ سیستمی که یه نفر مینویسه سورسش رو خودش داره و مشتریش اگه یه سری مسائل امنیتی اولیه لحاظ بشه مشکلی پیش نمیاد احتمال هک شدنم خیلی کمه
بحث عوض نكنيد جوملا حول شده فقط ميخواد زود بده بيرون 15 تا وصله براي نسخه 1.5 تو كمتر از يه سال بعضي هاش به هفته هم نكشيد!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h+r
بحث عوض نكنيد جوملا حول شده فقط ميخواد زود بده بيرون 15 تا وصله براي نسخه 1.5 تو كمتر از يه سال بعضي هاش به هفته هم نكشيد!!!
به نظر شما سیستمهایی که سال به سال هم باگهاشون برطرف نمیشه بهتره؟
این حسن تیم فعال جوملاست
در ضمن در پاسخ به دوستمون که این تاپیک رو زدند:
افزونه ای برای جوملا طراحی شده که اون رو با whmcs پیوند میده منتها کمی گرون قیمت هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h+r
خوب شما برو یک کمی مطالعه کن بعد بیا یه چیزی بپرون
جوملا هم سری یکش بر پایه ی مامبو نوشته شده بود (قابل توجه افرادی که نمی دونن و ادعا می کنند حرفه ای اسکریپت هستند)
ولی جوملای سری 1.5 از پایه توسط تیم خود جوملا نوشته شده و دلیل این که باگ های زیادی داشت همین تغییر هسته بود
ولی به مرور زمان و نزدیک شدن به هدف تیم جوملا یعنی جوملای سری 1.6 دیدیم که جوملای سری 1.5 هم امن شد و حالت استیبل به خودش گرفت
زیاد در این مورد بحث نمی کنم تا از بحث خارج نشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qomes-host.ir
به نظر شما سیستمهایی که سال به سال هم باگهاشون برطرف نمیشه بهتره؟
این حسن تیم فعال جوملاست
در ضمن در پاسخ به دوستمون که این تاپیک رو زدند:
افزونه ای برای جوملا طراحی شده که اون رو با whmcs پیوند میده منتها کمی گرون قیمت هست.
با تشکر از شما ، من هم می دونم سیستمی برای این کار هست ولی قیمتش 120 دلار بود
به فکر این افتادم که خودمون همچین سیستمی رو بنویسیم که هم بومی باشه هم قیمش مناسب تر باشه
نقل قول:
من هم می دونم سیستمی برای این کار هست ولی قیمتش 120 دلار بود
به فکر این افتادم که خودمون همچین سیستمی رو بنویسیم که هم بومی باشه هم قیمش مناسب تر باشه
اگه این کار انجام بشه خیلی خوبه ولی...
ما همچنان اندر خم یک کوچه مانده ایم... کسی دنبالشو نمیگیره.
در جواب اون دوستان. همون طور که بابک جان گفت بهتره یکم تحقیق کنن بعد فتوای علمی صادر کنن لطفا.
در ضمن من از جوملا استفاده نمیکنم و هیچ تعصبی هم بهش ندارم و طبق بررسی های خودم این نظر رو دادم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jgvr
اگه این کار انجام بشه خیلی خوبه ولی...
ما همچنان اندر خم یک کوچه مانده ایم... کسی دنبالشو نمیگیره.
در جواب اون دوستان. همون طور که بابک جان گفت بهتره یکم تحقیق کنن بعد فتوای علمی صادر کنن لطفا.
در ضمن من از جوملا استفاده نمیکنم و هیچ تعصبی هم بهش ندارم و طبق بررسی های خودم این نظر رو دادم.
ممنون از شما ، ولی اندر خم جایی نموندیم ، چون من همون موقع که این تاپیک رو زدم ، شروع به کار کردم
ولی فعلا به دلیل امتحانات کار رو تعطیل کردم و امیدوارم بعد امتحانات و تا نیمه دوم بهمن کار به پایان برسه ...
اینتوری نمی شه
اول قیمت بدین تا کار استارت بخوره
من خودم php کار هستم و اطلا موافق جوملا نیستم
آدم با blogfa یا mihanblog کار کنه بهتره:71:
نقل قول:
اینتوری نمی شه
اول قیمت بدین تا کار استارت بخوره
من خودم php کار هستم و اطلا موافق جوملا نیستم
آدم با blogfa یا mihanblog کار کنه بهتره
قیمت؟ مگه میخواین پولی واگذار کنید؟
بلاگفا و میهن بلاگ چه ربطی به این مسئله دارن؟!
هر وقت شما هاستینگ مجانی به ملت دادین یا دامنه مجانی ثبت کردین اینجا هم برنامه نویس ها مجانی برنامه می نویسن:71: